Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

12 Aprilie, 2009

Cronica bestială a meciului cu CSM Râmnicu Vâlcea

Stimate cititoare și respectați cititori de cronică bestială, această ediție specială începe cu un fapt divers: cinematograful Republica are capacitatea stadionului de la Clujana!!! SINGURA DIFERENȚĂ ÎI CĂ LA REPUBLICA MAI ÎS ȘI FILME BUNE DIN CÂND ÎN CÂND, MAMA LUI DE FOTBAL ȘI CINE I-O SCRIS ÎN PĂȘUNE!!!

Revenind la filmele proaste de la Clujana, pe Laurențiu Buș l-am putea compara cu Kevin Costner din filmul Bodyguard, că-n afară de-a păzi marginea terenului (reprezentată la Republica de Whitney Houston) NU PREA FACE NIMIC!!!

În dimineața zilei de 11 april 2009, actorii din Vâlcea s-au prezentat întru a oferi cinefililor un meci hapciupalitic, ciocoflender, anemic și cu grave carențe de calciu și magneziu. Bănuim că din cauza Postului Mare fostbaliștii celor două formații jucau în reluare, că la un moment dat spectatorilor li s-o părut că văd meciul din avionul low-cost ce tranzitează Clujana cu direcția Iara, Minerul Iara!!!

Până la pauză, am remarcat o serie de gazele în tribună, oameni mari și oameni mici, că-n ceea ce privește jocul, păpădiile nici măcar n-o băgat de seamă că îi meci și chiar o apelat la InfoLine-ul păpădiilor spre a se interesa când mai vin ăia ce fug ca bolunzii pe verdele lor.

În minutul 34, SRL28 îmi dă de știre telefonic că i s-o terminat sămânța, Don Seven era cu un sac de ghips după el, serviciu ambulatoriu în zona industrială, Cookie vindea tricouri roz cu însemnele ucluj.ro, Don Antonescu ciotrica meciul la ucluj.tv, în vreme ce Don Vițu traducea pentru surdo-muți fiecare cuvânt al Don-ului amintit mai sus. La pauză, dar de fapt înainte de meci, i-am zis arbitrului de rezervă să întoarcă tabeluța electronică și înspre cabina crainicului, aflată fix în colțul terenului. Și chiar o arătat.

În timpul pauzei, udăm parcarea din pietriș a arenei de la Clujana, asta în lipsa unor grupuri sanitare decente, că cine se aventurează dincolo de invizibila tribună a doua, acolo unde vreo 4 dobermani abandonați abia așteaptă vizitatori!!!

Repriza a doua a adus și goluri, unul pentru ei, unul pentru noi - chiar în finalul partidei și meciul se termină la egalitate, 1-1. Lumea nici nu știa ce să facă, să se bucure sau să fie nervoasă? În orice caz, la minute bune după finalul meciului, Don Altman a avut o discuție cu suporterii, Călin Mișan a zis că decât așa, mai bine ne tragem noi o echipă și jucăm noi în județeană și măcar nu ar mai fi valabilă sintagma "astăzi iară joacă U și ne f... weekendu".

De-acolo, am mers pe terasa Hotelului Sport, alături de alți 10-15 suporteri, încolonați în vreo 4 mașini mici. Da' nu de-alea de jucărie!!!

Aici, așa cum exprimă și fotografiile de la finalul cronicii, întâi am tăcut de nervi, apoi am apostrofat, discutat și tras concluzii. Veci n-a fi bine la clubul ăsta. Dar mergem mai departe, că asta-i una din crucile noastre, acceptați expresia, că tot e Săptămâna Mare.

La final, de Sărbătoarea Floriilor, urăm La Mulți Ani tuturor celor ce poartă nume de flori: Margareta, Violeta, Brustureta, Urzica, Florina, Florin, Trandafira, Strugurașa, Laleaua, Cartoafa, Ridichea și Cucuruza, că și legumele astea au flori!!!

Din vara anului 2003 alături de Șepcile roșii, Cronica bestială e realizată de Don Sheriff. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare.

Administratorii standului de mai sus, Cookie și nevasta:

Și Domnul Cobra din Mănăștur:

Și doi tineri necunoscuți:

Și Nea Gyuri, electricianul de la Consiliul Județean detașat la Clujana:

Și-o imagine de ansamblu:

O alta:

După meci, Locusteanu și tricoul său personalizat:

Iată-l:

Și Denver's Mile High:

Și drumul spre Divizia C grație tuturor incompetenților de la acest club:

Care, de-a lungul timpurilor, au furat tot ce-au putut:

Și Dona Rocsu:

Și-o casă de bilete de unde ne vom lua tichete spre Iara, Dej și IRA, mama ei de viață!

Și la Hotel Sport, pe terasă:

Și "tovarășul" celor de la Total Security:

Și, de nervi, nu mai aveam cuvinte:

^^^