Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

7 Decembrie, 2008

Cronica bestială de Miculash!

Sâmbătă, 6 decembrie 2008, la Sala Sporturilor de lângă Someș, râu curgător ce se spulberă-n Tisa, Tisa-n Dunăre, Dunărea-n Marea Neagră, Marea Neagră-n Bosfor și Bosforu-n Galatarasay!!!

Lângă râul mai sus amintit ce vine din munții noștri de la munte, de Miculaș s-a jucat și handbal și baschet, echipa lui Pitrean "U" Transilvania a primit vizita lui Poli Timișoara, formație măcinată de demisia lui Duș Uhrin J.R. Junior și fără prezența lui Marian Iancu în tribune, iar U-Mobitelco o primit vizita Clubului Sucativ Muncitoresc Oradea. Încă de la primele ore ale dimineții, lumea nu s-a înghesuit la sală. Era vreme și pentru meciuri.

În magazinele Oncos, moșuleții de ciocolată în formă de mihali se vindeau ca jinarsul de prună, iar piticii de rahat în formă de dorinel se goleau de pe rafturi ca halbele din Julius Moll! Ajung la Sala Sporturilor în jurul orei 16.00, când orologiul pintenilor de sărbătoare prindea contur într-o sticlă de coca-cola niciunde altundeva decât la Trifu-n bufet. Prezenți acolo, Cipri din UCG o mâncat un jumătate de porc alături de vechii lui prieteni Tigru, Aura, un kinder și încă oarecine, totul asezonat în sos propriu! În interiorul sălii, El Elevu își verifica bota de dirijor din argint pur, băieții din Ultras 19 reunificați ca Alba Iulia în 1918 își așteptau cadourile de la Moșul Ultrașilor, o nouă entitate în peisajul sărbătorilor de iarnă, desigur!

Înainte de-a intra în incinta acoperită cu pexiglas de aia cu coc ce-i administratoarea Sălii Sporturilor, Hiena nervos la poartă vorbea cu doi bodyguarzi să-și ia toată lumea bilete, că fondurile se donează unor coptii năcăjiți. Așa am aflat că și-au luat bilete până și arbitri și oficialii și toată lumea, în afara de câțiva: r3Lu, celebrul fotograf cu pierce și aparat foto integrat în marsupiul său, o reușit să intre prin efracție, altcineva le-a spus că sunt JUDOKAN și mi-am uitat kimonoul la vestiare, DE CE NU ȘI-A LUAT TĂTĂ LUMEA BILETE??? UNDE-I DREPTATEA???

ANGAJAȚII DE LA TOTAL SECURITY O INTRAT CU BILET SAU PE BLAT??? DA' MAJORETELE???

Dar să terminăm odată cu acest aspect, că nu suntem nici DJS-ul și nici vreo ajenție de călătorie, că de mers ar merge, da' unde? Partida de handbal dintre "U" Transilvania și Poli Timișoara a adus așadar o echipă oaspete măcinată de plecarea lui Dușan Uhrin J.R. Junior al Treilea!!! Nici Goga n-o făcut deplasarea la Cluj, singurul care s-o remarcat o fost Jijel Bucur, Alina Bucur în tribune, Paula Bucur ca majoretă și mătușe-mea din Turda DE-IEI DUMNEZO SĂNĂTATE ȘI ARIPI SĂ SE-MBURDE-N RAI, ILEANA BUCUR!!!

Echipa noastră antrenată cu măiestrie de pe margine de Ge Haș Mihali a început meciul timorat, Edvan trecând peste deschiderea scorului în minutul 2 al partidei, apoi Gigel Bucur o înscris destul de devreme, că nici ciurda n-o venit la ora aia, apoi Paula bucur o dat din țâțișoare spre încântarea creștinilor prezenți în sală, după aia telefonul de la mătușa CA O TĂIAT PORCUL ȘI-MI TRIMITE ȘORIC NUMA DACĂ MI-AM LUAT BILET LA SALĂ!!! DE CE NU ȘI-A LUAT TĂTĂ LUMEA BILETE??? UNDE-I DREPTATEA??? ANGAJAȚII DE LA TOTAL SECURITY O INTRAT CU BILET SAU PE BLAT??? DA' MAJORETELE???

I-am spus că nu-i normală, să meargă să facă o baie în Arieș și să-și revină!!! Scorul o fost 28-28, cu Trifanovici sau ceva de genul ăsta ratând un penalty în ultimul minut al partidei, handbalist care la rândul lui o intrat pe neveu, DE CE NU ȚI-AI LUAT BILET MĂ???

La ora 19, a început meciul dintre U-Mobitelco și F.C. Bihor Oradea, formație la a cărei formație evoluează Ramses Gado, Tutankamon al II-lea, Temucin cel Temut și încă vreo doi șmecherași și figuranți din Oradea CARE NU ȘI-O LUAT BILETE ȘI O INTRAT PE INVITAȚII, NU VI-I RUȘINE MĂ COPȚILOR???!!!

O evoluție deosebită a avut-o Buș, ce a marcat 18 puncte și-o făcut 7 recuperări, 6 slem-drunkururi!!! O jucat bine și Țene, celebrul nepot ce ne citește cronicile mai ca maică-sa revista "Practic în bucătărie"!!! NU VĂ STESAȚI, CĂ EL ȘI-O LUAT BILET!

O victorie faină, cu Branko Cuic în rol de omul numărul unu al spectacolului, în spatele nostru era un pensionar ce atâta o pizdit din gura aia că la un moment dat majoretele erau să-l mânce de viu!!!

Internaționalul de tineret-speranțe, Rusu din Fanatics, așa umbla de parcă era la lansarea Bamboo, Cotârlă din Plopilor se uita după una cu clop de o sorbea din priviri, în așa hal încât o înghițit jumătate din clopul dânsei, UN BILET, CEVA? HALO! CARE NU ȘI-O LUAT BILET SĂ FACĂ UN PAS ÎN FAȚĂ!!!

Au fost prezenți și Don Antonescu, îmbrăcat de parcă de 10 minute o ieșit din sicriu, Don Solo cu treningul lui ultras, Adi della Blog și Meetiku, fruntași mâncători de semințe, nu le-am văzut pe bijuteriile feminine enumerate în ordinea de pe tricouri: YoYo the Beaty, Dizzy Vedeta, Emy cu ochi frumoși, Mădălina cu părul ei, Sweet Hazel cu zâmbetul ei.

A fost o sală deosebită de seară, o amintire de Moș, că la final o primit lumea Moși de ciucalată din partea baschetbaliștilor, apoi un drum spre casă, un grătar de Moș și-o vorbă bună. Mulțumim. Marți, în ziarul Informația de Cluj, apare Cronica bestială a amintirilor turului de campionat. Mulțumim.

Din vara anului 2003 alături de Șepcile roșii, Cronica bestială e realizată de Don Sheriff. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare. La final, avem și poze realizate de r3Lu:

^^^