Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

17 Septembrie, 2009

Cronica bestială de la meciul cu Șimleul

Ne-am hotărât să mergem la Mioveni, pentru că e aproape. De Pitești.

Până la Mioveni însă, mai îi o pită de mâncat, un kil de salam și-o găleată de muștar! Așa că revenim la zilele noastre, când "U" a jucat acasă pe teren propriu cu Barcelona Sălajului, FC Silvania Șimleul Silvaniei, echipă fondată în vara anului 2008 când Flacăra Halmășd o cesionat locul Someșului Satu-Mare, așa scrie pe wikipedia, da' care-i legătura cu Șimleul, nimeni nu știe! În mod cert însă că au niște prune demne de hei mai bună țuiculiță cu mărjeluțe de pă planeta asta!!!

Se pare că odată cu meciul ăsta, în fața galeriei îi o scenă mică de unde El Elevu și El Grizzly Massivos pot să dea tonul și pot să dirijeze galeria, de parcă ei îs la Filarmonica de Stat din Viena!!! DA' DI CE-AȚI VENIT LA MECI FĂRĂ FRAC??? DE CÂND ÎI FRACUL MATERIAL CONTONDENT SAU HALUCINOGEN ȘI NU-I VOIE CU EL PE STADION???

Și au fost tobe și portavoce, păi ne pregătim de liga întâi, voi credeți că ne jucăm aicia? Drept urmare, "U" a început meciul bestialmente de bine și în minutul 3 al partidei Sebastian Cojocnean a deschis scorul spre bucuria nebună a tribunelor, a telespectatorilor și-a radioascultătorilor!

Apoi o fost 2-0 și 2-0 la pauză, apoi 2-1 după pauză, 3-1 după 2-1 și 4-1 după 3-1 și-o victorie mai mare ca dispariția lui Hiena din Cluj!!! Nimeni nu știe că la ora meciului El Hiena se afla probabil pe-o plajă cumpărată din banii altora pe Insulele Cayman, aflate în vestul Mării Caraibelor și cuprinzând insulele Grand Cayman, Cayman Brac, și Little Cayman. Este al cincilea centru financiar ca mărime de pe glob, și totodată una dintre cele mai populare destinații pentru scufundări subacvatice.

Iar acum, pe ritmurile celebrului rapsod Sandu Ciorbă, piatră de temelie a folclorului mănășturean, vă informăm că la meci o fost și domnu Petean din groapă. Cu fiică-sa. Studenta aia blondă și cinașe pe care o tot pișcau ăștia la Oradea!!!

"Or" vinit la meci și smecherii de la Flora, cum altfel? Ciotu Al Pacino, Neb1 Capone, Roby Pompieru zis Stallone, Țițo Testallone și Rocky Rambo Dodolino, juniorul care-i tot junior la "U" de 15 de ani!!!

Universitatea Cluj a desfășurat un joc ofensiv bazat pe verticalizarea paselor și-a acțiunilor viitoare, iar scorul oglindește rezultatul de 4-1 înmagazinat pe tabela electronică de marcaj de ultimă generație, că așe tabelă o mai avut Ripensia Timișoara și Carmen București, celebre echipe din perioada interbelică!

Din păcate, în liga secundă nu s-a experimentat sistemul cu 6 arbitrii, adică un central, doi tușieri și doi după poartă, așa cum s-o experimentat în Ieuropa League. Păi de ce? N-ar fi funny să vedem o ciurdă de arbitrii cum ies de la vestiare? Sau să fie doi arbitrii de rezervă în loc de unul și să se bată la un moment dat care anunță schimbările și care arată tabla cu ce număr iese și care intră!

La finalul meciului, Don Antonescu 8 a oferit cronicii bestiale un drum până în apropierea căminului propriu, totul contra unui afiș U FEST 90, festivalul de 90 de ani de săptămâna viitoare.

Insulele Cayman = fragment al unui lanț muntos subacvatic. Cu timpul, insulele au fost înconjurate de recife de corali. Ele fac parte din Arhipelagul Antilele Mari.

