Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

17 Septembrie, 2008

Cronica bestială 3 în 1 (ediția tipărită)

Această ediție a cronicuței se aseamănă cu Festivalul de Muzică Ușoară de la Mamaia: meciul dintre ACU Arad și "U" e în secțiunea de folclor, că n-am fost în deplasare și scriu doar ce-am auzit de la X și de la Y, meciul juniorilor republicani A e în secțiunea de creație și partida juniorilor republicani B, e Mamaia Copiilor!!!

La Arad au plecat în jur de 150 de suporteri, fie cu mașini personale, fie cu trenul. Am cules câteva mărturii ale unei suporterițe care a făcut deplasarea pe șina ferată: "Mno, păi înainte de meci am mers pe Pavlov, la o bericică. Eram eu, YoYo, Andra, Isa, Mădă și Sandra. Mai tîrziu au ajuns Bobiță Scoțianu, Nazi Germanu și Axel Mondialu. La 22.35 am pornit spre gară. Acolo era El Elevu, care dintr-o dată a dispărut și nu l-am mai văzut numa` la meci. Am mers cu celebrul tren Foamea Iași-Timișoara și nu puteam să dorm că nașul tot umbla și-mi băga lanterna-n ochi. Pe la 5 jumate am ajuns în Arad, Gîrbi cu Piku au făcut baie în ștrand, apoi a apărut și Elevu, singur la o masă săracu și ne-o zis că a venit cu ocazie, că a avut mici neînțelegeri cu nașul. I-o cerut bilet, iar el nu avea decât de troleu și ăla compostat în cinci locuri. La meci am fost cuburi de gheață, așa frig era."

Se pare că doi suporteri au fost ejectați din tren și noaptea la 1 au prins ocazie de pe Calea Florești, înspre Arad. Și-au mers cu ceva mașină de la Transavia. Au fost câțiva suporteri și cu mașinile personale, Don Seven făcînd un adevărat raliu spre spaima navetiștilor pe care i-a luat în mașină, iar autoturismul lui Lache, Tărzănuț și Ceanu a luat foc în Salonta!!! Se pare că au fost mici probleme la motor!!!

Despre meci, cronica bestială nu poate să vă spună decât ce-a auzit de la Don Antonescu și de la Don Seven, comentatorii radioului ucluj.ro; că am dat două goluri și ei n-au dat niciunul, că primul gol a fost a lui Andrei Ionescu de la 60 de metri (!!!), iar al doilea a fost practic un autogol, că Dorinel Munteanu s-a arătat mulțumit de jocul echipei și de faptul că suporterii care-au venit cu trenul, s-au descurcat și-au mâncat de la MacDonalds plăcintă cu cireșe!!! Ah, am uitat să vă spun că la Arad o fost prezent și domnu Mărjinean. Prezența lui a fost imediat observată de spectatorii gazdă care i-au adus aminte că o fost implicat în celebrul caz "Haina de blană". El le-o răspuns că o fost corect tătă viața! Hai, na! Ce să-ți spun, maestre!

Duminică, a avut loc etapa a doua a Campionatului republican de juniori A și B, "U" întâlnind formația din deal. La juniori A scorul a fost de 1-1, în vreme ce la juniori B am pierdut cu 2-1.

Cam 250 de spectatori au asistat la partidele de juniori, la un moment dat iscându-se un conflict verbal între suporterii noștri și rudele fotbaliștilor adverși: mătuși, unchi, verișori și bunicuțe. Neamurile fotbaliștilor noștri aduceau grave urări de bine arbitrilor, apoi disperare la ocazii și urlete și țipete la faulturi să nu care cumva să li se accidenteze odraslele!!!

Din vara anului 2003 alături de Șepcile-roșii, Cronica bestială e realizată de Don Sheriff. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare.

^^^