Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

6 Octombrie, 2008

Cronica bestială de la meciul cu leoparzii

Într-o nașpetă zi de sâmbătă, vișinele de pe șinele ferate ale Bănatului au învins la Cluj, vaiiiiiiiiiiii!!!

Vă dați seama? La pauză, era deja 2-0 pentru bănățeni. În timpul pauzei, NU am pus muzică. Ce trebe atâta muzică? Cei mai în vogă artiști ai momentului NU au fost invitați în boxe, că ce, ăia cântă pe gratis? La un moment dat, vine în fugă Nea Dorel brancardierul și urlă să se pună muzică, fiindcă aici suntem pe stadion, nu la beserică! Cică așa o zis Radu Birtoceanu, administratorul prăbușitului Stadion "Ion Moina"! AM PUS CETERA SĂ SUNE-N BOXE, NU ÎNAINTE DE-AL ARUNCA PE DOREL ÎN SOMEȘ!!! De fapt, Radu Birtoceanu l-a trimis pe Nea Dorel la una din ambulanțe să pună muzică, să mai trăiască și oamenii ăia un pic!!!

În minutul 63, îmi sună telefonul. Era o mătușe, să-i dau numărul la verișoara mea! Din cauza soneriei de la telefon, spectatorii au început să facă valuri, crezând că răsună muzica de la ambulanță! În minutul 83, de pe terasa lui Sabin de la Flora, pleacă ultimii clienți! Api unu o comandat o halbă de coniac, nea Liviu și-o luat o cafă de vin, Ionuțiu nu și-o luat nimic că era la meci, domnul Rică și-o luat un cafei cu îmbunătățiri, adică V33!

De scorul înscris pe tabela de marcaj nu mai are rost să vă spunem mare brânză, că am cam luat-o, dar remarcabilă prestația peluzei și-a tribunei întâi ce-a cântat non-stop, chiar și la 0-4!

După meci am fost la Sala Sporturilor și, de-acolo, la întâlnirea de 10 ani de la terminarea liceului, la un restaurant din centru. Apăi o fost Melania Cuibus, Andreea Zifceac, Oana Călăcean, Adina Felecan, Erika Fekete, avocatul Bichescu, chestorul Paul, falsificatorul de abonamente RATUC Cristi Cordoș, Adi Bob, Micuțu, Ramona, Lacrima, Rodica, Alina, Tolan, Ianoși, Betty, frate-so lui Carlos Șacalul, James Bond și Dida Drăgan ce ne-o încântat cu cele 8 piese ale ei din lunga sa carieră de 50 de ani, piese cântate de pe malul Canalului Morii, că nu mai erau locuri în restaurant, că o bere la 333 îi 7 lei, păi cine vine și bea două beri, a doua zi îi în oser să-și vândă vechiturile!!!

La final, dragi cititori și scumpe cititoare, vă informăm că varianta a doua a Cronicii bestiale o găsiți la adresa:

http://www.informatiacluj.ro/Fara-muz...

Din vara anului 2003 alături de Șepcile roșii, Cronica bestială e realizată de Don Sheriff. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare.

^^^