Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

13 Iunie, 2009

Cronica bestială a meciului cu Mechel Câmpia Turzii

Această cronică bestială se realizează pe ritmurile succesului muzical "Am o mândră ca o floare" în interpretarea Surorilor Toader și-a Vărului Săndel!

De-asemenea, la realizarea acestei cronici contribuie și MCJ & Cartel cu piesa "Mănășturul șmecheria". Să începem cu începutul:

1. La ora 10.00, Hiena își monta ghidonul pe celebrul său scuter, iar Șoți încerca să-și scoată din amanet verigheta amanetată cu ocazia deplasării la Deva, că altfel n-avea bani să meargă!!! Mare "U"-ist, doamnelor, domnișoarelor și domnilor!

2. La ora 10.05, tantile de la standul ambulant prepară primele cafele fără niciun gust! OTRAVĂ CURATĂ! IAR PEPSIUL, ÎNMULȚIT CU APĂ DE SUB PODU HINGHERILOR, JIPERELOR!!!

3. La ora 10.10, șoferul de troleibuz Attila ajunge la Clujana cu mijlocul de transport în comun pe care-și câștigă o pâine cinstită! Alături de el, nimeni alta decât Sexy Brăileanca!!!

4. Ora 10.15, Roabă și cu Moro, alături de Cipry, toți din formațiunea non-guvernamentală UCG, ajung la stadion cu ajutorul unui Bentley fabricat la Câmpulung în 1983!!!

5. Ora 10.20, apare la stadion Dorinel Munteanu alături de patronul formației Fortuna Covaci, mari pretini în ultima vreme, de parcă o făcut armata împreună!!!

6. Ora 10.25, apare la stadion Sabin cu întreaga lui terasă din Mănăștur, alături de administratorul Ionuțiu, hăl mai mândru om că la el la lucru tăți inginerii citesc cronica bestială, așa băieți, mama ei de viață!!!

7. Ora 10.30, Sabin încă nu-i mândru că-i din Județul Bihor, dar la finalul etapei era tare mândru, aia-i clar!

8. Ora 10.31, ofițerul de presă Samoilă vine doar cu echipa lui "U", câ Irimieș, patronul formației SESO Iara și-a Mecelului o intrat nervos în vestiar și-o schimbat 4 jucători de pe foaia oficială! NU S-O ÎNȚELES LA PREȚ, ALTFEL N-AVEM NICIO EXPLICAȚIE!

9. Ora 10.35, minunata Miruna, reporterița de la TVR de care se tăt agață galeria, apare la stadion într-un compleu Mitsubishi!!! Imitând-o, Marius Tuhuț de la Răpirea din Serai a adoptat niște ochelari de soare mai mari ca tribunele de la Clujana!!!

10. Ora 10.58, începe meciul dintre "U" și Mechel Câmpia Turzii. Ca să rămânem în "B", aveam neapărată nevoie de victorie, iar ACU Arad să nu bată pe FC Bihor, greu scenariu, grea misiune...

11. Aproximativ 1.200 de spectatori erau în tribunele Clujanei. Un fel de Albă ca Zăpada a Albei Iuliei, echipă ce-o intrat în "A" cu Falub la percuție.

Prima repriză o fost moșcoșe, adică un 0-0 fără niciun Dumnezău!!! În tot acest timp, ACU Arad - FC Bihor 0-1 și-n ultimele minute ale primei reprize ACU egalează la 1 și, cu 45 de minute înainte de finalul sezonului 2008-2009 al Diviziei "B", "U" era în "C".

Pauza e un sfetnic bun, zic străbunii noștri. Așa și este. Căci în repriza a doua meciul a fost altul, Universitatea inimilor noastre s-a năpustit asupra porții apărate de Super Solo (hai Solo înapoi la "U"!!!) și trei goluri au curs în poarta concetățenilor noștri de județ!

Din momentu-n care conduceam cu 2-0, apoi cu 3-0, ce mai conta, a noastră era victoria, toate urechile erau ațintite asupra crainicului stadionului, cât e scorul la ACU - FC Bihor? Crainicul stadionului, personaj controversat cu afaceri de zeci de mii de euro la Clujana și nimeni nu se sesizează??? ÎN CE ȚARĂ TRĂIM???

Finalul meciului aduce liniștea, "U" învinge cu 3-0, dar degeaba dacă ACU bătea Bihorul, așa că liniște pe stadion, jucătorii la centrul terenului să audă vocea crainicului, spectatorii în tribune să audă crainicul, cât s-a terminat la ACU Arad - FC Bihor? După trei minute de suspans, vocea crainicului mafiot de pe Clujana anunță că Universitatea rămâne în Liga a doua, căci ACU a făcut doar 1-1 cu Bihorul!

Cu toate astea, de la "U" merită dați afară pe puțin 10 pseudo-fotbaliști ce în acest sezon și-au bătut joc pur și simplu și-au mimat fotbalul, ăsta-i adevărul! Mai multe, în fix o săptămână, în Cronica bestială a amintirilor returului de campionat!

Drumul spre casă a fost asigurat de Don Tudose din Mănăștur, ce cu o zi înainte o beut, de emoții, tri litri de gaz lampant!!!

Această cronică s-a realizat la domiciliul Adinei, adică a Sheriffei, pe fondul muzical al Surorilor Toader și-a Vărului Săndel cu piesa "Am o mândră ca o floare", asta în condițiile în care în casa asta cică Adina o crescut cu Betovăn, Ștraus, Șopenhauăr, Kirkegot, Moțart, Ciprian Porumboiu și mulți alții!

La final, Cronica bestială vă invită să înfiați 5 puiuți de pisicuță frumoși, dulci, nevinovați, blănoși, cuminți, lăptoși și mămoși! Relații la numărul de telefon 0758-679.223. Vă mulțumim și vă așteptăm să deveniți părinți pă gratis! Sallam aleikum!

Din vara anului 2003 alături de Șepcile roșii, Cronica bestială e realizată de Don Sheriff. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare. La final, avem și poze:

În imagine, cea mai splendidă reporteriță PRO TV!!!

Cu toate astea, tensiune maximă în ultimul meci al sezonului:

Și trupa de șoc:

Și Super Solooooo:

^^^