Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

3 Iulie, 2008

Cronica bestivală de la Cupa "Dan Anca"

Un eveniment prea amplu spre a fi pus într-o cronică bestială, un eveniment al suporterilor pentru suporteri ce a adunat peste 350 de participanți, 70 de meciuri, 5 zile de competiție pe gazonul bătrînului "Ion Moina", întîlniri amicale cu oameni din peluză, cu oameni din tribună.

Turneul s-a desfășurat în organizarea site-ului suporterilor ucluj.ro, la o idee strălucită a lui Don Marțianu din Ultras 19.

Și dacă ar fi să dăm în scris toate echipele participante, ar însemna să treacă vara și dumneavoastră, dragi cititori, să vă treziți în septembrie tot citind la această cronicuță!

Nici de detaliat pe larg nu vom putea, avînd în vedere că au fost 5 zile pline de competiție, însă vom puncta per ansamblu evenimentele cele mai importante:

1. La turneu a participat și echipa Hotelului Rimini din Cluj. Buni bucătari. Cînd îi vedeam îmi venea să zic ni platourile, că ne-o adus la masa oficială o lada de urși, un platou de 3 metri de mîncare și un litru jumate de cafei!

2. Pe tot parcursul turneului, am dat citire, în calitate de crainic al stadionului, a unui regulament ce n-a fost încălcat nici o clipită de publicul spectator. Iată regulamentul: "spectatorilor le este interzis să facă baloane cu gumele de mestecat pe toată perioada turneului; urinatul în public nu se justifică decît în cazul consumului excesiv de bere; dansurile populare sunt strict interzise la această competiție sportivă; statul la plajă este permis doar piersicuțelor cu zîmbet de gazelă, ochi de măslină și piept de lăptărie; totodată, se interzice bronzatul fără topless; alergarea după doi iepuri deodată este strict interzisă; spectatorii nu au voie să introducă în incinta arenei sportive materiale explozive, dinamite, rachete sol-sol, mine anti-personal și bombardiere de unică folosință; de asemenea, este interzisă pătrunderea în arena sportivă cu săbii ninja, bote de la aikido și cu steluțe ninja; accesul cu drojdie în fosă septică este interzis; este permisă pătrunderea cu orice fel de licoare ce depășește 4,5 grade pe scara de bloc!!!"

3. Salutăm prezența unor echipe exotice, cum ar fi Șobolanii f"U"mători, "U" Forever, 10 pentru "U", M"U"urphanii, Rimini, Barricade, Viermifug sau Dream Team Ultras 19.

4. Menționăm tehnicitatea deosebită a domnului primar Emil Boc, atacant de careu în formația primăriei. Demarcările sale au uimit asistența, care a fost nevoită să-și achiziționeze binocluri pentru a vedea acest prolific atacant!

5. La turneu a fost și o echipă a Clubului Universitatea, echipă formată din vedete internaționale, din care amintim pe: Sorin Vădana, internațional de tineret la Arieșul în sezonul 1984-1985 sau pe Ciocan, stîlpul apărării alb-negre retras recent din activitate, prin 1964! Nu-i de uitat nici Stelian Gherman și centrările lui perfecte din anii 80, buhaha!!!

6. La echipa organizatoare ucluj.ro a evoluat ca jucător de cîmp și Emil Szolomayer, acest Don Qoiote al viitoarelor transmisiuni sportive din Divizia Viața Satului, adică Divizia B!!!

7. Salutăm evoluția de excepție a lui Csaby, tenorul tribunei întîi, a cărui echipă intitulată "U" Forever a ajuns pînă în finală și de-acolo n-o mai ajuns nicăieri. Numai Zoli Bagi va ajunge în Tunisia, că el a fost golgeterul competiției.

8. În tot acest timp, Don John Ionuț Rusu căuta prin Munchen rochii și fuste pentru echipele de majorete de la club, iar Nea Titi parcă a mai întinerit cu 60 de ani!

