Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

9 August, 2009

Cronica bestială de la prezentarea lotului

Sâmbătă, "U" și-a prezentat noul lot de mânji ce vor îmbrăca tricourile replică ce le-o pus clubul în vânzare, că altfel credem că n-o să le poarte nici dracu!!!

Având în vedere multitudinea de subiecte abordate, această cronică bestială revenită din vacanță trebuie parcursă cu atenție, pentru că la final veți primi un test-grilă pe care dacă îl veți trece, o să vă puteți înscrie la distanță cât mai mare de Spiru Harem!!!

De menționat că anul acesta Ultras 19 o să facă 5 ani, iar Parcela Academică o să facă 1 an, motive de sărbătoare în peluza clujeană, așa că iară o sa hie Taraful Gheorghe Doja (a se citi Horhe Doha) la mare căutare în cluburile de fițe din Cluj!!!

O să revenim asupra sărbătoriților acestei veri puțin mai încolo, dacă vă uitați chiar în capătul ecranului dumneavoastră poate chiar o să-i vedeți! Apropo de Parcela Academică, prin iulie am aflat că au întâlnire și-am mers neinvitat pe terasă la "U" pe Pavlov, am mâncat o felie de tort că s-o apucat nea r3lu să facă un curs de bucătărie și am asistat la versiunile de coregrafie pentru meciul în care Parcela (numită în continuare PZA) o să împlinească 1 an, adică în etapa a tria, la Oradea. Despre întâlnire, un pic mai încolo.

10 lei biletul la meciul de prezentare? Da' voi unde credeți că ați venit? Clujana-i Bernabeu??? Clujana-i Copacabana zonei industriale a Clujului și nu știm noi??? DE CÂND ÎI CLUJANA AQUA PARCUL DE LA MEDITERANĂ??? CĂ DIC, MÂNCAVAȘ FICAȚII, O PUS LA INTRARE 3 LEI DACĂ INTRI CU AUTOTURISMUL LA CLUJANA, ÎNCĂ 3 LEI DACĂ PARCHEZI, PĂI CUM DUMNEZO DACĂ INTRI CU MAȘINA ÎN BAZA SPORTIVĂ SĂ NU PARCHEZI, FACI TURE ȘI DRIFTURI P-ACOLO NON STOP???

Și, la întălnirea Parcelei Academice (la care au participat multe personaje din tribuna universitară clujeană), s-o propus tot felul de mesaje pentru coregrafia de-un an. Spre exemplu, Don Andrei2patrU o zis că ar fi nimerit un mesaj de genul Un an cu examene și timp pierdut, în continuare trup și suflet lângă "U", dar departamentul de creație compus din Don Ruud, frate-so lui Dr. 7, Don Sheriff și Dona Alexa studenta la medicină a reformulat mesajul astfel: "De-un an parcela-i în tribună și pe voi vă doare-n ...!!!"

Comitetul executiv a respins însă acest ultim mesaj și a încercat creearea altuia nou, care a ieșit așa: Vânt, ploaie, soare.. Fazione rezistă ... un an lângă "U", însă departamentul de creație l-a modificat în "Pe vânt, pe ploaie, una-ntruna și vouă vi se rupe ... !!!"

10 lei biletul măi frătiuc? Păi Elevu n-o plătit bilet nici măcar la Vacanța Mare și tu îi iei bani la prezentare? Care-i șpirla? O fost ceva concert simfonic și nu ne-am dat noi seama???? MĂCAR DE DĂDEAU NIȘTE PLOȘTE CU BERE SAU CU RĂCHIE!!!

Așa cum vă spuneam, Parcela Academică (facțiune din rândul suporterilor) împlinește un an de zile. Alte propuneri de mesaje o fost ăsta: Un an fără timp și bani, alături de "U" în voce, vopsea și trai. Același departament de creație constituit ad-hoc a modificat mesajul astfel: "Traiu-i greu, vopseaua-i scumpă, de unde p@l@ timp și bani???"

