Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

21 Aprilie, 2008

Cronica bestială de la meciul cu Gloria Buzău

Este inadmsibil ca în secolul XXI, în anul 2008, cînd România este în Comuniunea Europeană și-n comuniune cu NATO, ALBINELE SĂ FACĂ LEGEA PE UN STADION DE FOTBAL!!!

Totul a început în jurul orei 14.00, atunci cînd am fost pe Pavlov, acolo unde o parte a cititorilor cronicii bestiale s-au întîlnit spre a dezbate cu cine ține Andra Mădălina, regina frumuseții de la Transilvania Fashion TopModels, domnișoara ce-a pozat pentru cronică într-un pictorial ce-l găsiți în arhivă cu data de 20 aprilie 2008. La întrunirea comitetului director al cronicii au fost prezenți DJ-ul din Euphoria, Roger77, Don Raco, Daniel cu cambuza, barmanul de pe Pavlov, Roșu, Corectu, YoYo, Aura și Andra Mădălina, Cicio, Andrei2patrU, Nazi, Pep, Tigru și restul!!!

Mirgu n-a fost prezent, el era încă acasă. A venit direct la meci, ca un om serios care n-o pus pic de beutură-n gură!!! CĂ DE DOI ANI NU MAI POATE BEA PE GURĂ ȘI BEA INTRAVENOS!!!

Domnul Mirgu e cel care a zis o vorbă de duh: James Bond o avut o relație cu Veta Biriș!!! Cum și-o dat seama nu știm, cîte beri avea la bord nu știm, dar un lucru-i sigur de-acum: JAMES BOND O AVUT O RELAȚIE CU VETA BIRIȘ!!!

De pe Pavlov pornim spre Matei Corvin, acolo unde 300 de suporteri desfășurau un festival în alb și negru, cu șapcă roșie. Pe drum, ne intersectăm cu vreo 20 de băieți îmbrăcați la fel: BRIGATE GHERLA! MAI SOLIZI CA ARNOLD ȘI MAI ÎNARMAȚI CA RAMBO ÎN ULTIMA SERIE, ATUNCIA CÎND LE DĂ OMORUL LA FLĂMÎNZII ĂIA!!!

La Matei Corvin, surpriză mare: Evelina, colorată-n păr mai ca și curcubeul, zîmbea cu șapca-n cap, țigara-n gură, ea e șmecheră și-o doare-n ...!!!

Mișan o venit la meci îmbrăcat de nuntă, că o crezut că se însoară Nemanja cu o irakiankă, se mută în Tikrit și ne lasă odată în pace, da' n-avem noi norocul ăla!!!

M-am întîlnit cu ruptul ăla din autocar de la Timișoara, ăla ce s-o aruncat cu scuterul în Marea Mediterană, era cu o lady așe de scumpă, mai că n-am mușcat-o ca un uliu de okișori!!! Pînă și ăsta cu scuterul și domnișoara aia cinașe o aflat că James Bond o avut o relație cu Veta Biriș!!!

Rupt în două era și Vialli alături de consoarta vieții lui, Oana. D-șoara aceea ce-o scris în vocabularul de 0.06 RON luat de la Oncos, tot cînd am mers la Timișoara. Memorabilă deplasare! Dar să revenim.

La Matei Corvin, în freamătul suporterilor și-al cîntecelor de altădată, îl văd pe subcomisarul ăla pe care l-am salutat de față cu tot stadionul ultima dată cînd am fost crainic. Am dat noroc cu el, i-am schimbat niște mărci germane și-am mers mai departe. Și domn subcomisar o aflat că James Bond o avut o relație cu Veta Biriș!!!

Și să le fie rușine tuturor albinelor care-au fost prezente duminică pe stadion, fără bilet și fără abonament, da' ele intră ca niște rapandule de joasă speță să terorizeze cetățenii iubitori de fotbal??? UNDE-O FOST SCUTU NEGRU??? DE CE LE-O LĂSAT SĂ INTRE PE STADION FĂRĂ BILETE??? LEGEA NU-I PENTRU TOȚI???

Drumul spre stadion s-a făcut în marș, 300 de suporteri ocupînd partea carosabilă a străzilor Memorandumului, Moților, G. Coșbuc și Hotel Sport. La stadion așe m-o controlat ăla de parcă o vrut să vadă ce-am mîncat aseară!!! Așe l-am scoptit ca ultimul țigan și m-am tirat în tribună, mai prinde-mă fraiere!!!

Am luat loc în stînga oficialei, în preajma gălăgiosului de Cioby, ce de Florii și-a sărbătorit onomastica, deoarece Cioby din cîte-am înteles îi nume de floare! Lîngă Cioby o stat Solo, Ovi Hunterul, Cristi Moise cu amanta și Interu cu soția. Ușor lateral, au luat loc domnii Cristi Cockteil, Luciano din Plopilor, Angus Jay, Cătă Hady și Don Sheriff, iar cu un rînd mai jos au stat Don Adi dellablog, superba Donă Roxu și Vițulache Vicențiu Vicenzione, el profesore universitario di FSEGA, fost profesor a d-șoarei aqua girl!!!

Cu două rînduri mai jos, au luat loc Manu cu Mișan, Dan Locusteanu huiduit la fiecare atingere de balon și mulți mulți alții, ar trebui zeci de mii de pagini să-i enumerăm pe toți aici, așa mulți am fost! Cam 4000 de oameni!