9. De crainicul stadionului nu zic nimic, că după aia ziceți că-s subiectiv!

10. Din peste 350 de participanți, am știut vreo 300, deci n-am cum zice de toți! Zicem însă de platoul de 3 metri, din ale cărui bucate au mîncat vreo 30-40 de oameni! Ceanu a ales să mănînce ceapa de pe platou, jumerele și slănina și după o juma de oră cînd o avut meci, o crezut că-i și explodează ficatul!!!

11. Dan Locusteanu a decis ca, în amicala deplasare de la Aiud de sîmbăta asta, să le fie interzis suporterilor să meargă 2-3 în mașină, deci obligatoriu cîte 5, indiferent că lumea are mașini personale sau nu, apăi cînd zice oarice Locusteanu nici Hitler și nici miliția din provincia kurdă nu-i mai comentează!!!

12. Roșu, alias Vasile Darko din echipa Știința Cluj, așe s-o troznit într-o seară că o început să umble în ureki! În schimb, Cotîrlă din Plopilor a dovedit știință în joc și eficacitate, mai ales că fosta prietenă era în tribună!

13. Tigru a venit pe toată perioada turneului cu o Heidi patrupedă ce era mai ageră ca Park Jae-Hong după o săptămînă de absență în Obssesion!

14. Cobra de la Black Devils dădea la goluri de parcă el era Zinedin Zidar!

15. Tehnic la balon a fost și Nicu Horvath de la Rodessa, formație ce a și contribuit la sponsorizarea turneului. Cică asistența medicală a fost asigurată de Cabinetul Stomatologic Rodessa! Să sperăm că n-a mers nimeni acasă cu dinți mai puțini decît cu cît o vinit!

16. Celebrul El Elevu a jucat și el în acest weekend, dar nu la vreo echipă, ci la un botez!!! LA O VERIȘOARĂ PRIMARĂ DE-A LUI CE ÎN SFÎRȘIT O FĂTAT UN PLOD DE TĂTĂ FRUMUSEȚEA!!!

17. Csaby ne-o adus la un moment dat doi litri de Burger! Apăi tu cu Burger ne înveți??? Ce urmează??? O sută de grame de Bucegi???

18. Dan Locusteanu o zis să mergem cîte 5 în mașină la Aiud, nu cîte 2 sau 3!!!

19. Don Antonescu de la ucluj.ro atîta fotbal știe, cît o uitat Sofia Vicoveanca!!!

20. Nici cu Adi della Blog nu ni-i rușine, că trecea mingea pe lîngă el ca rapidul de Veneția prin Halta Dezmir!!!

21. Că de eram io în teren, se și oprea competiția și direct în cantonamentu lu' ăia de la Chelsea mergeam, mînca-vaș tăte platourile de la Rimini!!!

22. De la competiție a lipsit însă Radu Constanțea, să-i zic să-mi dea vreo 4 pulpe de pui să pun și io de-o salată de boeuf, că de la Revelion n-am mai mîncat!!! Rîdem și glumim, dar io mă bucur că o preluat Oncosul echipa! Sunt de-ai noștri!

Au fost 5 zile de neuitat. Au fost 5 zile în care peste 350 de oameni au putut să joace pe "Ion Moina", au putut să înscrie pe stadionul casei lor! Orice alt comentariu e de prisos!

Din vara anului 2003 alături de Șepcile roșii, Cronica bestială e realizată de Don Sheriff. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare. Grație lui Don r3Lu și lui Don Crocobanderu', avem și poze de la Cupa "Dan Anca":

O alergătoare atentă la ce spunea crainicul:

Și crainicul:

Și platoul:

Aici deja era aproape gol:

Și-o fază dintr-un meci:

Și portarul celor de pe Calea Florești, nimeni altul decît Oliver Kahn:

Și-un spectator extrem de interesat de desfășurarea competiției:

^^^