Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

23 Decembrie, 2010

Cronica bestială a revenirii din propria cenușă! PARTEA ÎNTÂI

Doamnelor (nu știm câte doamne ne citesc, da' în fine), domnișoarelor (apăi domnișoare chiar că nu mai îs!!!) și domnilor, iată că există MIRACOLE DE SĂRBĂTORI! CRONICA BESTIALĂ REVINE LA CEREREA INSISTENTĂ A CITITORILOR EI, LA RUGĂMINȚILE CITITORILOR DIN PELUZĂ, DIN TRIBUNĂ ȘI DIN FAȚA MICILOR ECRANE!!!

Iată că enoriașii cronicuței bestiale se reîntâlnesc cu aceasta în prag de sărbători, când luminile luminate ale luminițelor din lumina bradului de Crăciun luminează luminatic în speranța unei străluciri strălucitoare bazate pe strălucimea stelelor din sara de Crăciun!!!

În aste 6 luni cât a lipsit (NU CRĂCIUNU, CI CRONICA!), multe s-au mai întâmplat! "U" este acum pe prima scenă a fotbalului românesc, iar satele de altădată ale cronicii bestiale sunt departe: adio Vânju Mare, templul fotbalului mehedințan, adio Sânnicolaul Mare sau adio Târgu Cărbunești, unde până și acolo are Taloș o mătușă!!!

Acum suntem șmecheri și bazați și jucăm în orașe mari, CU CURENT ELECTRIC ÎN PRIMĂRIE ȘI ÎN CONSILIU ȘI CU MAI MULT DE DOUĂ SECRETARE, UNA SUS ȘI UNA JOS!!!

Cu siguranță că observați lipsa de mitocănie a cronicii bestiale și gradul înalt de civilizație al dânsei.

"U" își dispută meciurile de pe teren propriu, așa cum știți, dacă știți, la Alba Iulia, orașul în care altădată ne băteam cu jandarmii până ne săturam, o lăsam baltă și ne apucam de beut cu ei, căci erau vremuri când știam sigur că BĂTAIA NU-I RUPTĂ DIN RAI, CI ÎI RUPTĂ DIN PELUZĂ!!!

Destinul ne-a purtat, astfel, la fiece două săptămâni, spre Alba Iulia! Mai țineți minte oare celebra cronică bestialo-pornografică de la Zlatna? De acum vreo 6 ani? Atunci am descoperit cu toții că Zlatna era "el-doradoul Ardealului, tinut de basm, zona minereasca a tuturor posibilitatilor. Exista un vis zlatnean, o legenda, conform caruia de un print miner s-a indragostit alba-ca-zapada cu resedinta in alba-iulia, normal."

Pe atunci nu existau diacritice, așa că ciocu mic!!! ÎN DIVIZIA C SAU B DIACRITICE? MDA. ORICUM ȘEFUL DE POST DIALOGA NUMA' CU BASTONUL!!!

Prima etapă din sezonul competițional 2010 - 2011 (TULAI CĂ ÎNTR-UN AN VINE SFĂRȘITUL LUMII) a strâns peste 7000 de oameni în tribunele Stadionului "Cetate" din Alba Iulia!

Am terminat toamna cu 20 de puncte, pe locul 14, însă auspiciile primăverii se anunță senine, ca cerul cristalin cristalizat de cristalinizarea cristelor care o aruncă ăia în aer să controleze vremea, bulan!

Sfârșitul părții întâi. Partea a doua vine zilele următoare. La finalul părții întâi, un gând bun cititorilor de cronică bestială, Sărbători fericite alături de cei dragi și tot ce vă doriți să se îndeplinească.

^^^