Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

25 Octombrie, 2009

Cronica bestială la plic

Având în vedere că meciurile cu UTA și Drobeta au avut loc unul după altul, din lipsă de pastă de pix apare o singură cronică, la plic mic, de la aceste două evenimente mondene.

Cu UTA am făcut 1-1 și pe tot parcursul meciului suporterii celor două formații și-o împărțit bezele, o făcut schimb de numere de telefon, și-o reîncărcat reciproc telefoanele și s-o invitat reciproc afară la o cafea K1, iar pe Drobeta am bătut-o cu 3-0, cu brazilianul Machado vioara întâi, Lemnaru la contrabas, Ungurușan la percuție și Dulca dirijor!

Pe Don Nea Titi (76 de ani împliniți) l-am văzut la pauză, se mișca mai bine decît jumate de echipă, îi mai aspru și mai decis. La "peluză" a fost observată și Dona Sandra, cea care s-o vopsit roșu, să nu fie recunoscută de camerele de supraveghere fiindcă la meciul cu UTA o dat cu torțe și cu fumigene!

În tot acest timp, Șoți maestrul mașinilor de spălat defecte doar până apare el avea freza ca prezentatorii de la Euro Bingo Metropolis, Grizzly și-o uitat portavocea acasă, o singură treabă are și omul ăsta și și asta uită, iar Boxa din UCG a fost zărit în compania unei mănășturence, gurile rele susținând că deja are flotant de Mănăștur! Ne-am interesat la primărie și chiar ăsta-i adevărul!

Dar, să revenim la scandalul de la meciul cu UTA, scandal despre care s-a scris în presă, cum că Ungurușan s-o agățat de Vitor Huvos și-n apărarea lui Victor o sărit Machado că îs din același județ și apoi a intervenit și Solo. Iată, adevărul în exclusivitate aici în cronica bestială legat de firul evenimentelor din vestiarul lui "U": deci, așa cum știți, după meciul cu UTA a rulat în boxele stadionului o piesă de-a lui Michael Jackson și-n vestiarul lui "U" a avut loc un flash-mob pe muzica lui Michael și de-aia a crezut presa că-i scandal, când colo Ungurușan, Huvos, Machado, Solo și practic mai toți făceau celebrii pași în spate a cunoscutului și regretatului artist. Din păcate, la flash-mob-ul din vestiar nu a putut participa și Don Antonescu, accidentat în urma unei alunecări la unul din meciurile anterioare.

Urmează marți, de la ora 15, meciul aniversar de 90 de ani cu Gloria Arad, primul joc de fotbal susținut vreodată de "U" fiind în compania acestei formații arădene, în 1920. Apoi, sâmbătă de la 11, "U" joacă la Turda în compania Arieșului de pe Arieș.

Din vara anului 2003 alături de Șepcile roșii, Cronica bestială e realizată de Don Sheriff. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare. La final, avem și poze:

Cele două d-șoare de la Scutul Negru:

Și-un ultras:

Și două păsări:

Și-n poza asta nici cele mai bune dispozitive din lume nu-s de folos ca să-ți dai seama cine-i în tha picture. Ne cerem scuze, dar mai clare îs până și picturile rupestre din peșteri decât pozele făcute cu telefonul lui Cockteil:

Și noua cambuză a lui Daniel, mult mai nouă și mai modernă, așa cum puteți observa și din fotografia următoare:

Și-au apărut deja ofertele de Revelion:

^^^