Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

4 Martie, 2009

Cronica bestială de la descoperirea Clujanei

În data de 4 martie a anului de grație 2009, am luat calea clubului Universitatea Cluj pentru a mă întâlni cu ofițerul Don Samoilă și cu Don Birtocean"U", administratorul arenei "Clujana Allianz Arena".

La club, agitație mare. Adrian Bogdan, cel care cânta-n vestiar la promovare "sunteți cele mai bune cunoștințe ale mele", se ocupa de toate: cartofii erau pe foc, pulpele de pui aproape rumenite, iar micii așteptau să se scoată din caserolă!!! Voi știați că Remus Câmpeanu fumează? Și încă bagău de-ăla puternic, ioi!!!

A apărut viceprimarul Silviuț, el și-a luat bilet ca orice personalitate politică, au venit apoi Cipry din UCG cu Robă și cu Axel, până și ei și-au luat bilete și-apoi o cafea la birtul din colț, apoi Nick farmacistul din Mănăștur, apoi a apărut Don Luciano cu o suită întreagă de sicilieni după el, toată lumea după tichete de acces la primul meci de la Clujana, duminică la 11 cu bătrâna doamnă a fotbalului românesc.

N-a fost prezentă să-și ia bilet bibeloua peluzei clujene, nimeni alta decât YoYo, personajul feminin arestat în 7 mai datorită unei confuzii, ea săraca era într-o competiție internațională de dat la ținta cu fumigena și repede oamenii legii o arestat-o, neștiind că ea se antrenează pentru olimpiada fumigenelor lungime!!! YoYo n-a fost prezentă, ea a plecat în Anglia, căci suporterii de la Milwall au nevoie de ea!

De la club, pornesc cu Don Birtoceanu înspre "Clujana Allianz Arena". Am aflat astfel că spre Clujana circulă următoarele mijloace în comun: troleibuzul 1 și autobuzele 50, 41, 34 și 52 (ultimele nu prea circulă sâmbăta și duminica, dar îi ok dacă porniți de vineri că mai îs locuri la spitalul de la Clujana din câte ne-o zis directorul!!!)

FEREASCĂ DUMNEZO DIN CERURI CE-AM VĂZUT LA CLUJANA!!! SE PARE CĂ CLUBUL NOSTRU S-O MUTAT ACOLO CU TOT CU NEA DOREL, CU TOT CU GYURI ELECTRICIANUL, CU TOT CU NEA TITI!!! Adevărul îi că se lucră de zor. Se toarnă beton pentru pista din beton, gata cu tartanul, ce tăt atâta tartan? Se toarnă o tabelă de marcaj din plastelină ultimul răcnet, că încă urlă săraca de cât îi de nouă, se pregătește locul pentru tribuna a doua care încă nu îi nici în visele SF ale proiectantului, se toarnă ciment o nush ce Dumnezo de pietriș pentru parcări, că o să fie și multe parcări în spatele tribunei vechi, iar hingherii încearcă să prindă cei 80 de maidanezi recidiviști de pe lângă ștrand!!!

Lucrurile merg spre bine, aia-i clar! La întoarcere spre stație, am văzut un bancomat pe care scria hotărât "LIPSĂ BANI!", apoi am văzut orarele de funcționare ale mijloacelor de transport în comun pe care vi-i le prezentăm puțin mai jos, apoi am văzut lumea ieșind de la lucru, că-s multe uzine lângă! A venit un troleu 1 și atâta lume era în stație că era să-l răstoarne!!! PARCĂ S-O ADUNAT TOATE CUSĂTORESELE ȘI CREMUITOARELE DE LA CLUJANA, PARCĂ O FOST MITINGUL CREATOARELOR DE TANGA DE LA JOLIDON!!!

N-am avut curajul să mă urc în troleu, dar în următorul m-am suit. Cum o pornit troleul din stație, o început să le sune telefoanele!!! Telefoane de-alea ce sună ca fixul, cu ecranu spart, mari cât o poșetă! O leliță urla în telefon la capătul celălalt să cumpere 3 kile de cartofi și nu cumva să uite de pită și-n tot timpul ăsta, vecina ei de scaun vorbea cu ea, nemulțumită că directorul tăt comentează și că ea oricând vre îi în Spania la căpșuni și măcar știe că nu mai dă bani pe abonament și-o terminat discuția!!!

Concluzionând această mini-cronică, vă informăm că tribuna veche de la Clujana are 840 de locuri, aia nouă încă nu-i gata, se va filma de pe partea aialaltă, acolo o să stea și crainicul, tot pe partea aialaltă o să stea-n viitor și galeria oaspete. Mai e de menționat că pe drumul ce duce la stadion, îi un mândru Night Club, se numește Night Club nr. 6, probabil că patronul mai are 5 nightcluburi în județ și de-aia le-o numerotat așa. Geamurile sunt învelite cu perdele ca la țară, casa-i mai mică decât premierul în funcție al României și de plouă un pic mai tare, rămân fetele să danseze la bară în aer liber!!!

Publicitate: Don DJ Sheriff & Don DJ Ovidiu, în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la 8 la 12, la Radio Transilvania (94,5 FM) sau http://www.radiotransilvania.eu

Din vara anului 2003 alături de Șepcile roșii, Cronica bestială e realizată de Don Sheriff. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare.

Bancomatul din Piața 1 Mai:

Și agitația din stație:

Și orarul liniilor ce merg la Clujana, cu amabilitatea RATUC:

^^^