Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

13 Decembrie, 2008

Cronica bestială de la Ceanu

Ceanu și-o deschis bufet! În centrul Clujului, pe unde-i magazinul Centralului și strada Ferdinandului!

În seara zilei de vineri, 12 decembrie 2008, alături de Adriana Dinamovista și SRL28, am luat la pas străzile centrului și-am aterizat la bufetul de peste drum. Acolo, mâncau paste făinoase cinașele YoYo și Aura. N-a trecut mult timp și-au apărut cavalerii peluzei într-o atmosferă de sărbătoare, voie bună și hălbuțe de hamei. Au fost prezenți la spontana petrecere YoYo, Fredy, Cipri, Răzvănel, Radu Lehene, Pep din UCG, Gârby cu iubi, Vali Bețivu, Chelu, Coae, HIV, SRL28, Adriana, Rusu, Piku, Moga, Răzvi din Fanatics, Mădă, ăla cu bască, Blondu, Nicu din U19, Bogă, YoYo, Mark, Octă din FORT, Dumă și Cioakă. Doi barmani, Ceanu, un polițist rutier, multe chisdulițe la o masă, Pișto ospătarul, Radu Lehene de două ori, Răzvi Mocanu și o YoYo, decoltata serii de vineri!!!

Octa îi așa de mic, încât sugea halba de sub masă, Aura e o tânără aspirantă la meseria de jurnalist, că-i studentă la Finanțe, Iubi lui Gârby era tare timidă, Fredy așa râdea de-i tremurau fălcile, Adriana îi trăgea în chip pe toți și SRL-ul o luat dintr-un șut 16 halbe că era să leșine ospătarul când o auzit ce apetit avem!

Pe pereți în tablouri, au fost: Marilena Monroe, un avion ABBA, Maria Carei, Ioana Drăgan-Goe, Rilă tatuajul Ioanei, Forrest Gump, Adi Mutu, Maradona cu Madona, Steven Gerard, Gică Hagi, Beatles, Bob Marley, Chivu, Sandu Ciorbă și Fernando de la Caransebeș.

Discuțiile au fost amicale, așa ca în inter-sezon, câțiva au mers și și-au făcut abonamente pe troleibuzul 1 (Cart. Mănăștur - Clujana), YoYo o dus-o în baie pe Mădălina, Ceanu inspecta localul, Lehene de când ne privea pișarea îl prășea, Bogă n-avea loc, Cipry inaugura a 29-a oră de stat pe același scaun, că de când o deschis Ceanu birtul nici măcar la baie n-o fost, Gârby își administra lichior de ciocolată, tricouri cu Mutu toată lumea, că la 3 halbe se dădea un tricou pe gratis, singurul în pijama fiind Blondu de pe Calea Florești.

La un moment dat, intervin cei din brigada Boys ce sunt de părere că "stă Sheriffu și culege, rimele Boys-u' le-alege". Vali Bețivu turmentează, frații Lehene veghează, ca noroc Fredy i treaz, că ne-am bate de năcaz și la cealaltă masă, YoYo e ca o mireasă!!!

Iar acum, câteva cuvinte despre Pep din UCG: n-a venit de-un an jumate în peluză sau pe sate, n-a venit și nici-de-acum, Emiluț îi om nebun!!! Dacă n-ar fi Emil prost, în peluză ar hi bengos!!! În tot acest timp, Cipri inaugura a 30-a oră consecutivă pe același scaun, în fața unei noi halbe de bere. Deja i-a crescut barba și părul mai ca la ăia naufragiați!!!

Și s-au făcut planuri de colindat și de revelion, Mădălina mere la rev cu Moga și cu orchestra lor de lăutari, frații Lehene deja și-o luat acordeon și taragot, ei au de gând să colinde Cluju-n lung și lat, să facă ciubuc de Sărbători, dar despre aceste detalii în Cronica bestială a Crăciunului nost', cronică ce apare prin a treia zi de Crăciun, nu-i așa?

A doua zi, la Sala Sporturilor Horia Demian, handbaliștii masculi de la "U" au jucat cu voleiul fete, adevăratele campioane ale acestui sezon ratat!!! Doar fileul le-o salvat pe fete de la divorț și deflorare!!!

LE-AR FI ZBURAT PETALELE, MAI CA LA CAI PINTENII CÂND VIN DIN FLOREȘTI!!!

Scorul o fost egal, 31-39! Pentru handbaliști a înscris Jiglău 24 de puncte, 8 recuperări și 7 flick-flacuri, Ludușan cu 19 puncte, 6 recuperări și Lehel eliminat încă din minutul 2, că nu s-o putut înțelege cu coechipierii din cauză că nu vorbește nicio limbă de circulație internațională!!!

PRIN MINUTUL 83-84, O INTRAT PE TEREN ȘI FLORIN OTROCOL, ELIMINAT DUPĂ UN SINGUR MINUT DE JOC DEOARECE O ÎNCERCAT SĂ SMULGĂ FILEUL DE LA LOC!!!

Mai trebuie să vă spunem că celebrul Gaby Cioacă și-o luat un golfuleț 3! Ghiciți ce numere are? Ei bine, numerele îi sunt CJ-89-GNM. Știți ce înseamnă? Nu știți? Vă spunem noi! GNM vine de la Gabi, Nelu și Mariana!!! ADICĂ EL ȘI PĂRINȚII LUI!!!

În aceste momente, transmitem un comunicat oficial către clubul Universitatea pe care-l redăm în întregime. "Având în vedere că echipa de fotbal nu mai dispune de teren de fotbal, iar fotbaliștii noștri nu-și pot exercita meseria decât în FIFA 2008, în Fotbal Manager sau în fotbal cu pionii, vă informăm pe cale oficială că mătușa Ileană din comuna Petreștii de Jos pune pe dispoziția clubului un teren de 200 metri pătrați cu gaz, canalizare, straturi de varză și ceapă, fix lângă Cânepiște și la 50 de metri de moară, teren ideal pentru desfășurarea competițiilor sportive de orice fel. Pentru detalii rugăm trimite-ți mail la teren_in_petresti@matusaileana.ro pentru mai multe informații."

La final, trebuie să vă informăm că Schiță și Vasco o fost prezenți sâmbătă la emisiunea lui Uscat pe NCN, în public, că o sunat oamenii și-o făcut rezervareeeee, ihahahaaaa, deci să le ținem pumnii realizatorilor să nu fi vorbit ce nu trebe despre fotbal!!!

Muzica acestei cronici a fost asigurată de următoarele succese internaționale: Adă mândră carabina, Madonna cu Ladislau Bonita, Spitalu de urgență, Clinica particulară Bergenbier, Trupa de dans modern a Poliției Rutiere, Corul Vânătorilor din Feleac și Orchestra Simfonică din Ceanu Mare!!!

Din vara anului 2003 alături de Șepcile roșii, Cronica bestială e realizată de Don Sheriff. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare. Vin și pozele:

Dona Aura în mijloc, Don Pep UCG în stânga și Don Cipri UCG în dreapta:

Și Dona Mădă cu Dona YoYo:

Și Dona Adriana cu Don SRL28:

Și vedere de ansamblu:

Și tablouri pe pereți:

^^^