De menționat că oaspeții noștri, cei de la Șimleu adică, au fost încurajați la Cluj de-o frumoasă galerie formată din aproximativ 30 de suporteri. Ei au venit la meci cu un autobuz pe care scria Zalău - Cluj 8 lei!

De amintit că la meci o fost și Walter, că la un moment dat am trecut pe lângă el și mi s-o părut că-l știu de undeva!!!

Înainte de meci, ca să poată introduce pe stadion băuturi alcoolice, interzise de altfel, se pare că o parte a cetățenilor cu drept de vot din Cluj o scăldat un kil de alune într-o sticlă de bere, efectul fiind cel scontat!

Urmează etapa viitoare o deplasare de foc pentru "U", la Mioveni - în ținutul autoturismelor Dacia! Practic, primul meci greu din acest început de sezon. Cu toate acestea, de lăudat prestația tinerilor noștri fotbaliști ce după 6 etape au 5 victorii și-un egal și-un golaveraj de 13-2.

Tot săptămâna viitoare, dar pe Platoul Sălii Sporturilor, va avea loc Festivalul "U" FEST 90, două zile de formații, concursuri, scenă, muzică, bere, mici & muștar, totul cu ocazia împlinirii a 90 de ani de existență pentru "U"!

Baza economiei o reprezintă industria serviciilor financiare internaționale și turismul. Ca în cazul Elveției, Insulele Cayman sunt un adevărat paradis fiscal, ceea ce face ca numeroși străini bogați să se stabilească aici și să își depună banii în băncile locale. În prezent, străinii reprezintă aproximativ 40% dintre locuitorii insulelor, iar vilele luxoase sunt o dovadă grăitoare a bogăției lor.

De remarcat noua achiziție de la "U", e vorba de numărul 22 Vitor Huvos, care cum a intrat a și oferit publicului un moment de măiestrie tehnică de înaltă clasă și ținută fotbalistică! Dar bine a jucat toată echipa, că la un moment dat antrenorul cu portarii, e vorba de Solo, era pe scările ce duc la tabela de marcaj, ce făcea acolo nu știm, probabil că îi zicea bancuri la Huțan!!!

De salutat și nepotul, alias Paul Țene, care cum intră cum dă gol, arma secretă a alb-negrilor, Toto Schilaci de la Clujana! Și de acuzat prestația haotică a arbitrului de rezervă, care indica schimbările ori înainte, ori după ce s-o schimbat și moneda în Cayman!!!

PUBLICITATE PE-O BERE:

1) ți s-o spart cuva? ai probleme cu discul? te deranjează că sună prea tare? ți-o spart un sfert de gresie mașina de spălat buclucașă? Cheamă-l pe Șoți și problemele tale vor lua sfârșit! DEPLASAREA și CONSTATAREA pe plan local este GRATUITĂ. SERIOZITATE DEPLINĂ: http://www.reparatiimasinidespalatclu...

2) ascultă show-ul Cultura la rotisor, în fiecare dimineață de luni până vineri, de la 9.40, numai la Radio Transilvania (94,5 FM) un show prezentat de: http://www.calendarevenimente.ro/deta...

Și-un BREAKING NEWS: Arabu pleacă definitiv acasă, în Iordania! Pe 27 septembrie are vaporul! Drum bun, Arabule! Și să nu uiți de "U"!

Și tot de pe wikipedia, aflăm că, până nu demult, locuitorii arhipelagului trăiau exclusiv din vânzarea nucilor de cocos și a produselor obținute prin prelucrarea acestora, dar în prezent baza existenței lor este asigurată de turism. Cele trei insule Cayman din mijlocul Mării Caraibilor și în special, plajele lor albe nesfârșite reprezintă unul dintre cele mai populare locuri de odihnă de pe glob.

Agricultura constă în : culturi de cocotieri, orez, fructe tropicale; creșterea animalelor și a broaștelor țestoase de mare. Pescuit : țestoase de mare, bureți de mare și scoici producătoare de perle. Industria cuprinde industria alimentară (rom).

Din vara anului 2003 alături de Șepcile roșii, Cronica bestială e realizată de Don Sheriff. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare.

^^^