Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

23 Ianuarie, 2011

Prima cronică bestială de pe laptop!

Ar mai fi multe de povestit despre turul de campionat de-o lună și ceva încheiat, astfel că vine și partea a treia a revenirii din propria cenușă sau, altfel spus, prima cronica bestială de pe laptop, bicoz the chronicle are laptop de doo days!!!

Un eveniment extrem de important în lumea ultraseriei și a huliganismului local a avut loc în Mănăștur, în fața unei sucursale bancare dotată cu camere de supraveghere. Aici, un personaj cunoscut din peluza clujeană s-a infruptat din urechea unui trecător, motiv pentru care mulți au cerut viză de America. Această manifestare vine ca urmare a pornirilor canibalice manifestate de Arabu în prezilele fugirii sale în Orient cu o blondă din centru!!!

Din informațiile pe care le deținem, Don Arabu și-a cumpărat o cămilă, deoarece urechile unei cămile sunt mult mai groase și chiar dacă o mușcă, biata cămilă nu devine oloagă de-o ureke!!!

Evenimentul a avut loc undeva în toamna acestui an și datorită presei a ajuns până la urechile autorităților locale!!! BINE CĂ ELE MAI AU!!! URECHI!!! CĂ ALȚII NU PREA!!!

Astfel, putem afirma cu certitudine că Don El-Al Arab va reveni în țară numai dacă urechile de om vor crește precum cozile de broască, pentru că în momentul ăla plângerea nu ar mai avea obiect!!!

Un alt eveniment major din toamna trecută, poate chiar din iarna asta, îl constituie aventurile pline de profesionalism ale lui Șoți K1, celebru în Mănăștur pentru profesionalismul de care dă dovadă în momentul în care repară mașinile de spălat din Piața de la A la Z!!!

Iată ultima aventură a lui Șoți: la un moment dat, l-a sunat una că are mașina de spălat defectă. Șoți, ca un bun mecanic ce se respectă, a întrebat-o care-i baiul cu mașina de spălat:

- "Păi, domnule dragă, nu mai trage apa!"

- "Ce să tragă???" întrebă Șoți speriat.

- "Apa!"

- "Vi-i sete???" o chestionă Șoți pe viitoarea clientă!

- "Nu domnule, cum vă permiteți???"

- "Da?"

- "Ce da?"

- "Poftim?"

- "Domnule repari mașini de spălat sau sau vinzi apă minerală?" urlă doamna în receptor!

- "Mașini de spălat", afirmă cu tristețe Șoți.

Într-o jumătate de oră, Don Șoți era la doamna acasă. "Electrovalva îi de vină", se gândi el. Când a ajuns în fața mașinii de spălat, a ginit însă că era oprită apa de la robinet. Astfel că l-a trimis pe colegul său de muncă până la mașină să aducă o electrovalvă și pe doamnă cu el, să-i deschidă ușa. În tot acest timp, Șoți Corectu' o deschis robinetu de la apă și o scos o electrovalvă defectă din jeb!!! "Am și schimbat-o, că aveam una în buzunar de rezervă" Poc 120 de lei. PĂI, AȘA ȘI CRONICA BESTIALĂ AR DESCHIDE UN ROBINET PENTRU 120 DE LEI!!!

E timpul să amintim și de Don Administratorul, zis și Don Ionuțiu, poreclit administrator deoarece a ținut evidențele financiar-contabile la mai multe blocuri ce acum ori nu mai există, ori au fost dărâmate din cauza datoriilor!!!

Din informațiile care-au reieșit de la barul lui Bogdi de la Flora pe care toți acești monștri sacri îl frecventează, se pare că-n copilărie Don Administrator a fost prins cu 4 saci de cucuruz, iar la întrebarea șefului de post "că ce-s cu sacii ăia la tine administratore", inculpatul a răspuns "da' sunt pentru ierbar...."

Multe aventuri au avut loc, așadar, de-a lungul toamnei ce-a trecut și-a iernii în care ne aflăm și multe aventuri vor mai avea loc în primăvara ce-o să vină și vara ce se lasă așteptată. Vă mai informăm că le chroniquț are laptop recent achiziționat în rate bancare și egale, iar printre performanțele calculatorului călător amintim: Acer Aspire 5541 cu satelit incorporat, funcție de spălare automată și webcam cu jet de otravă!!!

În ceea ce privește fotbalul, vă reamintim că azi, 23 ianuarie 2011, "U" dispută primul amical al anului în ținutul ancestral al Antaliei, contra formației Sibir Novosibirsk ce anul trecut a participat în cupele europene și-am pierdut pe ei la pariuri și de două ori!!! Fotbaliștii noștri sunt cazați în Antalya la Hotelul Papillon Zmeura sau ceva de genul ăsta!!!

Din vara anului 2003 alături de Șepcile roșii, Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare.

^^^