Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

3 Aprilie, 2010

Cronica bestială de la meciul cu Fortuna Covaci

Exact două ore până la Înviere, moment în care fratele Cristi Cockteil va merge să ia Paști cu borcanul de castraveți!!!

Până la miezul nopții însă, pasaje epistolare din această operă pamfletară curg șiroaie precum golurile din ziua de sâmbătă dimineață, de la Clujana, de la meciul cu Fortuna Covaci.

Cu 12 ore înainte, deci sâmbătă dimineață, "U" a jucat la Clujana cu Fortuna Covaci, dar treaba asta tare ne temem că am mai spus-o o dată!!!

În jur de 500 de spectatori civilați (înarmați cu topoare, săbii ninja, steluțe de mare, răngi și lucege) au luat loc sâmbătă dimineața, de la 11, când am jucat acasă cu Fortuna Covaci!!! La Clujana!!!

Printre spectatorii civilizați îi amintim pe: Călin Mișan, cu o freză de parcă acuma o intrat în Modern Talking, Dorin a venit cu limuzina sa, iar Demi rămâne unul dintre hei mai de succes patroni la care o lucrat vreodată unchiu Sandu a lu' Reghina!!!

Exact în aceste momente, fratele Cockteil specifică faptul că a scrie o cronică în noaptea de Înviere reprezintă practic direct pierderea la masa verde a meciului cu 3-0!!!

Să sperăm însă că Federația Română de fotbal va face rabat de la regulament, iar scorul înscris pe tabelă de Axion, că de n-ar fi el la tabelă n-ar fi știut lumea că am bătut cu 3-1, să rămână scorul veșnic al acestei partide!!!

La ora 10.55, ies pe teren arbitrii cu cele două formații, iar în tribunele de la Clujana nu erau mai mult de 300 de spectatori, moment în care strigăm la arbitru că nu și-o mutat ceasul după ora de vară și de fapt îi 10, moment în care sună la ora exactă, intră pe Antena 3 de pe telefon și vede că totuși îi 11 și începe meciul. Trei minute după, 1-0 pentru "Dacii liberi", că așa-s numiți fotbaliștii covăceni.

În cabina crainicului, am fost serviți cu miei de mare, brotăcei de apă, porci marini, diboli subacvatici și alte și alte felurile fructe și frunze de mare, frumos gest al conducerii, iar la pauză a plouat cu pizza!!! La pauză a fost 1-1 parcă și tot la pauză a jucat grupa de juniori născută-n 2000 a Universității Cluj. Repriza secundă ne-a găsit tot acolo, deși bătutul covoarelor ne aștepta, frecatul cremelor de prăjituri ne chema!

Cel mai mare circ o ieșit când arbitrul de rezervă o arătat minutele de prelungire ale meciului, la 3-1 pentru noi: "BĂ CAP DE MIERLĂ, TU N-AI DE MERS ÎN HIPERMARKET???" SAU "NU ȚI-I RUȘINE MĂ, ANTIGOSPODINULE???"

A fost o victorie muncită, demnă de Bundesliga sau de Primera Divizion! Fotbaliștii noștri s-au dăruit și s-au impus, însă mai e mult de muncă.

La finalul întâlnirii, Nazistu remorca un autoturism cu numere false, Cipri din SAN se grăbea să bată covoarele, el ne-a oferit de altfel și transportul gratuit până-n Mănăștur, Așchiuță a venit la meci cu bicicleta, căci îi păcat în Săptămâna Mare să bagi benzină, iar Tavi și cu Jigo nu s-o mai întâlnit cu niciun klingonian, finalul meciului pentru ei a fost liniștit, nu ca data trecută.

În ceea ce privește mesajele suporterilor afișate-n timpul meciului, aici putem efectua o discuție întreagă: păi, la un moment dat a apărut un mesaj de genul AVEM SOLDAȚI PRIN IRAK și nu știu ce și mor și pânza nu era ținută de toți la fel și cum să citim??? Dup'aia, cei din Battaglione Gheorgheni o afișat un banner de genul "1 an sub acest nume iubim cea mai frumoasă echipă din lume!"

Nemulțumirea celor din Battaglione o fost că ei o împlinit 1 an de vreo lună, dar cum nu s-o jucat, unde să-și afișeze bannerul, în oser???

Partida a fost urmărită la postul național de televiziune sport.ro fără www înainte și de frumoasa recepționeră Beatrice, declarată perla hotelurilor de 3 stele din Europa, pe 2010! Mai era un băiat din brigada Boys ce flutura un steag imens exact în fața camerelor de filmat ale televiziunii ce-o televizat meciul, probabil UPC-ul i-o tăiat cablul și acuma el s-o răzbunat! În ceea ce-l privește pe Piku, el a venit la meci cu actele scuterului de care-a fost deposedat în plin centrul Clujului, măcar talon să mai aibă! Șutea o fost zărit cu o gazelă brunetă și relativ creață, iar Suciu avea un palton de parcă tocmai o ieșit de la filmările "Dansez pentru tine"!!!

Probleme la intrare a avut și Axes, ce nu a fost lăsat să intre cu două vaci și șase gâște, toate create și hrănite în urma cultivării celebrei lui ferme de pe Facebook!!!

Don Kato o văzut partida din București, că acolo stă de ani de zile, însă ceea ce nu știți e că el și-a scos televizorul în fața bătătorului de covoare, să facă două treburi deodată: și bătutul covoarelor, și urmăritul meciului!

La meci au fost și băieții din Turda, lăudabili că vin la fiecare meci al "Șepcilor-roșii"! Locusteanu o plecat în minutul 85, deci cu 5 minute înainte de final, nu că n-ar mai fi stat, da' deja femeile din casa lui au trecut la aruncatul hainelor locustene, hăpt în stradă!!!

Și nu uitați că săptămâna viitoare ne bețivim și ne batjocorim la Șimleul Silvaniei, că acolo jucăm sâmbăta viitoareee!

Din vara anului 2003 alături de Șepcile roșii, Cronica bestială e realizată de Don Sheriff. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare. La final, avem și poze, grație lui Don Axion:

Cronica bestială vă urează un Paște fericit, alături de cei dragi!

^^^