Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

12 Noiembrie, 2008

Cronica bestială de la meciul cu FC Dihor

La cererea cititorilor, Cronica bestială a revenit! Urmează o picantă cronicuță ce cuprinde aspectele tehnico-tactice ale zilei de sâmbătă, când "U" a întâlnit formația de pe malurile Vămii Borș!!!

Totul a început în minutul 1, când un arbitru ce semîna cu Moș Crăciun o dat tonul meciului!!! La margini, era unul în departare pe care nu l-am văzut foarte bine și-un chelios asudat ce urma să-și dea în strâmbă mai ca Teo la Prima TV, CĂ O ȚÂPAT-O DE-ACOLO, TULAI ȘI VAI ȘI TULAI!!!

În tribunele stadionului ce urmează să fie dărâmat o fost cam 3.000 de ochi, 3.000 de urechi și vreo 3.000 de perechi de c***e, deci cam 1.500 de spectatori!!!

Și dacă lumea o vinit liniștită la stadion, ce o urmat o fost de domeniul SF-ului, că arbitrii ne-o furat în așe hal, încât la un moment dat Flavius Băd își căuta portofelul disperat, CĂ UNDE CHRISTOS ÎI CARDUL ȘI MĂRUNȚII CE ÎI AVEA ÎNAINTE DE MECI!!!

Pe la ora 11.20 dăm și noi un gol ca tot omul bun și tușierul, cetățeanul Sorin Caia din Timișoara ridică fanionul. De fapt, care-i adevărul? Unul din copiii de mingi i-a spus tușierului că Wiz Air nu mai aterizează la Cluj, că s-o mutat la Târgu-Mureș și o urmat discuții între ei și când o văzut o cursă de Wiz Air tușierul Caia o ridicat fanionul și chiar atuncia noi am dat gol, apăi cine-i de vină??? NEA TITI, ACEST MENTOR AL COPIILOR DE MINGI DIN TOATE TIMPURILE, CÂȘTIGĂTORUL PREMIULUI NOBEL AL TINEREȚII FĂRĂ BĂTRÂNEȚE, CĂ DE AȘA MANIERĂ O CÂȘTIGAT, CĂ L-O DEVANSAT ȘI PE FĂT FRUMOS ȘI PE MIHAI EMINESCU!!!

O fost spectatori la meci, oameni de omenie în viața de zi cu zi care o vinit la meci cu 3-4 brichete și o ajuns acasă cu chibrite, că toate brichetele le-o torpilat în teren!!! Api cum să nu te enervezi??? Că-n minutul 40 același Caia ne-o mai anulat un gol și ce-o urmat la finalul meciului îi de povestit nepoților, dar numai dacă îs fani K1!!!

Jermele de arbitru ne-o anulat două goluri, Ultras 19 s-o reunificat, ULTRAS CURVA GROAPA are ședință aproape în fiecare sară la ora 8, da' încă n-am aflat unde, da' niciodată nu-i prea târziu!

Un aspect deosebit de important și de menționat în același timp, îi că Hunterul comercializează semințe la stadion aduse direct din Anglia!!! Sweet Hazel s-o sfădit cu Vasco, celebrul personaj din Mănăștur care a avut ceva altercații în Piața Flora cu niște personaje cu ciorap pe față, Piticul de la Pritax o adoptat stilul retro în îmbrăcăminte, Don Antonescu o mers să-mi boteze fata la București alături de minunata lui soție Ioana, Don Adi nu o mai fost mahmur ca la Turda, Boros Miklos (celebrul statistician de la baschet) îmi șoptea schimbările, Don Adi Cocan (șeful securității de la "U") o mâncat vreo 3 kile de sămânță și după meci, negri de supărare, am mers la Angi pe Pavlov!

Acolo o apărut Meszaros, Don Racovițan inginerul de la Termoficare ce face naveta la Tarnița în fiecare zi, Don Roger ce-o rămas fără țigări și ni le-o fumat pe toate și mulți, mulți alții.

Urmează o deplasare mirifică la Petroșani și-un popas de pomina la Bumbești-Jiu, acolo unde îi o pensiune de toata frumusețea (a se citi: de toată minunea).

Regia de emisie: Don Kido de la Personal.

Sunet: fluierul arbitrului.

Imagine: termopanele din cabina crainicului.

Costume: deloc.

Scenograf: Mihali si figurile lui de pe banca tehnică.

Cascador: tot Mihali.

Bufon: tușierul.

Rănit: Ambruș de la ei.

Tămăduitor: medicul de pe ambulanță.

Barman-ospătar: Angi.

Locație: Pavlov.

Lumini: patronul Anjelei.

Personaj secundar: Livia, o pretena de-a Anjelei.

Ciorditor de țigări: Roger!!!

Rupt în două: Don Raco!!!

Din vara anului 2003 alături de Șepcile roșii, Cronica bestială e realizată de Don Sheriff. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare.

^^^