Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

7 Decembrie, 2009

Cronica bestială a meciului cu Lupeniul

În prima fotografie de cronică, Nea Liviu cu Nea Bulă, sosind la meci:

În a doua, celebrul Domide, spaima de pe RATUC:

În a treia, un verișor mai îndepărtat de-a lui Che Guevara:

În a patra, o Dizzy:

În a cincia, alți monștri sacrii de la Clujana:

În a șasea, NUMAI "U":

În a șaptea, tot de "U":

În a opta, iar de "U":

În a noua, Csaby:

În a zecea, The Big Manu. Ne cerem scuze că n-a încăput în poză:

În a unșpea, Haide "U":

În a doișpea, always "U":

În a treișpea, ropote:

În a paișpea, Nea Bulă cu fotomodelele:

În a cinșpea, celebrul italian Don Luciano, alături de aceleași fotomodele:

În a șaișpea, Dona Aqua alături de Don Crețu, la palton și patru ace:

În a șepteșpea, o masă festivă:

Și-n a optâșpea, o altă masă festivă. Neclaritatea fotografiei se datorează consumului excesiv de bere:Minerul din Lupeni a pornit spre Cluj în dimineața zilei de sâmbătă la 4 dimineața, într-un microbuz electoral de 18 locuri, DE-ĂLA DE CARE AI PESTE 1.80, TE-O ȘI TRĂZNIT PÂNĂ-N CLUJ, SĂ STAI TU GUGULI PESTE 200 DE KILOMETRI NU-I UȘOR!!!

În atari condiții, "U" a avut o misiune ușoară, în fața unui electorat compus din doar 1000 de oameni, de menționat că sâmbătă a fost ziua demiterilor, Csaby a fost ejectat din merituosul post de maseour, iar crainicul stadionului a fost schimbat cu 15 minute înainte de meci, DECI SCHIMBĂRI SEMNIFICATIVE ÎN LOTUL UNIVERSITĂȚII CLUJ, ADEVĂRUL ÎI CĂ DON SHERIFF N-ARE STUDII SUPERIOARE ÎN DOMENIUL TELECOMUNICAȚIILOR ȘI CSABY N-ARE FACULTATEA DE MASAJ ORIENTAL!!!

"U" - Minerul, 3-1, la fel ca acum 3 ani, în anul promovării, an în care-am jucat cu Minerul Lupeni tot în ultima etapă din tur. Să fie ăsta un semn bun sau o rezultantă a hazardului? Atmosfera de la tribuna veche a fost una fenomenală, s-a cântat pe toata durata celor 90 de minute, stimatul electoral manifestându-se zgomotos, cu steaguri și fulare, cântece vechi și noi: frații Don Seven și Don Ruud au fost zăriți de satelitul Europa Nova în tranzitul său deasupra Europei, Levi de la Napolact distribuia înghețată ce expiră vara trecută, se zvonea că Nostradamus a fost pe Clujana săptămâna viitoare, proaspătul demis Csaby trâmbița în tribună ca-n vremurile bune, are un hong băiatul ăsta că ar putea striga peste 5 sate și 5 comune!!! Nu ne e rușine nici cu uriașul de Don Manu, acest tenor al Mănășturului, UNUL DIN MOTIVELE PENTRU CARE TRIBUNELE DE LA CLUJANA S-AU CONSOLIDAT SINGURE DE FRICĂ ȘI DE SPAIMĂ!!!

Un fapt incredibil s-a mai petrecut pe Clujana, și anume: așa cum știți, nevasta lui Levi Cuțitaru din Mănăștur o născut acuma câteva săptămâni. No bun. Ceea ce nu știți, îi că Levi n-o avut atuncia să dea bani la anestezist și la doctor, așa că acum, ca să se revanșeze, i-o adus la meci!!!

La pauză, mulți spectatori au colindat din Ștefan Hrușcă, tradiționala colindă "put your hands up for Jerusalim", apoi a început repriza a doua. Dacă ar fi născut vreo doamnă sâmbătă la meci, n-ar fi fost probleme!!! UN GINECOLOG ȘI-UN ANESTEZIST AU FOST PE FAZĂ, GRAȚIE LUI LEVI CUȚITARU!!! OARE LE-O PLĂTIT BILET SAU LE-O FĂCUT ROST DE INVITAȚII???

Prin minutul 70, în Indol se aduceau primele buletine de vot!! Le fel și-n Petridu' de Jos, comisiile sătești fiind pregătite de votare! Pregătiți de BEȚIVIT am fost și noi, în restaurantul domnului Cockteil din Piața Mărăști!!! Au participat următorii electori: Don Elev, Don SRL28, Don Mircea Injineriu, Don Dan Dumitru, Don Ovi Kinderu, apoi au mai venit Don Paul, Don Păunescu, Dona Mădălina și Dona Livia de pe Pavlov. A urmat un periplu pe Piezișă, acolo unde am făcut un circ mai mare ca Circul de Stat din Rio de Janeiro!!! NOROCUL NOSTRU A FOST CĂ FIRMA DE SECURITATE ARONDATĂ ÎN APLANAREA CONFLICTELOR NU ȘTIA DE-O A TREIA IEȘIRE DIN BAR, AȘA CĂ AM LUAT-O PRIN SUBTERAN ȘI-AM IEȘIT DIRECT ÎN PIAȚA AVRAM IANCU!!!

La partida de sâmbătă au fost prezente și d-șoarele din Kmkz, două dintre ele abordând o ținută casual, cu două pălării de fetru impregnate cu bulinuțe albe, totul pe fundal negru deschis. Contrar tuturor așteptărilor, se pare că Don Antonescu a fost lăsat să intre la meci, deși avea două arme albe pe post de cârje!!! N-a intrat însă la meci un cetățean mai turmentat decât prevede legea, așa umbla de parcă era Eminem!!!

Și-am învins cu 3-1, după un meci excelent făcut de fotbaliștii noștri și-am urcat pe locul 3 la finalul turului, iar peste o săptămână vine Cronica bestială a amintirilor turului de campionat, iar la finalul acestei cronici vor veni și poze, în cursul acestor zile, căci Don Axion nu dă niciun semn de viațăăă.

Această cronică s-a realizat pe fondul sonor al următoarelor piese: Run4Fun - "Please don't talk to Jessica", Sandu Ciorbă - "Nu mai vreau", Unknown Artist - "Zaraza", A.S.I.A. - "Dă-mi nopțile-napoie", Bambi - "4 ochi căprui" și Mircea Rusu Band - "Mamă plec în America".

Din vara anului 2003 alături de Șepcile roșii, Cronica bestială e realizată de Don Sheriff. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare. Fotografiile de mai sus au fost realizate cu sprijinul lui Don Axion.

Am primit fotografii și de la Don Mircea Injineriu'. Astfel, avem imagini și de la meciul de după meci:

În prim plan, selecționata națională de urși premium:

^^^