Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

22 Noiembrie, 2009

Cronica bestială S.F. de la meciul cu FC Argeș

Peste 60.000 de spectatori au fost pe Maracana din Cluj la meciul cu Argeșul, sâmbătă, la ora micului dejun! Metroul pornea din Mănăștur din 10 în zile minute, angajații de la MetroREX renunțând la grevă din cauza meciului nostru!

Iar la tribuna oficială, Angelina Jolie cu bradul ei cu tot promitea în direct că își dau copiii la "U!!! Astfel, peste 15 ani, în atac o să fie Angelin Pitt și Brăduleț, ăla de la Unirea Urziceni probabil!

Povestea meciului cu Chiteștiul a început sâmbătă dimineața, la ora 7: o șertură făcută într-un ibric antic, aceleași povești la micul dejun "dapi iară meri la meci? dapi nu știi că nu sunteți de treabă?" dar tinerii noștri fotbaliști au demonstrat sâmbătă contrariul, evoluția de excepție anulând definitiv zicala "astăzi iară joacă "U" și ne fute weekendu'!!!"

La ora 8 și 15 minute, mă aflam în față la BIG Mănăștur, unde mulgeam o vacă de la aparatul special instalat care dă lapte pe bază de monede! Se pare că în fundul bancomantului cu lapte se află o junincă a cărei uljere ies pe portița aia în momentu-n care bagi fise! Din acest motiv, în jurul bancomatului lăptos se află, de multe ori, o grămadă de boi!

La ora 9, apare și guvernatorul Californiei. Chiar n-avem idee ce vi se pare exagerat în cronica asta??? DACĂ AȘA S-AU ÎNTÂMPLAT LUCRURILE APĂI NOI CE SĂ FACEM??? SĂ ZICEM CĂ N-O FOST LA MECI DACĂ EI O FOST??? SĂ DEZINFORMĂM??? DA' OARE NU SUNTEM SĂTUI DE ATÂTEA MINCIUNI???

Peste 1500 de fani au venit la Clujana pentru derby-ul cu Piteștiul lui FC Argeș. Ana lui Manole n-a putut fi prezentă, că nu-i voie pe stadion cu zidul după tine!!! PĂI DACĂ ĂȘTIA CONFISCĂ ȘI BRICHETELE, TE-OR LĂSA SĂ INTRI LA MECI CU UN ZID, FIX BANANA!

În contrapartidă, la meci n-o putut fi prezent Pitiku de la Pritax, noaptea precedentă fiind făcut praf de câțiva cetățeni pe nume Jack! JACK DANIELS!!!

În schimb, o jucat Găbiță Machado! Nu știm dacă i-au ridicat ăștia suspendarea, că nu-i mașină parcată ilegal s-o ridice!!!

Electoralul prezent la meci a scandat pentru "U" din primul până în ultimul minut, practic galerie în Divizia B de 1500 de oameni nu s-a prea văzut!

Două goluri Valentin Lemnaru, bravo ficior!! Undeva la începutul meciului, Dona Aura trimite un sms crainicului în care-i amintește "intră înăuntru în cabină că de nu îți îngheață..." Punctele de suspensie reprezintă un cuvânt cu caracter explicit, că acuma nu i se mai zice porno sau interzis sub 18, ci explicit! Așa scrie și pe ultimul album Puya! We can change the wooold, lalala!!!

Ai noștri s-au luptat pentru fiecare minge, au deschis bine jocul, imperial și Erison Da Silva Bayano, parcă s-a născut pe partea dreaptă!!!

La centru, a cusut și descusut tot ce se putea înaltul mijlocaș Adi Ionescu, tare credem că îi mândră pretenă-sa de el, Lemnaru eficace, iar Adi Popa zburda pe lungime ca Black Beauty în zilele lui bune! Iuhas o intrat în minutul 81 și, conform statisticilor de pe tabela de marcaj ținute de Axion, o alergat 7, 33 kilometri, o driblat de 3 ori, o pasat de 7, nu o fost deposedat niciodată, o dat un cap, o aruncat de două ori de la margine, o făcut un flick-flack și-o piruetă ca Nadia Comăneci la Montreal!!!

Și-au mai rămas două etape din turul acesta, sâmbăta viitoare la Otopeni și apoi acasă cu Minerul Lupeni, precum în sezonul promovării de-acum doi ani, ultima etapă din tur acasă cu Lupeniul. Coincidență sau nu?

La finalul meciului, Așchiuță cu Muri fluturau fularele în Loganul cu numerele UCJ, în schimb Elevu a lipsit, SRL-ul la fel, ei au fost la meci la baschet în București, la fel Don Dănuț Turcu din capitală, a trecut pe lângă ei și nu s-au văzut, Irina și Alexandra (fanele cronicii bestiale din capitală) n-au fost la baschet din câte știm, au fost la Ale acasă pentru a tăia porcul, vrea și cronica bestială șoric, mulțumim, Don Călin din Beiuș a venit la meci cu un microbuz electoral, Rusu din Fanatics dansa rumba în tribună, Gabitsa din KMKZ e vedetă-n Foaia Transilvană, Luca din Turda a făcut pană pe Dăbăgău, la Walter i-am zis că io-s povestitorul de la boxe, a zâmbit, Papi s-a luat în chip cu Dan Lazăr, Cosmin Iuhas și cu Adi Ionescu zâmbeau și-o stat la poză, Iacob o stat și el la poză, mare familie "U"! De amintit și bijuteria PRO TV Iași detașată la PRO TV Cluj că o intrat una de-aici în concediu, ieșeanca având la final de cronică și două poze expresive ale dânsei!! Una peste alta, a fost o victorie cu 2-0 ce ne-a făcut fericiți și entuziaști pe toată durata weekend-ului!

Din vara anului 2003 alături de Șepcile roșii, Cronica bestială e realizată de Don Sheriff. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare. La final, avem și poze:

Până și treningurile au venit la acest meci:

Până și reporterul PRO TV Iași a venit la acest meci:

Iată cât puhoi de lume:

Și câtă ceațăăă:

În imagine, fostul selecționer al Mănășturului, Don Bulă, alături de o mănăștureancă. Observați starea avansată de ebrietate a fostului selecționer:

Și-o poză de grup, la finalul meciului:

Cel cu mustață e Don Muri cu mustață, fostul șef al galeriei, în anii 80:

Și-o glugă la volan, cu un techergheu în dreapta:

Și-o crăciuniță:

Doi crăciuniți:

Și Dooooon Walteeeerrrrr, fotografiat pentru prima dată de cronica bestială:

Și huliganii din Mănăștur:

Sisi și Huțan:

Și Don Bogdan cu mireasa lui:

La volan, Don Adi Ionescu! Lipseste prietenă-sa aia faină ce-o fost la Oradea și-o stat lângă Don Cronicar! Pe bancheta din spate, Don Cosmin Iuhas, el numero uno pe partea lui:

Echipa Prosport și PRO TV Iași, în formulă profesionistă:

Nilai, Don Robert Iacob:

Și Dona Jo, îmbrăcată casual:

^^^