Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

26 August, 2009

Cronica bestială de la meciul cu Sănătatea

Partea întâi:

Stimate pițipoance și dragi pițiponci, Cronica bestială revine după o pauză de doo etape, așa că așezați-vă confortabil lângă voi!!!

În ziua de grație 25 august 2009, în faza a patra a Cupei României, formația organizatoare și gazdă Sănătatea Cluj a jucat pe terenul formației oaspete, "U" Cluj, ca să facă și ei un leuț de-o supică de pe bilete!!!

Puternica formație locală a virușilor verzi nu s-a dezmințit nici de această dată și a învins cu 1-0 echipa "Șepcilor-roșii", demonstrând că pentru viruși Cupa României îi o șpirlă serioasă care de altfel și de drept, prin urmare și prin dezbatere, Sănătatea a făcut istorie în această competiție, eliminând echipe de calibru din fotbalul românesc, cum ar fi Vultureniul, Unirea Ungheni, Viitorul Carei și o echipă cum meri spre Oradea!!!

Astfel, adoptând o atitudine academică, minunata cronicuță bestială citită până și pe tărâmurile zimbabwene, menționează că istoricul întâlnirilor directe dintre Sănătatea și "U" denotă un echilibru echidistant în confruntarea valorilor viitoare la care PALILLA O LIPSIT, PĂI CUM SĂ JOCI TU CU REZERVELE CÂND LA VIRUȘII VERZI ÎI TITULAR GAȘPAR, NICULA ȘI ALȚI GREI AI FOTBALULUI PE SINTETIC?!?!

"U" o început meciul în 11, Sănătatea în 11, arbitrii în trei. În tribunele Clujanei, 1.500 de spectatori flămânzi de fotbal și spectacol, însetați dup-o bere, da' de unde, că cică nu-i voie să te-adapi la niciun meci de fotbal!

La meci o fost prezentă și cumnata Dona Moni cu nepoata Ariana, o mai fost și Don Walter sub copertinele de la tribuna oficială, o mai fost și tânăra grupare Zebras Mănăștur, cu tricouri ca ZORRO!!!

APROPO, ȘTIȚI BANCUL CU BLONDA ACEEA CE SE ÎNTÂLNEȘTE CU ZORRO? CICĂ TRECE O BLONDĂ PE STRADĂ ȘI ZORRO VREA S-O CUCEREASCĂ ȘI TRASEAZĂ CU SABIA UN "Z" PE PERETE, ȘI BLONDA EXCLAMĂ "O, ZUPERMAN!!!"

CU TOATE ASTEA, ZORRO N-AR AVEA LOC ÎN MĂNĂȘTUR!!!

Apropo de grupări, cei din Black Devils o să vină cu bannerul de deplasare pe care scrie BD, însă fără nicio legătura cu BATMAN! ESTE VORBA DE BRIGADA DIVERSE!!!

Totodată, la mulți ani gușterilor din Ultras 19 ce-o împlinit etapa trecută frumoasa vârstă de 5 ani și-o realizat o coregrafie de invidiat!

Meciul a început la 17.30, în acordurile prezentării formațiilor de către crainicul sănătății, că ei o fost echipa organizatoare. La centru, pe langă trei arbitri, o mai fost unul de rezervă căruia nu i s-a făcut instructajul privind folosirea tablei electronice pe care-o folosea când anunța schimbările! Astfel, când o arătat minutele de prelungire la finalul primei reprize o arătat 77, când o fost prima schimbare după pauză o arătat 1 și tot așa, DE UNDE EȘTI COPILE? ÎNCĂ NU S-O BĂGAT CURENTU' ÎN COMUNA TA?

Meciul o fost așe cum o fost și datorită faptului că observatorul partidei nu a ajuns la Clujana, fiind prins în trafic!!!

APĂI FĂRĂ OBSERVATOR VĂ DAȚI SEAMA CĂ FIECARE O FĂCUT CE-O VRUT!!!

Astfel, șoferul de pe ambulanșă era îmbrăcat în Dansul Norilor, iar doctorița de pe ambulanță în Doctor Queen!!!

