Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

15 Noiembrie, 2009

Cronica bestială de la Târgu-Mureș

De ce o fost egal?

14 noiembrie, cu o zi înaintea începerii Postului Crăciunului, "U" o jucat la FCM Târgu-Mureș, echipă ce din păcate n-o mai avut un fotbalist de pe vremea puiului de dac Loți Boloni!!!

Meciul s-o terminat 2-2 pentru noi, că la pauză am condus cu 2-0! Cum ne-o egalat în repriza a doua? Jermele de arbitru, pe numele său Mickey Mouse Ghimbășan, o văzut un penalty în careul nostru la un fault inexistent, s-o făcut 2-1 și, spre final, mureșeanul Sfârlea o vrut să-l omoare pe șeful galeriei de la Târgu-Mureș și cu un șut puternic o nimerit în vinclu!!!

Din cauza arbitrului

Joi, de la ora 19, în fața Casei de Cultură va avea loc un Flash-Mob dedicat arbitrului Ghimbășaaaaan! URAAA!!! HAI SĂ FACEM UNA LA FA MINOR PENTRU GHIMBĂȘAN ȘI FURTURILE LUI!!!

Se va dansa pe piesa "Tulai beat am fost aseară", relații la hotelul unde-o fost cazați arbitrii meciului de sâmbătă, pentru o ciorbă de burtă cameristele spun tot, recepționerele fac streaptease și bucătăresele papanași!!!

Cronica bestială nu se bagă-n politică, dar nu-i normal ca-n miez de campanie electorală să se împartă fulare portocalii pe stadionul târg-mureșenilor, înainte de meci să se bage autobuze care să aducă lumea la stadion pe gratis și intrarea la meci liberă și noi să conducem cu 2-0 la pauză și brusc și subit în repriza a doua arbitrul să întoarcă roata, ei ei...

Cu toate astea, "U" a făcut un meci bun sâmbătă și, dacă jucăm tot așa, anul viitor pe vremea asta iarăși mergem la Galați și vedem portul!!!

Descrierea suporterilor

Minunata brigadă Zebras Mănăștur s-o deplasat la Târgu-Mureș cu un microbuz împrumutat de ăla ce are second-hand în piața de la Floraaaa! Sub egida "când eram tânăr ficior", pilot a fost Șoți de la Fany, că mai nou Fany nu te mai duce la mare, ci la Târgu-Mureș!!!

Șoți i văr primar cu Schumacher, văr de-al doilea cu Mikka Hakkinen și ginere cu socru-so!!!

În microbuzul mai sus menționat o fost și cel mai prăpădit pitic din Mănăștur care-i un pic mai înalt ca Fernando de la Flora, copiloată o fost Loredana de la Minerva chiar dacă nu mai lucră la Minerva, dar știți de ce nu mai lucră la Minerva??? Că i-o dat o șelată patronului de-acolo că domnu' o devenit instant vegetarian!!!

O mai fost Vasco săritul de pe semne și internaționalul de tineret Țițo.

O mai fost și Itu, cu cele peste 30 de fulare atârnate de el!!! Înțelegem că-i plac brazii de Crăciun!!! PARCĂ-I O GHIRLANDĂ ÎN TRIBUNĂ!!!

La televizor în prim-plan o fost Moro din UCG și cele 7 pungi de sămânță din plasa lui, o mai apărut și Fernea Mare la televizor, apărut puțin spus, că-n momentu-n care-l arăta pe Fernea Mare, ieșea din televizor și se proiecta singur pe mobila din cameră!!!! CELE PESTE 150 DE KILOGRAME ALE SALE ÎȘI SPUN CUVÂNTUL ȘI PE MICUL ECRAN!!!

Marcatorii golurilor

Golurile noastre le-o dat Nițu și Țene, motiv pentru care-o și făcut cerere la primărie Machado, să-l cheme Mațado și Mușat să fie Muțat!!! CĂ CEI CU Ț ÎN NUME DAU GOLURI!

Ne imaginăm anul viitor în martie cum Laurențiu Țuș dă goluri peste goluri la Turda și Valențin Lemnaru dă goluri peste goluri la "U"!!!

De asemenea, oamenii lui Mărginean vor deveni peste noapte oamenii lui Mărținean, iar Csaby, celebrul maseour al formației noastre, se va numi de anul viitor pur și simplu Țobi!!!

La ora transmiterii acestei știri

Acestei cronici, mai bine zis: ne aflăm la braseria cârciumarului Sabin. Plin de personalitate în timpul zilei, nu se străduiește să hie la fel și noaptea, degradându-se non-stop la lăutari! La masa alăturată, cronica bestială este păzită de cei mai mari interlopi ai Clujului: Calu din Mănăștur ce-i mai mare ca oamenii, Max cu o scobitoare în gură și Shari cu Roata din Făget, rege în țara orbilor.

Ce urmează?

Meciul cu FC Argeș Pitești de sâmbătă, la ora micului dejun, la Clujana! Prezența obligatorie, care nu vine nu-i "U"-ist, aia-i clar! Trebuie prezență și gălăgie la acest meci, căci se pare că Dulca i-a resuscitat cu SMURDUL pe acești băieți ce îmbracă potcoava alb-neagră!

Mulțumirile de rigoare

Lui Bulă de la Flora, care-a ajutat cronicuța cu detalii din lumea interlopilor. Pitikului de la Pritax, cu informații de pe Valea Târnavelor. Și comentatorului de la SportKlub, adevărat caracter hotărât ce-a spus lucrurilor pe nume!

Din vara anului 2003 alături de Șepcile roșii, Cronica bestială e realizată de Don Țeriff. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare.

Și pe-o pajiște din Mureș, o veche reîntâlnire cu Pitikul de la Pritax:

Și îmbrățisările de rigoare. În plan central, Don Vasco:

Unii gustă o bericică la doi litri, alții se ușurează în plan depărtat. Iar în stânga, Dona Loredana cu Don Șoți:

Și-o nouă poză de grup:

^^^