Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

14 Iulie, 2008

Cronica bestială de la meciul cu Sănătatea

Într-o caniculară zi de vară, cînd și pescărușii drinkăleau o halbă de bere la Ancora, "U" Cluj a întîlinit exotica formație Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca!

De menționat că această cronică bestială se realizează pe terasa lui Sabin de la Flora, Mănăștur, alături de Elevu, Alex Cozac și Roby Cozac, frații ce-o speriat Budapesta cu jafurile lor armate!!! DA NI CĂ O SCĂPAT, HAHAHAAAAAA!

Elevu ne-o declarat în exlucsivitate că s-o trezit pe partea dreaptă, în cameră soarele lumina coșul de baschet, dar el s-a trezit cu adevărat în trei picioare cînd i-a văzut tatuajul lui Daya din Kamikaze, bronzul ei cu totul și cu totul pornografic și zîmbetul cu care se trezește în fiecare dimineață la fetele din ablaze!!!

La meci a fost prezentă și Andreea, fosta prietenă a lui Cotîrlă, cea supranumită în mediile de afaceri Sweet Hazel.

Elevu tocmai dă un telefon. Alex Cozac o și început să-l suduie de toți sfinții, asta spre dezamăgirea fotbaliștilor de la Sănătatea, care-o început meciul în formulat standard, deja consacrată pe plaiurile Diviziei C!!!

În repriza a doua au mai evoluat Corujan Călin în locul obositului Andrei Todoran care-o și ațipit pe bancă, apoi au mai intrat doctorul ginecolog de animale Ghișa, prieten bun cu Nea Ando și cu chelnerii de pe Cehoslovaciei!

În poartă, barmanul de la Rică de la Flora, Andrei Todoran. Cu o noapte înainte, goalkeeperul de la Sănătatea se ruga de doi alcooliști să părăsească localul, că dimineața următoare avea meci cu "U"!

La primul gol al lui "U", Todoran a ațipit pur și simplu, de vină fiind cei doi petrecăreți nocturni, e vorba despre Toth și China, care sărbătoreau transferul în deal!

Apare și Sabin pe terasă cu un tricou galben ca a lui Porumboiu, cu un cioc proaspăt aranjat ca păsărica Laurei Andreșan!!! Cică o fost la ștrand! Dar Sabin a fost și la meci și o stat lîngă Elevu!

Pe dreapta la Sănătatea, Molnar zis Guță, după celebrul interpret de muzică simfonică! Fundași centrali Timicer și Hoca din Mănăștur, prieten bun cu Lipicel din Black Devils! Pe stînga, Moga, acest Maldini al virușilor verzi, vitezist, fugea mai repede ca mingea!!!

La mijloc, au evoluat Rus Ilie pe dreapta, Alin Albu, Boia și Popuți pe stînga. Alin Albu a fost coleg de facultate cu Elevu, ambii devenind șogori și masteranzi, unul în educație civică și celălalt în metalurgie ginecologică!!!

În atac, piticul atomic Nicula, cu un șut de excepție mai ceva ca Bungău și demarcări a la Boieru! Celălalt atacant, poreclit Van Basten, tocmai s-a întors din Olanda, acolo unde o fumat pînă și penele lebedelor din Viena!!!

În repriza a doua au mai evoluat Corujan Călin în locul obositului Andrei Todoran care-o și ațipit pe bancă, apoi a mai intrat doctorul ginecolog de animale Ghișa, prieten bun cu Nea Ando și cu chelnerii de pe Cehoslovaciei!

În ultimele minute a intrat la Sănătatea arma secretă, rănunătorul bătrînei doamne UTA, nimeni altul decît Gașpar, căpitan de echipă de la gradiniță, la gimnaziu, la școală profesională, pîn la pensie!!! Verișor cu Bănel Nicoliță și nepotul lui Mădălin Voicu!!!

A lipsit din motive demne de înțeles taximetristul Horică Gabor, care o avut de onorat o cursă de Cubleșul Someșan!!! A mai lipsit Kișș Csaba, care era plecat cu Hoarcă la un concert de muzică simfonică în Cîmpia Turzii!!!

În schimb, Paul Șimon, parior înrăit, aștepta la 11 dimineața deschiderea casei de pariuri Astra Sports Bets de la Flora, dar spre dezamăgirea sa, Asta se deschide vara la ora 15, astfel încît Șimon o ratat și potul cel mare, și meciul!!!

Antrenorul Sănătații Cluj, Rațiu, a folosit clasicul 4-4-2 cu volante, bazat mai mult pe flancurile laterale, cu învăluiri preluate de la Spicul Mociu și cu finalizări a la Piața de la A la Z, rubrica Matrimoniale!!!

Scorul final? 2-0 pentru "U"!

Și-acum începe prezentarea formației "U" Cluj! Noi am jucat în formula 1 a lui Mesi, clasicul 1-4-1-4!!! Crușoveanu, hunedorean convins, prietenul prietenilor noștri cu care ne-am bătut cu bolovani în 2006 la Hunedoara, dacă dă o centrare îi sărbătoare în satul lui natal!!!

Fundaș central a fost Soporan, ce-a evoluat fără greșeală! Greșeală care-a făcut-o în Șapcă, acum doi ani, cînd în loc să iasă pe ușă a ieșit prin geam, că s-a pus la discuții aprinse cu băieții din UCG, huhahaaa!!!

Promitem că nu mai bem socată, fanta de grapefruit și a doua zi kinley și nu-i mai mîncăm fursecurile lui Jacodi (iubitul Andrei Mădălina) care primește sponsorizări puternice de la Keleti Nyugaty!!! :P

La mijloc, Dolha s-a achitat bine de sarcinile date de Mesi și de creditele pe care le-o avut cînd și-o luat mașină de spălat, frigider și aragaz cu șase ochiuri!!!

Petre Budeanu a absentat, avînd cununia civiliă cu cu fosta baschetbalistă a Universității, Laura Bocoș! Casă de piatră, Petruțe!

De Laurențiu Buș numa prietena îi! O blondă mai faină ca vara la Mamaia!!!

La terasa unde s-a realizat această cronică bestială, barman e nimeni altul decît Miron Andrei, fost mijlocaș al Universității Cluj, mijlocaș de zile mari, spaima mijlocașilor! Pe terasa lui Sabin a fost și tată-so lui Ionuțiu Paul, zis Lică, fotbalist de perspectivă, practic un fotbalist de Olimpiadă!!! Ochii impresarilor de la Galatasaray au fost îndreptați spre el pe tot parcursul meciului, iar el a evoluat fără greșeală. Domnule Ionuțiu, că am zis bine de odrasla dvs, vreau 5 mici și-o porție de cartofi pai!

Iar acum ne îndreptăm atenția asupra tribunei. Cine-a fost în tribună la meciul de sîmbătă? A fost Meetiku de la ucluj.ro, cu un leptop mai mic ca el, o fost Don Adi cu ochelari de soare ca Mititelu, a fost Dona Roxu - mai strălucitoare ca niciodată! Au mai fost Rusu, Raku și Coae, ce-au fost cu o noapte înainte la discotecă-n Alba și o dansat pe ritmurile de la Ibiza pînă dimineațaaaa!!!

Din vara anului 2003 alături de Șepcile roșii, Cronica bestială e realizată de Don Sheriff. La această ediție au participat și El Elevu și Alex Șoți Cozac. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare. Grație lui Don r3Lu, avem și poze de la acest amical:

Și tatuajul lui Daya:

Și terasa lui Sabin de la Flora:

^^^