Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

6 Mai, 2009

Cronica unui nou dezastru

Statistic privind lucrurile, trebuie să menționăm că peste 20% dintre spectatorii prezenți miercuri la "meciul" cu Lupeniul au fost prinși de curent, adică i-a prins curentul, CĂ PE CLUJANA NU-I ABSOLUT NICI O IZOLAȚIE CA LUMEA ȘI TOATE UȘILE SE LASĂ COMPLET DESCHISE, TREABĂ-I ASTA???

Cronologic privind lucrurile, menționăm că o fost 0-0 și-n minutul 5, și-n minutul 45, și-n minutul 90. Doar Laurențiu Buș ce-o mai jucat, că restul... ne bucurăm că Bogdan Fărcaș n-o făcut pneumonie ori oarice infecție, asta fiindcă lupenenii n-o avut nici măcar un șut la poartă!!!

Contextual privind lucrurile, amintim că momentan suntem alături de Lupeni, de Târgu-Mureș, de ACU Arad, dar din august s-ar putea să fim alături de cu totul alte echipe, înțelegem că multă lume i sătulă de rutină în viața asta, dar nici chiar așa, chiar la Vultureni sau la Șimleu parcă n-am vrea să mergem!!!

"Meciul" o început la ora opșpe fix, dar Manu cu El Elevu o crezut că începe la șaișpe, așa că la cinșpe o fost la Clujana, dar cum nici câinii vagabonzi nu erau pe-acolo, o mers să bea o bere, peste drum de spitalul de la Clujana, la chioșcul ăla din stradă. Mare năcaz, că o trecut o patrulă, iar continuarea v-o puteți imagina și singuri!

La optâșpe fix, arbitrul dă din talangă și începe meciul. DACĂ ARBITRUL N-AR FI FLUIERAT STARTUL PARTIDEI, NIMENI DIN CEI 1.500 DE SPECTATORI NU S-AR FI PRINS CĂ O ÎNCEPUT MECIUL, AȘA FOTBAL S-O JUCAT!!!

Scorul final? Cum altfel decât 0-0, adică nimic, la fel cum s-a jucat. Apoi, la Rică-n bar. Aici, un client al birtului spune că totuși "U" a avut 10 minute de forcing, iar un altul îl contrează spunându-i: "Da, 10 minute de forcing, la pauză!"

A doua zi, cu Don Pitiku din Mănăștur, ne-am îmbarcat din Sânicoara în Renaultul 11 al familiei sale și-am mers în Miheșu de Câmpie, Județul Mureș, să ajutăm la băgatul internetului în sat!!! Nu știm cum se face, dar Cronica bestială are mereu parte de hârburi de mașini, Renaultul electric, că bietul tot era electric, cu numere de Caransebeș, nu prindea ambreiajul și de-aici o serie de aventuri și alunecări pe drumurile Mociului! Normal că până-n Sânicoara cursa destinată locuitorilor acestor locuri ne-o dus și pe noi.

Cronicuța nu prea mai are putere să continue, doar să spere că se vor adeveri zvonurile conform cărora din vară vrea să vină un investitor ce ține morțiș să rămână-n umbră deocamdată, că-i prea cald la soare...

O fi adevărat? N-o fi? Măcar ne hrănim cu vise până la vară, nu-i așa?

Din vara anului 2003 alături de Șepcile roșii, Cronica bestială e realizată de Don Sheriff. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare. La final, câteva poze, precum și gherla dată de frații noștri de la ucluj.ro, hihihi:

Frumosul Renault:

Cu numerele de Caransebeș:

Și-o privire frontală a bolidului, că la ce meci o fost cu Lupeniul, mai bine băgăm poze cu mașini:

Și trusa medicală:

Și anticul fanion din față:

^^^