Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

9 Mai, 2009

Scurtă cronică bestială târgovișteană

Cine-a spus că "U" nu bate pe nimeni? Cel mai viu și mai proaspăt exemplu e FCM Târgoviște, 2-0 pentru "U" prin două goluri marcate de Laurențiu Buș, acest tânăr fotbalist ce joacă din ce în ce mai bine!!!

În deplasarea din Cetatea Chindiei s-au deplasat doar 5 suporteri și nu șase cum o zis toată lumea. În ordinea numerelor de tricouri, s-au îmbarcat în trenul de Ploiești Miță, Mark, Dizzy, Moga și Piku, ce-o venit direct de la București, deoarece o fost arbitru de rezervă la Il Classico din București!!!

La ora 22.15, când trenul se pornea să plece din gară, cineva a tras semnalul de alarmă știind că vine mă-sa lui Mark să-i aducă bani, că era lefter tânărul internațional de tineret-speranțe din puternica formație a F.O.R.T-ului, că toți 5 ce-au mers în Chindie sunt din F.O.R.T și cum au aceleași tricouri gri cu Ultras 19, everybody i-au confundat cu frații lor mai mari.

Pe tren, nașul o vrut să-i dea jos în Kmpia Turzii, însă odată ajunși în gara mninune, nașul s-o răzgândit și i-o lăsat în pace. În Ploiești, trenul o ajuns la șase fără ceva, micul dejun fiind servit dintr-o alimentară: pâine, parizer, muștar și maioneză cu usturoi. Cică în Ploiești băieții noștri au declarat pentru Cronica bestială că au văzut o firmă SC LEFTER SRL, o mai văzut un loc unde se vindeau haine la kilogram, precum și un fast-food Dolce&Gabbana!

Mirifica rută înspre ținutul de basm al Târgoviștelui a continuat cu personalul, la 8 și ceva. Cetatea Chindiei cică îi un oraș cu multe progrese față de acum 3 ani, mult mai multe lingișpiruri, bezele pe băț, bundaș-kenie, kurtoș-colaci și baclavale prezente la tot pasul, structura culturală a locuitorilor oglindidu-se în turlele caselor făleț înalțate în culori pestrițe.

În ceea ce privește meciul, acesta o fost unul fain. Laurențiu Buș a înscris de două ori, de ambele dăți din penalty, când cântau renii, când stăteau jos și beiau apă de la maseorul Csaby, o fost și 3 steaguri pe gard, oriunde pentru culori, ultras spirit și un steag cu "U" 1919. Sub egida "dacă umbli după avioane, dai de parașute", cei 5 reni prezenți în această deplasare au avut timp să se hodinească prin Târgoviște, în momentul în care-au fost sunați de Cronica bestială (sâmbătă după-masă pe la ora 15) ei erau pe-o terasă prin Chindie, discutau meciul și cum la finalul meciului o venit ceva televiziune să le ia interviu și să-i întrebe dacă o fost blat, cum să fie muiere? TE-O TRANSFERAT ĂȘTIA DE LA METEO DIRECT LA SPORT, TU HAPSÂNĂ CE EȘTI!!!

Urmează sâmbătă un meci acasă cu Arieșul Turda, o partidă în care victoria este neapărată și obligatorie! În urma rezultatelor din astă etapă, "U" a trecut pe locul 14, cu 35 de puncte, deasupra echipelor secunde ale Aradului și-a Timișoarei. O victorie cu Arieșul ne-ar da aripi și-ar deschide invitațiile în Obssesion sau în AfterEight pentru tot stuful tehnic de la Clujana!!!

Din vara anului 2003 alături de Șepcile roșii, Cronica bestială e realizată de Don Sheriff. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare. Grație lui Moga, avem și poze (primele 5 sunt din Ploiești):

Și trupa de șoc:

Și-n tribună:

^^^