Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

5 Octombrie, 2009

Cronica bestială de la meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea

În etapa a VIII-a, "U" a primit vizita oltenilor de la CSM Râmnicu Vâlcea. 1500 de suporteri și-au făcut rost de bilete, au falsificat invitații sau au sărit gardul pentru a urmări pe viu această întâlnire de foc pentru noogenara echipă universitară clujeană.

La 10 jumate, dacă erau 100 de oameni la Clujana, o fost mulți. Tare târziu vine lumea la stadion, chiar la 11 fără 5, asta spre disperarea celor ce vând bilete, căci mai nou le-o pus casă de marcat și tre să bată bon pentru fiecare belet vândut! Dacă vine unu', ia vreo 10 bilete și cere și factură??

Spectacolul fotbalistic o început la ora 11 și 5 pentru că nicicum nu i se închidea telefonul la unu din arbitrii. Cică era un Nokia de-ăla cărămidă și degeaba i-o zis observatorul să-și lase telefonul la vestiare, el n-o vrut! ADEVĂRUL ÎI CĂ NU SE ÎNCHIDEA UȘA DE LA VESTIAR AȘE URIAȘ ERA TELEFONUL ȘI PRACTIC N-O PUTUT SĂ-ȘI LASE DITAMAI CENTRALA ACOLO!!! TELEFONȚOICU!!! TELEFONDZILLA!!!

În timpul meciului, gospodinele din Mănăștur făceau sarmale și prăjitură cu mere, sarmale cu varză acră și prăjitură din mere ionatane. În tot acest timp, la mai toate casele de pariuri internaționale, meciul dintre "U" și CSM Râmnicu Vâlcea putea fi pariat în direct: cota 1.80 pentru cine are primul corner, cota 1.55 pentru cine aruncă primul de la margine, cota 2.00 pentru cine dă primul cu capul, cota 11.85 pentru gol înscris de Voican și-o cotă de 2.35 dacă arbitru își scapă de mai mult de 3 ori fluierul din gură!!!

La 12 fără 25, o acțiunea prelungită a lui "U" aduce golul lui Adrian Popa, cap în poarta oltenilor și 1-0 pentru "U"! La pauză, au jucat piticii Universității Cluj, grupa 2001, totul în aplauzele publicului.

Repriza secundă a scos de la cabine o Vâlce mai incisivă care-a reușit să egaleze și să termine meciul egal, 1-1. Practic a venit seria meciurilor ușoare, așa cum declara și Cornel Țălnar și mare dreptate a avut deși lumea și acum îl contrazice! Explicația este următoarea: spre exemplu, cu Șimleul sau cu Fortuna Covaci am avut la un moment dat 2-0 și se știe de toți cei care pricep fotbalul că 2-0 e cel mai periculos scor, iar cu Mioveniul și cu Vâlcea n-am avut nicio secundă 2-0 și de-aia meciurile astea o fost mai ușoare, mai puțin periculoase, practic asta-i explicația lui Țălnar!!!

După meci, obișnuita coloană de mașini ce aștepta să iasă de la meci, prilej pentru Cronica bestială să facă multe poze: Don Luciano vorbea cu The Godfather la telefon, echipa de volei pe plajă a Universității a fost și ea prezentă la meci, Bulă de la Flora o venit la meci cu injinerii de la termopane, Ovidiu Kinderul a refuzat afirmația conform căreia în deplasări viteza medie a sa este de 25 la oră, Așchiuță flutura un fanion când l-am tras în chip, iar Dona Gabi și Dona Evelina se ascundeau de aparatul foto mai ca Jeni Jolie și Brăduț Pitt de paparazzi!

La meci a fost prezent și Don Walter cu Don Mărginean, undeva-n ultimul rând al tribunei oficiale, o mai fost și Ilie Lazăr, o fost și Andrei Cordoș, o fost și fetele de la Asia, multă lume. La partida de sâmbătă o fost prezent și Luca din Turda, ghiciți cu ce: cu a sa Dacie 1310 tunată cand o fost fulgerele și tunetele alea mari în 99 și, din banii cu care-o luat oameni la ocazie, și-o luat bilet la meci!!!

"U" giochero poco piu di due settimane, il 20 ottobre, contro quelli di UTA. Come con Jiul match e stato rinviato. Tuttavia, sembra giocare un amichevole Sabato prossimo, la casa di Alba Iulia.

Allora, questo e stata la cronaca bestiale del gioco con il CSM Râmnicu Vâlcea.

Din vara anului 2003 alături de Șepcile roșii, Cronica bestială e realizată de Don Sheriff. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare.

În prima imagine, Don Luciano (cel din dreapta) alături de locotonenții săi italieni:

Remember tălhariu' din deplasarea de la Timișoara?

Rari în stânga, Shakespeare în dreapta:

Și-o fază de joc (observați vizibilitatea de văzut care se vede din cabina crainicului):

Și-o tribună plină:

Și-un atac al formației noastre:

Și bucuria de gol:

Însă vâlcenii s-au regrupat:

Au atacat:

Și din păcate spre final au egalat:

Și echipa de volei pe plajă a Universității Cluj:

Și Ovidiu Kinderu, vitezistul șoselelor:

Și Bulă de la Flora:

Tot el:

Așchiuță cu Sanchez:

Toyota lui Așchiuță:

Și-o primă încercare nereușită de-a le poza pe Dona Gabi și Dona Eve:

A doua încercare, tot nereușită:

Pe bancheta din spate, adică la peluză, Daya și Coae ceva mai liniștiți:

Și Chevroletul Donei Gabi (fotografii realizate cu aparatul lui Don Axion):

^^^