Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

29 Martie, 2009

Cronica bestială de la un meci de țurcă

"U" a pițurcărizat iarăși, tot acasă, tot cu 3-1. La final, publicul a strigat DEMISIAAA și CAMPIONII, CAMPIONII, ironizând jucătorii ce joacă fără suflu.

Dar știți care-i adevărul? Mihali o închiriat un avion cu reacție ca să le transmită "fotbaliștilor" un mesaj înaintea meciului, dar o rămas fără semnal și mesajul reactorului de la avion a sunat așa: "Nu vreau să jucați fotbal". De fapt, mesajul complet era "Nu vreau să jucați fotbal fără sacrificiu și dăruire, ok?"

Apăi cine-i de vină că o rămas fără semnal? O adoptat și el tactica unei reclame TV, dar nu i-o ieșit!

Acum, este timpul să trecem în revistă celelalte rezultate ale etapei: Sănătatea Cluj - SESO Iara 2-2, Unirea Ungheni - Marmația Sighetu Marmației 2-0, Unirea Dej - Ena Făgăraș 0-0, FC Cisnădie - CSM Sebeș 0-0 și Bihorul Beiuș - FC Silvania Silviuț 2-0, cu Don Călin titular pe toată durata partidei și cu Silviuț director tehnic. De menționat că Vultureniul, cu Moti în poartă, se apropie cu pași repezi spre Divizia C, iar Secerătoarea Mociu își pune nocturnă cu ajutorul fiilor satului din sat!!!

Un lucru îi cert: în eșalonul trei nu mai îi nevoie de crainic, nu mai îi nevoie de ofițer de presă, nu mai trebe autocar la jucători, o cursă de la Fany cu perdele fiind de ajuns!!! AM AUZIT CĂ-N DIVIZIA C NU-TI MAI TREBUIE NICI MĂCAR DOCTOR LA ECHIPĂ, CĂ ÎI DESTUL SĂ STEA PE BANCA DE REZERVE UN VRACI SAU UN ASTROLOG!!! ASTROLOGUL O SĂ LE CITEASCĂ JUCĂTORILOR HOROSCOPUL, O SĂ LE FACĂ ASTROGRAMA ȘI-O SĂ LE ZICĂ "ȚI-AM SPUS CĂ O SĂ AI PROBLEME CU PICIOARELE CĂ EȘTI PEȘTE!!!"

Ziua de sâmbătă o început sub auspicii de primăvară, 15 grade temperatura la amiază, Neb1 era doar într-o rochie scurtă înflorată, Roby Cozac într-un compleu de la Dolce&Cabana, iar Șoțiko avea după el o mașină de spălat pentru piese de schimb.

La Clujana, 1.300 de spectatori au trecut de tul-tiketurile electronice, cu bilete cu filaret pentru antiefracție și cu amprentarea tuturor, că parcă ăia cu jafu de la Banca Transilvania fix la Clujana o venit să-și cheltuie banii!!!

De amintit că standul cu sucuri, eugenii și cafea râncedă ce era odată pe "Ion Moina" și-a făcut apariția și la Clujana, cu aceleași femei frumoase cu zâmbete de gazele ce dau țepe microbiștilor. 2 lei o cafea ce n-ai da-o nici unui câine vagabond!!!

În cabina crăiniciei, o luat loc și Don Mărginean și Don Teodor Pop, ce-o zis că așa ceva nu se poate, cum să ratezi în halul ăsta, cum să nu știi să bați un corner nici din a cincia încercare? Coptilu-so, adică Tudor, avea niște ochelari de soare mai mari ca tribuna de la Clujana!!! Noroc că o stat lângă, de-aia la televizor păreau două tribune!!!

Haotismul lui Șuteu, a lui Marincău, a lui Buș, ne fac să nu vorbim despre meciul în sine. Am pierdut cu 3-1 și orice cuvinte sunt de prisos. Colac peste pupăză, la final, Mihali are o reacție nervoasă și provoacă fanii la parte-n parte, că acolo se vede care-i mai tare. Panduru? Domnu Basarab?

După meci, zeci de suporteri au așteptat echipa să urce-n cursa ce ne duce-n C, mama ei de viață! Călin Mișan i-o spus lui Mihali că numa Tab Baldwin și Mihali îs tot timpu mulțumiți de joc, Bl3ck i-a adresat lui Mihali o serie de cuvinte ce nu pot fi reproduse în niciun manual, Biddo din Gheorgheni făcea flick-flakuri să nu apară-n poze pe cronică, Rusu cu Dizzy mai că nu se sorbeau, Jerry se ascundea de Tom după niște okeri de soare ceva mai mici ca a lui Tudor, Vlăduț din FORT întindea pioneze și ace de gămălie de-a lungul drumului, asta ca să puște roțile marilor fotbaliști, că și-n ghips ar juca la fel, în vreme ce Locusteanu m-o sunat în timpul meciului să anunț la stație "Barca Buș, la mal!!!"

Cheli cu Șutea luau instantanee de la conferința de presă, îi una la NCN înaltă și roșcată și cinașă care s-o speriat de accidentarea mea de la "ham-bal", apoi Don Antonescu o topit un termos de cafei, groapă i-o dat, in vreme ce Slater filma fuste în loc de declarații.

Sâmbăta viitoare, luăm o căruță de goluri și la Alba Iulia, că deja-i în program. Așa că trebuie disponibilizări la echipă mai ca la combinatele industriale!!!

Din vara anului 2003 alături de Șepcile roșii, Cronica bestială e realizată de Don Sheriff. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare.

Sus, noua tribună oficială de 100 de locuri. Jos, domnul Fernea, străjerul ei:

Și-o imagine de ansamblu a tribunei:

Și finalul meciului:

Și Angus Jay:

Și tantile ce vând cafele și biscuiți în fața stadionului:

Și doi suporteri mari:

Și Antonescu 8:

Și balamuc la autocarul jucătorilor:

Și-o dedicație pentru ei:

De nervi, din cauza ratărilor și-a scorului, unui suporter i s-a urcat tensiunea:

Iată ce-i boicoteau supapele:

Că și vestigiile astea arheologice ar fi jucat mai bine:

Și la conferința de presă, Mihali provoacă fanii la parte-n parte. În plan dreapta-apropiat, Don Antonescu și-o găleată de cafei:

^^^