De menționat că Manu avea o geacă pe el de parcă vindea bilete pentru TeleEuroBingoShow!!! Și, la ora 17, a început meciul în uralele tuturora! Buzoienii au fost însoțiți la Cluj de aproximativ 30 de cîini ciobănești. Cum de ce? Păi o turmă n-are numai oi și măgari!!!

În primele minute ale meciului cu "U" Cluj - Gloria, miorițele reușesc să deschidă scorul printr-o fază pe care n-am văzut-o, că mă scotoceam după brichetă!!! Apoi răsfoiesc programul de meci și citesc pe pagina de SENZAȚIONAL că James Bond o avut o relație cu Veta Biriș!!!

Pe parcursul meciului, spiritele au fost foarte încinse în tribună. Reușim în cele din urmă să egalăm printr-un fotbalist ce-i mai înalt ca Cetățuia, dar tot degeaba, și buzoienii încep să tragă de timp! Și așa cum un buzoian era accidentat la pămînt, se ridică un domn din tribună și, cu mîinile desfăcute, strigă: "LAZĂREEE, RIDICĂ-TE ȘI UMBLĂ!!!"

Iar acum veți afla, dragi cititori ai cronicii bestiale, motivele pentru care Don Sheriff nu mai e crainic: ei bine, jucătorii de la "U", mari vedete de Champions League, s-au ofticat că nu le-am citit prenumele cînd am zis formațiile la meciul cu Craiova și cînd am zis banca noastră de rezerve n-am citit-o pe toată și-am zis "și încă unu". Marile vedete s-au ofticat, dar nu-i nimic, că de la anul o să-i citească strigătorul satului din Valea Ierii în cadrul derby-ului comunal FC Valea Ierii cu Milan Iara sau dacă ajungeți la FC Dumbrava de Sus să fiți happy!!!

La meci au fost prezenți, pentru prima dată, și reprezentații barului-caffe No. 69: Jupînul Mircea, Dona Carmesita și Ciulă. Toți au rămas impresionați de atmosfera din tribune. Bengozitate de atmosferă!

În cea de-a doua repriză, am suduit cît pentru tot Postul Sfintelor Paști!!! Atîtea păcate ne-am făcut că de acuma trebuie să zicem la rugăciuni pînă intră Industria Sîrmei Cîmpia Turzii în Divizia A!!!

Juniorul doDo s-a întîlnit cu minunea de Coșbuc BiBi Bebe și au petrecut repriza a doua împreună, așa cum făceau cîndva............. of of, dragostea asta...

Finalul meciului a fost dezastruos și a oglindit un sezon ratat al echipei noastre. Din minutul 90 am fost mai tot timpul morți, sub egida morții cară răniții! Scorul final îl știți, "U" Cluj vs. Gloria Buzău 1-2 și Divizia B ne așteaptă cu brațele deschise. Din nou pe sate, din nou deplasări matinale.

Dar să știți, drage cititoare și dragi cititori ai cronicii, că nici în B nu-i rău. Dacă-n Timișoara am băut un Becks cu 60 de mii, în Halba Iulia și-n Lupeni un Ursus costă 15 mii, exact ca la noi în alimentară și asta în cel mai luxos local posibil din Halba și Lupeni!!!

Plus că-n Divizia B cordeluțele ce stau pe centurile de ocolire costă un sandwich și dacă sandwichul are și șuncă, te și poți însura a doua zi! Și pînă și-n satele pe care le vom colinda în B sunt ziare și reviste, și au și ei TVR 1 și TVR 2! PRO TV-ul și Antena 1 se prind și ele, dar fără sonor!!!

Lucrul cel mai însemnat însă e reprezentat de iminenta promovare în B a formației Lotus Băile Felix! Vă dați seama ce-o să ne bălăcim noi ca rățuștele pe la Felix??? Oare Vădana știe să înoate???

Miercuri jucăm la Ceahlăul, iar sîmbătă, în sîmbăta Sfintelor Sărbători Pascale, jucăm acasă cu Farul. Și ne mai trebuie două puncte pentru a nu fi depunctați în B.

Cronica bestială de la meciul cu Gloria Buzău se încheie aici, nu înainte de-a mulțumi tuturor celor care au contribuit prin prezența lor duminică, la meciul de duminică în ziua de duminică a meciului de duminică!!!

Din vara anului 2003 alături de Șepcile roșii, Cronica bestială e realizată de Don Sheriff. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare. Avem și poze ce însoțesc această cronică:

Imagini de pe Pavlov:

Pepu, YoYo și Aura:

Andra și DanyDJ:

Andra:

Și Roșu cu Moșu:

Și de la Matei Corvin:

Iar acum, imagini din tribună. Solo cu Cioby, căruia i-am urat toți la mulți ani cu ocazia Floriilor, că Cioby îi nume de floare!!!

Și băieții din Brigate Gherla:

Solo, la tribuna întîi alături de fani:

Și Dona Roxu, în toată splendoarea sa:

Și Unchiu Sandu, verișor primar cu tata:

Și Don Luciano, Cătă Hady și Angus Jay:

Cristi Cockteil și Don Luciano:

Și Dona Carmen, prezentă pentru prima dată la un meci de fotbal:

Și-o mamă cu fiica:

Și afișul de după meci din No. 69 Bar Caffe:

^^^