Partea a doua:

În repriza secundă a cronicii bestiale, vom analiza registrul tactic al celor două formații pentru ăia care o fost prima dată la un meci de fotbal!!!

Deci ăia în verde o fost Sănătatea, ăia în alb o fost "U". Ăia în negru erau justițiarii fotbalului, adică arbitrii. Cum n-o fost bani de tri fluiere, doar unul avea fluier, restul stegulețe!

S-a jucat contrar verticalizării jocului, câțiva din elevii lui Pallila, spun gurile rele, fiind speriați de prezența în tribuna a lui Cornel Țălnar, privit ca un fel de Panduru un pic mai violent, Țălnar bătăuș? Să fim serioși! MAI URMEAZĂ SĂ AFLĂM CĂ THE POWERPUFF GIRLS O JEFUIT BANCA TRANSILVANIA!!!

Tactica antrenorului Carmello Antonio Fa Caldo Pallila a fost una la derută a adversarului, introducerea lui Soporan pe banda centrală bulversând atacul virușilor verzi, CARE NU ȘTIAU CE-I CU BĂIATU' ĂSTA TITULAR DUPĂ CE CHIAR EI L-O VĂZUT CONVERSÂND CU NIȘTE HEINEKEN ZILELE TRECUTE!!!

După meci, suporterii și-au așteptat idolii!

Spiritele s-au încins în clipa-n care Jigo a avut ideea să ceară arbitrii străini!!! La poanta asta o râs cu o tuse suculentă până și bătrâna doamnă Pușcaș ce vinde biletele de intrare la ștrand!

Partea a treia:

Andrei, poreclit Chelul, este portarul de rezervă al Sănătății. Este barman la Rică-n bar, la Flora. Nu a avut șansa să joace spre ghinionul familiei și clienților de la Rică din bar, prezenți toți la meci în frunte cu Nea Liviu, cu Administratorul și cu Nea Ghenți.

Alexandru Gașpar, numărul 10 de la virușii verzi, e mai tânăr decât îi arată buletinul. De fapt buletinul nu arată nimic, că nu mai are de vreo 10 ani!!! Cât despre Nicula, buldozerul din atac și autorul unicului gol, nu putem spune decât că ar putea fi titular la "U" și el, și Radu Sabo - mintea limpede de la centrul terenului. De menționat și fotbalistul Alin Albu, care-i ginerele la doamna Tarcea din scara A.

Cât despre formația noastră, prea puține de spus. Parcă o fost la un antrenament. Nădăjduim într-o revenire, căci condiții sunt, bani sunt, patron avem! Că pe foamea asta mondială să vină investitor privat la "U" e mare lucru, nu-i așa?

Dar, având în vedere că nu prea putem vorbi de-un fotbal de calitate deocamdată, poate e și prea devreme să avem pretenția asta, Cronica bestială vine cu un banc interesant:

Se pare că, pe Titanic, a fost și un român. După impact, românul nostru ia o barcă și vâslește disperat să se salveze!!! Unde pleci domnule singur? Că mai sunt femei aici, îi strigă un marinar, iar românul îi răspunde: "da lasă-mă în pace omule, mie de f***t îmi arde acuma???"

În eventualitatea în care se deplasează la Oradea, următoarea cronică vine duminică. Dacă nu, abia după meciul din etapa a V-a.

Transportul a fost asigurat de Don Adi & Dona Roxu.

Sunetul de cei 1.500 de spectatori prezenți la meci.

Imaginea de Asociația Dioptriilor din România.

Gramatica, grație profesoarei de română.

Muzica: patronul Aurelian Ghișa.

Oferitor de foc: Levi Cuțitaru.

Bani de jeb: http://www.calendarevenimente.ro

Din vara anului 2003 alături de Șepcile roșii, Cronica bestială e realizată de Don Sheriff. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare. La final, avem și câteva poze de la final:

Și iată tactica lui Pallila pentru jocul de ieri cu Sănătatea:

^^^