Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

15 Ianuarie, 2009

Cronica bestială about nothing

Bun găsit tuturor cititorilor de cronicuță bestialuță!!

Într-o frumoasă seară de sâmbătă, alături de Donele A, R și O (nu le dăm nume că nu-i loc) și alături de Donii Chelu, Păulică, Rusu, SRL28 și mulți alții, ne-am strâns la o șezătoare în cartierul Zorilor, tare aproape de Calea Turzii.

Întorcându-ne puțin în timp, să menționăm că, în perioada sărbătorilor de iarnă, primesc un sms printre multe altele, în care se specifica: "E vremea colindelor și zilelor de sărbătoare, când minunea nașterii Mântuitorului ne cuprinde sufletele. Fie ca magia sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate și un crăciun fericit. Cu mult drag Sebi și Pula toate cele bune", desigur că pe soț îl cheamă Sebastian, iar pe mândra lui soție, Paula! Dar, în graba ajunului, o uitat o literă trogloditul și recitiți ce-o ieșit! N-O FOST PROBLEMĂ, DECÂT CĂ SMS-UL ĂSTA O AJUNS ȘI LA SOCRII LUI!!!

Foto:Vlad Gherman (fotograf la nunți și botezuri, telefon 0740.177.680), iar mâna este a Simonei, proprietara viitoarei Florării Simone.

Și pe ritmurile privighetorii din Mănăștur, bijuteria vocală Sandu Ciorbă, o nouă cronică bestială face pui, minunați pui. Cu peste 20 de kile de salată de boef, răcituri, grătare și două plase de Timișoreana, ne îndreptăm înspre reședința de vacanță a Adrianei, pardon că i-am zis numele!!! NE SCUZAȚI, CĂ O ZIS SĂ N-O BĂGĂM ÎN CRONICĂ!!!

Și-am auzit că se pregătește un miting al suporterilor universitari clujeni. Se pare că primele două ore vor fi pentru sensibilizarea opiniei publice, a posibililor investitori, a trecătorilor și trecătoarelor, iar după două ore, când deja ne plictisim, începem să ne jucăm cu fumigene, petarde și vaze de flori de pe carosabil!!!

Dis-de-dimineață, drumul pân la Sala Sporturilor l-am efectuat în dubița lui Don Chelu, pe-un frig soră cu Siberia!!! Mândru în loja personalităților, Elevu ronțăia sămânță mai ca ploieștenii hasesoft!

Trebuie menționat ceva! Că de câte ori mergem la meciurile de handbal, indiferent că-i trofeul carpău sau orice alt meci de campionat, arbitrează aceiași doi arbitrii!!! Unu cu părul nins de trecerea vremii, probabil coleg de clasă cu Gațu și altu mic, indesat și cu mâinile cât o maimuță din celebrul film Planeta maimuțelor, Monkey Planet!!! Arbitrul ăsta n-are nicio problemă în a traversa terenul de handbal, că din două sărituri îi pe tabelă!!!

La un moment dat, apare Cotârlă Nebunu, fericit zugrav în cartierul lui!!! Se pare că prețurile cotârlești o înghețat piața în Plopilor, fiecare petec realizându-se la ofertă!!!

Cotârlă o fost cel care o confundat-o pe administratoarea sălii sporturilor cu primărița din Chinteni și i-o cerut niște locuri de veci în cimitiru' de pe Valea Chintăului, că și asta-i o șpirlă de mâncat o pită!!!

De cealaltă parte, Don Luciano din Plopilor era mândru că o avut bani de belet, deși altădată se scălda în bani datorită celebrelor sale incursiuni la oficiile poștale din Sicilia!!

Un pic mai jos, Don Meetiku o ocupat cam jumătate din masa presei, dar nu ne întrebați de ce, pentru că o primit porc și de la socrii lui, și de la socrii Giovanelei!!!

Prezent la meciul de handbal pizdocesc o fost și Stere, nu-i vorba de celebrul atacant Stere Guda, ci de Stere din Plopilor, care-o făcut și o rimă: "următoarea cronică bestială, Stere pe plaja goală!"

N-o fost la sală brigăzile, că era pre dimineață și sara trecută o dat Ceanu beri la găleată. CU TINE MI-E DRAGĂ VIAȚA CA SOARELE DIMINEAȚA, CĂ HALBA TA DE DOUĂ STELE, MI-O MÂNCAT ZILELE MELE!!!

Se pare că-n Cartierul Mărăști, un inconștient și-o atârnat un steag cu champions league la geam, motiv pentru care termopanele familiei au spus adio fericirii, acum în casă fiind un frig ca la Clujana!!! Apropo de Clujana, se pare că acolo vom juca meciurile de-acasă, totul datorându-se minunaților și desfundaților de politicieni, constipaților de la consiliul local!!!

O acuză demnă de divizia B se îndreaptă acum înspre administratorii site-ului ucluj.ro, căci lumea așteaptă și-n ziua de astăzi organizarea Cupei Dan Anca în sală, drept îi?

Din vara anului 2003 alături de Șepcile roșii, Cronica bestială e realizată de Don Sheriff. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare. La final, avem și poze.

Pe criza asta economică, Don Luciano îi mândru că o avut bani de bilet la sală:

Iată-l și pe Stere din Plopilor:

Și-o secvență din meciul de handbal ladycesc:

Nilai și pe Cotârlă Nebunu:

Și-o sală arhiplină:

Bogă & Valpă. Sau, altfel spus, cine sare, Clanul sare:

Și-un pachețel de Nutline:

Și două cornete de bomboane agricole:

Și-n spatele Sălii Sporturilor "Horia Demian", la schi:

^^^