Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

7 Septembrie, 2009

Cronica bestială a unui meci din Zona Crepusculară!

V-ați întrebat vreo secundă de ce n-o apărut cronica meciului de sâmbătă până acum?

V-ați întrebat de ce am bătut fix cu 3-0 (scor oficial de neprezentare) pe o echipă (CFR Timișoara) ce sezonul trecut a retrogradat în Divizia C?

Nu sunt prea mari coincidențele? Deci 3-0 cu o echipă ce-o picat în C! Și nici n-o apărut cronica duminică! ASTFEL, CRONICA BESTIALĂ E DE PĂRERE CĂ MECIUL DE SÂMBĂTĂ POATE NICI MĂCAR N-A AVUT LOC, TOTUL FIIND RODUL IMAGINAȚIEI NOASTRE!!! O FOST 3-0 LA MASA VERDE, CĂ CFR TIMIȘOARA A RETROGRADAT ÎN C LA FINALUL CAMPIONATULUI TRECUT ȘI N-AVEAM CUM SĂ JUCĂM CU EI!!!

Cu alte cuvinte, dacă aveți impresia că sâmbătă ați fost la meci, nu vă mai amăgiți, că ați fost în ZONA CREPUSCULARĂ!!! Cei 1.500 de spectatori pe care i-ați văzut în tribune au fost aduși și ei de-o buclă a timpului, jucătorii la fel, în special FLAVIU BĂD CARE-I IMPOSIBIL SĂ FIE IAR LA "U"!!!

Acestea fiind datele meciului cu echipa din depoul Timișoarei, i-am contactat pe Scully și pe Mulder din Dosarele X! Aceștia ne-au spus într-o română aproximativă că s-ar putea ca meciul să nu se fi jucat și totul să fi fost în imaginația noastră, spre exemplu Don SRL28 nici n-o fost la meci și n-avea habar de meci și ca el mulți alții, deci nu-i curată treaba!!!

Dar dacă tot vorbim de mirajul meciului de sâmbătă, din etapa a IV-a, să spunem că povestea a început în jurul orei 9, într-unul din troleibuzele RATUC de pe linia 1 (Cartierul Mănăștur - Piața 1 Mai). Alături de pensionari fericiți că o prins reduceri la castraveți și la bulion în Piața Mihai Viteazu, se mai aflau 5 agenți secreți de la Scutu Negru și-un crainic! Odată ajunși la Clujana, aceștia au închiriat schiuri de la standul special amenajat din stație și s-au deplasat pe muntele ștrandului de unde-i stadionul nostru temporar!

Și pe-un soare cald de indian summer (adică vară târzie), a început meciul în fața a 1.500 de spectatori. "U" în alb, bănățănii în culoarea vișinelor. La formația oaspete a jucat cândva și Tiberiu Ceia, cunoscutul cântăreț de muzică bănățană!!! La meci a fost prezentă și Dona Rodica din Italia, cu ochelari de soare din Bologna, geacă din Milano și pantaloni din Sicilia.

La centru au fost trei arbitrii, tușierii hotărând să joace și ei și să nu mai stea pe tușa terenului, nemulțumiți că-s marginalizați mereu!!! Astfel, meciul s-a disputat cu trei arbitrii centrali și cu niciun tușier și o ieșit un vax-albina!! Cu toate astea, Universitatea a jucat bine în fața unei companioane de liga a treia, a desenat terenului și-a reușit trei goluri frumoase prin Lemnaru, prin brazilianul Machado și prin Ungurușan. Și-a fost 2-0 la pauză și 3-0 la final.

Și, după meci, n-am fost în Ancora. O țineți minte pe Ancora? Terasa viciilor și beuturilor noastre, refugiul de după meci, micii făcuți de Miss Litoral 1973, servirea ireproșabilă de după două tone de gunoi și mesele limpezi ca Pata Rât!!!

Înaintea meciului, la stația de amplificare a concertat formația Sincron din Satu-Mare, adusă cu acceleratul de București încă de vineri noaptea!!! Melodiile interpretate de acești tenori ai nunților și botezurilor au fost "De la Salva Vișeu" și "Duce-m-aș la mândra me."

"U" a acumulat până acum 3 victorii, un egal și nicio înfrângere, având un golaveraj de 6-1. Huhaaa! LA FINAL, AM VRUT SĂ NE FACEM POZĂ CU TABELA, DAR NE-AM GÂNDIT CĂ O SĂ NE ÎNTÂLNIM DES CU SCORURI DE-ASTEA ȘI-AM RENUNȚAT, CĂ ȚĂLNAR NU-I NIME'N'DRUM, CĂ UNDE STĂ NU EXISTĂ DRUM!!

O victorie în urma căreia merită felicitată întreaga echipă, un joc frumos de vară indiană ce chiar dacă a avut loc în ZONA CREPUSCULARĂ a fost unul benefic. Urmează pentru "U" sâmbăta viitoare o deplasare și-un meci la Fortuna Covaci, sat cu 700 de locuitori din Banat.

Din vara anului 2003 alături de Șepcile roșii, Cronica bestială e realizată de Don Sheriff. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare. La final, avem și poze de la meci ce-au ieșit ca-n TWILIGHT ZONE:

No poftim:

Dar poza asta cum v-o explicați?

Dar asta?

^^^