Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

18 Ianuarie, 2009

Cronica bestială a predicțiilor anului 2009

Despre meciul de baschet:

În seara zilei de 17 ianuarie 2009, la Sala Sporturilor din Complexul Sportiv al Bazinului Olimpik, omuleți de toate vârstele au călătorit înspre platoul sălii pentru a viziona meciul de volei sau de baschet dintre Mobitelco și Rapid Bucharest!

Tâmplarul-șef de secție Bumbale Boom Big Osby (Oz din Prison Break) a avut o evoluție de excepție, capacele sale fluturând bumbalele majoretelor, Eric Roberts o jucat bine chiar dacă mai avea urme de bătaie din ultimul film turnat la Hollywood, iar Chetreanu o jucat numa' la ștou!!! Cea mai spectaculoasă achiziție a celor de la Mobitelco este însă Munteanu, Dorinel Munteanu!!! Ultima dată la BeCe Gladiator, internaționalul de tineret-speranțe a mai evoluat la Copenhaga, în celebrul 2-2 cu Danemarca, la FC Argeș, FC Vaslui, FC Koln și la Koln FC!!!

Prin sală, spectatorii vorbeau că aseară pe Antena 1 s-o bătut Jan Clod Van Damme cu Onaca, cică era unu cu plete și cu Hammer, și-o încărcat la pumni amândoi de ne mai mirăm că o renunțat la "U"!!!

Despre publicul prezent în interiorul arenei ce putem a spune? Că Arabu o venit eurotroznit de parcă aseară o avut cheful de pensionare, Inspectorul din UCG avea o glugă de parcă eram în 7 mai 2008, Tro o adormit pe malul Someșului, Bogă era la sală de 7 zile, nemâncat și nefumat de-o săptămână, pentru detalii accesați creditele ipotecare ale BCR!!!

La meci o fost prezent și Don Alin Șutea, de astă-dată fără fostul-redactor șef de la citynews, n-o fost la meci Don Cheli, în schimb o fost Don Vasile Racovițan, îmbrăcat ca iarna-n ținutul de basm al Islandei!!!

Despre alegerile din februarie:

Tot sâmbătă seara, cu ocazia acestui meci, am aflat că va candida la primărie ca independent nimeni altul decât idolul pocăiților din Groapă, este vorba de Silviuț, amendat de atâtea ori pe nedrept și pe drept de organele de ordine ale municipiului nostru, Silviuț s-a întors să facă dreptate!!! Îi urăm succes în strângerea voturilor și îi dorim o coloratură politică de bun augur în stabilirea zonei metropolitane și-a deszăpezirilor din oraș!

PENTRU UN ORAȘ DRĂGUȚ, VOTAȚI SILVIUȚ!!!

Rusu din Fanatics o apărut la sală cu o privighetoare bronzată și creață ca o rățușcă smotocită de-o brigadă întreagă!!!

PENTRU UN MUNICIPIU MONDIAL, VOTAȚI SILVIUȚ PRIMAR!!!

Peste 10.000 de euro au intrat în conturile Cronicii bestiale pentru a-i asigura lui Silviuț o campanie electorală decentă, cu spoturi publicitare luminoase, amplasate pe principalele artere din Pata Rât, Dâmbu Rotund, Iris și Baciu!!!

Predicțiile anului 2009:

Fotbal - "U" va evolua, din câte se pare, pe la Clujana. Altădată mândră uzină de creat pantofi, acum s-a transformat în ștrand și-n stadion. Arena numără peste 15.000 de păpădii, 6.235 de denivelări, lemne și bote în loc de scaune și aproximativ 12 câini vagabonzi împreună cu familiile.

Rugby - La rugby feminin, sperăm să promovăm cât mai repede în Divizia A!!!

Volei - Dacă s-ar interzice accesul rudelor la meciurile de volei, în tribune n-ar fi decât scaunele fără suflet!!!

Baschet - La baschet luăm campionatul când asupra Ploieștiului vor mai fi iar bombardamente, ca-n al doilea război mondial!!!

Handbal - Până nu o transferă pe Melindo Geiger, perla handbalului maramureșan, adio performanță în handbalul ladycesc clujean!!!

Scrabble - Nu ne băgăm în lucruri sfinte!!!

Pincă - Titlul mondial este tot mai aproape!!!

Mulțumiri:

Mulțumim formației Non Stop din Satu Mare și mondialei melodii "Am celular la cingătoare", mulțumim și trupei Midnight Oil din America și piesei "Beds are burning", mulțumim Donei Adriana pentru fotografiile puse la dispoziție și șoferului pe troleibuz Attila pentru materialele promoționale pe care le pune la dispoziție la fiecare meci.

Din vara anului 2003 alături de Șepcile roșii, Cronica bestială e realizată de Don Sheriff. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare.

Și-o sală populată:

În bar la Trifu, Robert (în stânga) alături de Flo (în dreapta), profesorul de limba engleză din Gherla:

Iată-l și pe Flaviu Poștașu. În dreapta, o umbră din Fantoma de la Operă:

Și Don Daniel cu fosta și celebra cambuză. Cică bagă 10 milioane în ea și din retur, deplasări cu cambuzaaaaaaaa:

Și două donițe aflate-n ceața aparatului de fotografiat:

Și Inspectorul din UCG:

Și cei trei mușchetari din Fanatics:

Și Don Rusu din Fanatics, cu primăvara lui:

^^^