Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

30 August, 2003

Cronica bestiala a meciului cu Jiul

LA PRITAX:

Dis-de-dimineata, la ora 10, in fata terasei Pritax din bengosul Manastur, in jur de 50 de ultrasi cu fulare, sepci rosii, cu tricourile Manasturului, se pregateau sa ia calea stadionului. Tot intr-un cantec. Clanul a umplut un tramvai ce era autobuz de data asta si nu ne explicam de ce. Amintim ca Don SEVEN de la Gruppo Centrale nu s-a putut abtine si ne-a vizitat la Pritax sa vada cum ne organizam inca din cartier.

Ajungem la stadion. Caldura mare. Toba Clanului a fost manuita de lovitorul de profesie Fernea "mic da` mare". Frate`so, poreclit JEFF_ in cartier, avea cel mai mare tricou dintre clanishori.

A fost momentul cand cei din Clan au debutat pe teren propriu. Si au facut-o intr-un stil mare pentru "U", caci o echipa de talia asta merita asa ceva!

MULTUMIRILE:

Am trait niste momente unice, in care Sepcile rosii s-au comportat ca in deplasare, in sensul ca si-au incurajat favoritii 90 de minute in cap si coada! Asa ceva mai rar! Peste 200 de ultrasi din toate brigazile! In acest sens, multumesc mamei care m-a nascut si m-a ingrijit, m-a trimis la gradinita sa am primul contact cu fetele, multumesc tatalui meu care mi-a aratat inca de mic cum se comporta un om la bautura, multumesc invatatoarei mele ca era grasa cat un balon si care m-a invatat sa scriu, multumesc dirigintei care mi-a demonstrat ca sa ai ochelari cat fundul unei sticle de sampanie nu e o rusine, ca avem ochelari si suntem bisnitari.

Multumesc dirigintei mele din liceu care statea la ore cu sanii pe catedra si tuturor celor care m-au indrumat aici. Multumesc unui anumit profesor de la UBB, ruda cu un anumit ultras ce isi reneaga neincetat tatal, insa Clanul promite ca va descoperi adevarul itzelor acestei povesti romantate, folclorice si centrala.

Nu in ultimul rand, ci chiar in primul rand - lasand umorul la o parte - multumesc acestei echipe extraordinare care este "U" si care mi-a adus atatea bucurii, atatea trairi intense, cum nu mi-a adus nimeni. Ziua meciului cu jiul a fost una speciala. Am vazut ca se poate face din aproape nimic o treaba buna, cu ajutorul liderilor vechi din cartier ne-am strans multi, iar pe stadion am devenit un tot cu restul brigazilor si injuraturile s-au auzit mai putin, chiar deloc.

MECIUL:

In fata a cam 2500 de spectatori, pe un gazon excelent, pe o caldura insuportabila, "U" a intalnit pe teren propriu minerii de la jiul petrosani. Nu va asteptati sa va spunem din biroul central al Clanului cum a fost meciul. Cine ne credeti? Nu semanam nici cu Ilie Dobre, nici cu Larry King, nici cu Seinfield. Stati flexati. V-am obisnuit prost. Tot Clanul e fericit. De ce? Aflati la sectiunea FESTIVALUL din cadrul acestei cronici.

FESTIVALUL:

Dupa meci, multumiti si fericiti, vreo 10 din Clan am mers la festivalul berii din fata salii sporturilor. Singurul "intrus" a fost Florel care a fost repede pus la punct de noi. Problema a fost alta: ne asezam ca niste cetateni civilizati ai acestei tari urland "muie cfr" si "oleee, leeee, la sarma si cfrrrr, tot Clanu le da muieeee" cand o vacuta in bikini careia i-au vazut bucile oricine a binevoit ne spune ca nu putem sta pe terasa silva daca bem golden brau. Una doua Doctorul Mic a prins-o de fund, a sedus-o ca un vampir si vacuta noastra in bikini albi, tricou alb si par de matase neagra ne-a lasat in pace. Am adminstrat cateva pahare de bere si personal am mancat si trei mici cu painea si mustarul cadou.

Si asa cum stateam noi la terasa, un franar cu aparatul de sudura inca la el ne spune ceva. Nu am fost martorul celor urmatoare intamplate, insa lasam sa deduceti dumneavoastra.

CONCLUZIA:

Prima victorie a lui "U" din acest sezon, 1-0 cu jiul petrosani. O comportare extraordinara a Sepcilor rosii ce au cantat 90 de minute din 90 la peste 35 de grade celsius.

Cronica realizata de Sheriff.

^^^