Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

29 Septembrie, 2008

Cronica bestială de la Vâlcea

Vineri noaptea, la aproape o săptămână după ce fotbaliștii noștri o chefuit pe mese în Club Midi, că ei ce chef o tras ei că o bătut pe Alba-Iulia aia, am plecat la Vâlcea cîteva mașini mici.

Unele cu șofer, altele fără șofer. Că la cum au condus unii, numa' șoferi nu-i putem numi!!! Păi spre exemplu, Don Antonescu o luat-o pe dealuri, că o zis că-i mai scurt drumul, no dă-o-n amanet de șpirlă și de manevră!!! Normal că pe Dăbăgău o rămas fără frâne, fără cablul de la ambreiaj și fără o parte din volan și parbrizul ne era pe post de ochelari de soare!!!

Dar iată componența celor care-au fost în Oltcitul cu care-am mers la Vâlcea: la volan, total depășit de situație, așa cum aminteam adineauri, Don Antonescu!!! Probabil că și-o luat carnetul după ce-o trecut în stadiul 12 din GTA - Vice City!!!

Lângă șofer, o stat Don Mâțu. Programator de succes în Piața Mihai Viteazu, la cântare!!! Pe strâmta banchetă din spate, au evoluat Țițo, El Elevu și Don Sheriff. Născut în anii 80, Țițo a mai evoluat la Grupul Școlar Numărul 8 de sub Pădure, la Electromontaj Cluj și actualmente este injineriu constructor în barul lui Rică, la coniace: triumfuri și miorițe!!! Țițo are 1.95 înălțime și 110 kilograme! CU ALTE CUVINTE, ÎI UN BULDOZER DE OM!!!

Lângă Țițo, tot pe bancheta din spate, El Elevu. Internațional de tineret încă din 1985, el a mai evoluat la Liceul cu Profil Sportiv Cluj-Napoca și în localurile de pe Pavlov, din Mănăștur și din orașele unde-am avut deplasări!!!

Și ghemuit ca un ghemotoc, uriașul Don Sheriff. La 1.80, are 420 de kilograme și-a stat în spate împachetat ca niște cremeșuri de la cofetărie!!!

Am mers în această componență numai până la OMV-ul de pe Calea Turzii, că de-acolo am luat-o pe jos!!! Ce sărăcie, în câteva ore eram în Vâlcea, aia-i clar!!!

Dar au insistat ăștia să mă urc în mașină, și-api m-am urcat în mașina lui Don SRL28, 1.75 și 70 kg! El a mai evoluat la Farmexpert și acuma-i bancher la o formație din Jermania!!! Lîngă el, injineriu de șantier ăla blond din Gheorgheni, preten bun cu Mișan. Cică fără el, muncitorii și holongării de pe șantier o turnat șapă în toaletele apartamentelor pe care le construiesc!!! CĂ PE FOAMETEA ASTA DUPĂ CE SĂ MAI MERGI LA BAIE???

Pe bancheța din spate, a mai stat Stelu, proprietar de Dacie Nova încă din 1963!!! Că practic el o proiectat-o și-o vîndut patența și franciza și combinațiile alea care se vînd cînd inventezi ceva și prostești o lume-ntreagă că numai tu ai avut ideea aia!!!

Da' voi știați că jumătate din Turda îi în Spania??? Da' voi ați observat că drumurile din județul sibiu îs negre??? Da' voi ați observat că fluturii din Oltenia nu-s așe colorați ca ăștia din Cluj???

Cronica bestială trebuie să vă mărturisească așa, cu sinceritatea care-o caracterizează, că pe Valea Oltului ne-am oprit să mîncăm 60 de mici, o roabă de muștar, o găleată de ciorbă de burtă și o ladă de pită!!!

Cînd să mă duc la baie să fac pișu, un caniș mă pîndea de la doi metri, pericolul fiind eminent!!! NU EMINEM, CĂ EMINENT!!! ADICĂ UN FEL DE EMERIT!!! În cele din urmă iau cîteva firimituri de pâine, îi distrag atenția canișului și mă pot duce liniștit!!!

De lăudat oficialii gazdelor, care-au fost foarte primitori cu noi și ne-au adus chiar și șerturi oltenești la masa presei, plăcinte vâlcene și baclavale râmnicare!!! Api le-am mâncat până cînd o apărut primarul din Râmnicu Vâlcea, care-o înfrumusețat orașul ăla cum nu se poate mai bine!!! Marcaje, parcări, parckinguri, piercinguri, de toate au acolo!!! Acuma un an, o fost arestat din păcate pentru luare de mită, dar totul o fost o înscenare!!!

Partida a început cu noi în roșu, vâlcenii în albastru. Meciul a început furtunos, adversarii noștri aruncîndu-se-n atac precum un cercopitet ce dădea târcoale unei cercopitete!!!

Și după o lovitură de colț executată de Cornel Dinu, că Dinu îl chema pe ăla ce-o dat cornerul de la ei și io alt Dinu în fotbalul românesc nu știu, Facundo Talin dă în laptă și înscrie, 1-0 pentru ei, fucking bullshit!!!

La laptopul nostru era Don Mâțu, ce-o intrat liniștit pe messenger, pe mirc, pe gangbang, pe blowjob și tăte alea!!! În minutu 22, Șuteu reia în poartă o centrare a lui Milan Jovanovic și 1-1 pentru noi!!! OLEE!!! DEJA PRINDEAM ARIPI ȘI NAVIGAM DEASUPRA ZĂVOIULUI ȘI OLTULUI ȘI DEASUPRA PRIMARULUI!!!

Pînă la pauză nu mai știu ce s-o întâmplat, că am adormit!!! Așa sforăiam că la un moment dat arbitrul a dispus înlăturarea mea de pe stadion!!! După ce m-au scos forțele de ordine în afara arenei sportive, nu înțeleg de ce că-n legea lui mitică nu scrie nicări că n-ai voie să dormi, am sărit gardul pe partea aialaltă și-am văzut meciul de pe o șalupă închiriată de la o sirenă din Olt!!!

Despre repriza secundă mai zicem că Sărmășan o fost cu gândul la fotomodelul cu care se însoară, să-i urăm CASĂ DE PIATRĂ!!!

Și-am pierdut un meci, nu 100 de meciuri și mergem mai departe alături de acest simbol ce înglobează baschet, handbal, volei, rugby și multe alte sporturi frumoase, că imediat începe baschetul și atuncia să vedeți cronici de Bumbale Big Osby, de Mel Gibson ăla, că am auzit că l-o adus Cristescu pe Mel Gibson, ăla ce-o jucat în Gladiator!!! DA' CINE S-O PUTUT GÎNDI CĂ ĂLA ȘTIE BASCHET LA AȘA NIVEL????

Din vara anului 2003 alături de Șepcile roșii, Cronica bestială e realizată de Don Sheriff. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare.

^^^