Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

8 Noiembrie, 2009

Cronica bestială pe capitole a meciului cu Mureșul Deva

Introducerea-n problemă:

Doamneloooorr, domnișoaaaaarelooor și domniiiilorrr, o nouă cronicuță bestială răsare după mai multe zile de ploaie ce-au coborât pe coborâșul Clujului. Va fi o cronicuță incendiară ȘI DIN ACEST MOTIV TREI DETAȘAMENTE DE POMPIERI STAU SĂ STINGĂ DACĂ SE APRINDE VREUN CITITOR!!!

Cum se realizează o cronică?

Având în vedere că neo-reo-renascentismul conlucrat în contemporaneitate se transpune unor ideologii filozofice ale secolului douășunu, o cronică se realizează după modelul culegerilor de informații, astfel: sunt sunați toți barmanii, ospătarii și ospătărițele din birturile și criptele clujene frecventate de "U"iști!!!

Apoi, se întreabă-n stânga și-n dreapta! Se urmărește meciul, se ciulesc urechile la diferitele discuții de după meci, materialul se înmagazinează, se împătură, se calcă și se apretează toate informațiile înmagazinate!

Cauzele egalului de sâmbătă:

S-o terminat 0-0 și nici n-o fost ocazii de poartă din cauză că îi pandemie și o fost niște zvonuri cum că portaru' de la Deva are DiviziaBN1 și nime' de la "U" nu s-o atins de poarta adversă deși la începutul meciului l-o rugat pe arbitru să-i lase să joace cu măști de protecție!!!

S-o terminat 0-0 și fiindcă dl. Cucolaș de la sport.ro nu și-o pus zahăr în cafei cu aproximativ o oră înaintea meciului și de fiecare dată când nu-și pune zahăr meciu-i amar!

Cu toate acestea, meciul s-a desfășurat sub sloganul "Bucurați-vă de fotbal"!!!

Război total în peluză la "U"?

Cu informații certe că cei de pe tifomania citesc fiecare cronică bestială și râd k la Mr. Bean, venim în sprijinul ultraseriilor și huliganiilor din România cu informații calde din peluza clujeană, frământată de războaie interne și de lovituri de stat! Mai multe nu putem zice, că vrem să mai circulăm prin Cluj și cu mijloacele de transport în comun, nu doar cu bița!!!

Efectele rezultatului de sâmbătă?

La mii de kilometri de Cluj, în localitatea americană Beiuș din județul Bihor, Don Călin o urmărit meciul la televizor și de nervi, după fluierul final al cimpoierului șef, o și mers și-o crăpat de nervi vreo 30 de lemne!!!

De asemenea, după jocul dezastruos de sâmbătă, brusc și instantaneu Don Antonescu o început să meargă fără cârje, mai ceva ca Lazăr și nu este vorba de Ilie Lazăr!!!!!!

Prezențe festive la meci?

A fost prezentă mninunea de pe Ion Meșter, rebela cabanelor montane, este vorba de Donaaaaaa Auraaaaa, cu zâmbetul ei oleacă perversuț!!! La meciul cu Deva o fost prezenți și oamenii lui Mărginean, dar și oamenii care afirmă pe gb-uri că știu cine-s oamenii lui Mărginean!!! Este vorba de Tyson de pe ucluj.ro, fost șef de campanie electorală la europarlamentare!!!

La mulți ani Black Devils, la 3 ani de peluzerie! Happy birthday!!

S-a furat un bec de pe Pavlov:

Chiar așa, cum să furi un bec? Cine fură becuri în ziua de azi? CÂT POATE FI UN BEC? SUSPECTUL OSPĂTĂRIȚELOR ANGI ȘI LIVIA RĂMÂNE NAZISTU, ASUPRA CĂRUIA PLANEAZĂ SUSPICIUNEA CĂ VREA SĂ-ȘI DESCHIDĂ O AVICOLA DE BECURI!!!

Mersul la dințolog face bine:

Iar acum, să vorbim de Tigru: el are dinți noi, cu garanție de 10 ani. Mai noi ca ultimul model de Logan, vă asigurăm!!! MAI NOI CA OUĂLE DIN ONCOS!!! ADEVĂRUL ÎI CĂ ACUMA S-O IEFTINIT ȘI DINȚII, CĂ TOT PORȚELANUL CUM NU SE MAI CONSTRUIEȘTE NIMIC, NU SE MAI BAGĂ-N VAZE, CI DOAR ÎN MĂSELE ȘI CANINI!!!

Nuntă la anul?

Răzvi invită întreaga suflare a șepcilor-roșii la nunta sa, nuntă ce va avea loc pe data de 7 august a anului viitor!!! Încă nici mireasa nu știe, da' totu-i sub control!!! Staroste va fi Don Sheriff, iar de lăutari o să se ocupe scuterul lui Piku și lăutarii lui!!!

Și mulțumiri băieților din PCH transmite peluza clujeană ce-a afișat chiar și-un banner cu mesajul "Prieteniile adevărate nu-s pe vorbe, ci pe fapte."

INCREDIBIL, SENZAȚIONAL, DAR ADEVĂRAT: CEANU O DONAT 20 DE LEI PENTRU CONTROLORU', LUCRU MARCAT DE CARTEA RECORDURILOR ÎNCĂ DIN SEARA ZILEI DE SÂMBĂTĂĂĂĂ!!! A UIMIT ÎNTREAGA ASISTENȚĂ ȘI BLONDU DE PE CALEA FLOREȘTI, CARE O DAT ȘI EL, DAR DOAR 10 LEI, CĂ I CICĂ I S-O RUPT CARDU-N DOUĂ!!! DE CÂND ÎS BANCOMATELE PIRANHA???

Adevărul despre acceleratorul de la Geneva:

Așa cum acceleratorul de la Veneția îi menit să echilibreze dezechilibrul polilor, așa și tribuna veche de la Clujana a fost împodobită de sărbători cu fetele din Kmkz!!!

Cupa Oyama la Kyokușin cu "sh":

La sala de sport a Casei Armatei, o avut loc sâmbătă după figurația de fotbal de la Clujana o cupă de karate organizată sub egida Federației Române de Kyokushin. S-o bătut în semifinale și-n finale karatiștii și ninjalăii prezenți mai ca dinamoviștii cu steliștii, arădenii cu timișorenii, sătmărenii cu băimărenii, vasluienii cu ieșenii, ploieștenii cu oltenii și mai ca ăia din Râmnicu Sărat cu ăia din Râmnicu Dulce!!!

Aceasta a fost Cronica bestială pe capitole a meciului cu Mureșul Deva. Va mulțumim pentru cetire și vă așteptăm și săptămâna viitoare. Mulțumiri lui Don Axion pentru aparatul foto adus la meci.

Din vara anului 2003 alături de Șepcile roșii, Cronica bestială e realizată de Don Sheriff. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare.

O fază de joc:

Și masa de protocol de la cabină. Observați sticksurile de anul trecut, covrigeii rămași de la Revelionul din 2006, precum și apa minerală de pe vremea Diviziei C:

Și băieții din Mănăștur:

Și doi spectatori de la oficială:

Și Don Antonescu 8:

Și-un tălhariu:

Și Dona Aura:

Și discuțiile de la finalul meciului. Faza cea mai tare: vine Cristi Dulca de la conferința de presă și un spectator nervos îi spune "domnule, dapi ce face Dulca ăsta??"

^^^