Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

17 Aprilie, 2009

Cronica bestială de la Cupa presei la hambal femino-masculin

Prima ediție a Trofeului Presei la hambal femino-masculin a adus la startul competiției o ciurdă de formații alcătuite din instituțiile mass-media ce abia așteaptă banii promiși de Tișe, sau nu? Nu s-așteaptă? Ne scuzați atunci!!!

Pe ultima sută de metri, din cauza foamei generale, cronica bestială își scoate tăte actele ca să devină instituție media, da' de-a prinde niște cașcaval de la Consiliul Județean!!!

Dar să nu fim zgârcă și să revenim la ale noastre! Cupa presei la hambal, organizată de Don Tritean, acest manager de succes al echipei "U" Transilvania (cam 5 mici și-o porție de cartofi prăjiți costă acest paragraf), a organizat o competiție internațională de descoperit talente, talenturi și de aflat care are mai puțin calciu și magneziu în oase!!!

În prima zi a competiției, nu apuc să ies la încălzire și poc degetul, vinovată a fost mingea care n-a putut fi controlată de degetele anemice ale lui Don Sheriff!!! Tot în prima zi a competiției, Radu de la NCN se înalță ca o pasăre măiastră, trage de la 9 metri, dă gol și când pică, poc! LIPSĂ DE FIER!!!

În ceea ce-o privește pe suculenta reporteriță de la NCN, cea roșcată, ea a avut probleme cu manichiura, măcinându-și unghiile încă de la încălzire! Probleme a avut și Gelu Radu, prieten de familie cu familia Doboș (hu ha ha), care tăt povestea la telefon cu Georgiana Doboș despre cât blat să pună-n prăjituri și așe o făcut el o tendonită de i-o mai crescut un umăr!!!

De vis a fost formația Clujului Express, o echipă masivă cu o mulțime de gazele ce-au bucurat publicul spectator încă de la primele aruncări. La meciurile Cluj Express, nu au fost decât accidentări sentimentale în clipa-n care niște spectatori au fost refuzați când au cerut anumite numere de telefon!!!

La Antena 1 Cluj s-a remarcat Gabriela Vrânceanu Firea și Valentin Stan de la Sinteza Zilei, dar să nu-i uităm nici pe componenții clujeni ai trustului. La Antena 1 a evoluat și cameramanul Țene, tatăl nepotului Paul Țene de la "U", această speranță a sportului clujean. Din păcate, nu putem spune același lucru și despre tatăl său!!!

La Foaia Transilvană s-a remarcat Dona Anca Giurgiu, Don Blag și Don Hossu, care-n urma evoluțiilor de excepție a fost contactat de Huțupanca, să vadă ea care-i secretul unei defensive perfecte!!! Se pare că Don Blag l-o rugat pe arbitru ca această competiție importantă din calendarul FIFA să țină tot anul, că altfel singurul sport național îi aspiratul și bătutul șnițelelor!!!

De la Ziua de Cluj a lipsit Scoobyța, dar și Don Rareș Bogdan, altădată vecin cu Iulia Creața, tipa aia cinașe ce avea 6 pisici frumoase care-i călcau teritoriul publisherului de la Ziua!!!

În schimb, lui Don Vasile Racovițan și lui Don Gal-Pal de la Adevărul nocturn, CNA-ul le-a interzis să mai joace handbal pe tot restul vieții din motive deocamdată neelucidate!!!

Don Cucolaș în schimb n-o știut la ce echipă să joace, că el îi și la Prosport și comentează și la PRO TV Cluj în direct și la sport.ro în reluare!!!

Finalele din Joia Mare au fost adevărate lecții de hambal femino-masculin, berile de după de asemenea. Pe locul 4 s-a clasat ucluj.ro, pe 3 Ziua de Cluj, pe 2 citynews, iar pe 1 Radio Transilvania, însă hei mai importantă treabă a fost participarea, lucru de care nu toți au avut parte din pricina degetelor!!!

C-nd o fost finalele, din partea Federației Române de hambal o fost prezent și Elevu, celebrul suporter. Întrebat dacă joacă, a răspuns că dacă îi pun muzică, o să joace!!!

La final, organizatorii ne-o dus în Valahia, unde lăzi de bere au curs dinspre bar. Acolo, am socializat cu cei de la ucluj.ro, cu cei de la citynews, dar și cu stimabilii de la radio transilvania, Don Ovidiu flirtând cu o organizatoare de evenimente, Tibi încerca să fumeze o bere, iar Gabi de la Revista presei citea de pe etichetele de becks să-și verifice dicția dupa 25 de păhare!

Cronica bestială a aflat că va urma Cupa presei la înot sincron, apoi la patinaj artistic și, în cele din urmă, la tir cu arcul, competiție ce se va desfășura sub patronajul lui Robin Hood!!!

La final, cronica urează tuturor SĂRBĂTORI FERICITE ȘI PETRECEREA LOR ALĂTURI DE CEI DRAGI!

Din vara anului 2003 alături de Șepcile roșii, Cronica bestială e realizată de Don Sheriff. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare.

^^^