Revenind la meciul de prezentare, nu știm încă dacă am menționat faptul că intrarea o fost 10 lei. În fine. CINE N-ARE BANI SĂ-ȘI CUMPERE!!!

În fața a aproximativ 500 de spectatori, pe-o vreme frumoasă și-un gazon mai nou și verde ca niciodată, a început prezentarea fotbaliștilor ce anul ăsta vor juca la "U", rând pe rând. DE FAPT O SĂ JOACE CÂTE 11, CĂ FOTBALUL NU-I TENIS DE CÂMP!!!

Redăm în cele ce urmează textul pregătit de crainicul stadionului pentru noul antrenor al Universității Cluj, Carmello Antonio Pallila: "Adesso vi presentiamo il nuovo allenatore della nostra squadra di calcio. Stiamo parlando del famoso Carmelo Pallila. Adesso lo presentiamo nella SUA lingua, l'italiano, pero ci aspettiamo che lei ci parli in rumeno l'anno proximo." AȚI ÎNȚELES CEVA?? PALLILA SIGUR NU!!!

În cele din urmă, o fost fain. Meciul de prezentare n-o durat mai mult de 40 de minute repriza, Voican pare un atacant veritabil și au mai fost remarcați dar nu îi mai scriem aici să nu li se urce la cap dinainte de campionat, campionat ce pentru "U" începe în 15 august la Craiova cu nou promovata Gaz Metan tri stele Craiova!!! Apoi, în ietapa a doua jucăm acasă cu Baia Mare și îl așteptăm cu brațele deschise pe Batalion ăla!

La prezentarea lotului o fost prezenți, printre alții, următoarele personaje de poveste ale tribunei universitare clujene: Proful, cu o mașină mai mnică decât el, Vițulache - profesor din florești, apoi e de amintit și doctorul stomatolog din FzA pe nume Adrian Dinte ce era la ștrand cu o bunăciune dezbrăcată ce o citea pe Sandra Brown și al ei succes "Du-mă mamă după Gyuri!" Am fost servit cu două sărățele de acești înotători profesioniști și-am plecat în treaba mea. Au mai fost prezenți, în ordinea numerelor de pe tricouri: Don SRL28, Levi Cuțitaru din Mănăștur, Dan Dumitru din arest, coptilu-so n-o fost la prezentare că o mers să fure păstrăvi din păstrăvărie, au mai fost prezenți și Inginerul Mircea de la Electrica, el a repetat faptul că stâlpii de deasupra Parcului Mare trebe înlocuiți că deja au 100 de ani și atâta li termenul de garanție cică, 100 de ani, apăi tare suntem curioși să știm dacă mai există firma aia din 1909 ca să repare dacă se strică ceva!?!?! CINE FACE GARANȚIA? SOBORUL DE PREOȚI CARE I-O INMORMÂNTAT?!?

În tot acest timp, două familii din Mănăștur au ales să asiste la prezentarea lotului FC Sulina: este vorba de Sabin cu soția și Bulă cu soția. Cum de obicei încarcă șprițuri cam la orice oră, că așa-i în concediu, nu credem că și-au dat seama că nu-s la prezentarea lui "U"!!!

Așadar, FzA (Parcela Academică) face 1 an. Repede a trecut. Că din Apple o rămas cocianul și din FzA ciocanul!!!

Mai e de amintit că dacă vroiai să intri în baza sportivă de la clujana era o tanti mai în vârstă decât mă-sa ce lua bani de la oameni ca să-i lase cu mașinile înăuntru, da' nu-i stres. Important e să meargă echipa asta nouă și să avem parte de un sezon frumos! Haide "U"!

Aceasta a fost cronica de la prezentarea lotului. Vă mulțumim și vă mai așteptăm pe la noi.

Din vara anului 2003 alături de Șepcile roșii, Cronica bestială e realizată de Don Sheriff. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare.

^^^