Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

3 Aprilie, 2011

Cronica bestială de la meciul cu Dinamo

Prefață realizată de Academicieni Doctori Tehnicieni Dentari: Coie, Puștiu, Giques, Azumi, Shf și Dona D.:

Această cronică bestială începe de când am pornit de-acasă, că ce Dumnezo să scriu de cumnată-me sau de maică-me? Mama i fericită că i-o mărit pensia! Din păcate, fericirea ei o pălit când i-am băgat pensia la pariuri, că am băgat 10 milioane pe Șomcuta Mare că bate la Ambianța Valea Ciorii (echipa asta chiar există, vă rugăm căutați pe google).

Am căutat și noi pe google și am aflat că puternica formație din Valea Ciorii s-a desființat din motive financiare, astfel că pensia lu' mama am băgat-o pe meciul dintre Narcisa Sălașu de Sus și Avântul Pietroi.

Deci s-o dus!!!

Adio 3 ani de muncă în România Muncitoare!!!

Această prefață s-a săvârșit în plin Post al Paștelui, în restaurantul de fițe al Clubului de Tenis WINNERS.

Ora 12.33: introduc întreaga pensie pe-o cursă de cățăi, la Casa Pariurilor de la Flora!!!

Ora 12.36: mă sună frate-mio că am fost DEZMOȘTENIT!!!

Ora 12.37: îmi iau adio de la pământurile din Indol!

Scurt moment publicitar: m-am dus pân la baie! Nu schimbați canalele, că nu se mai trage apa!!!

Ora 12.41: 10 tone de saci de zgură au fost descărcați, în ordinea numerelor de pe ambalaje, pe terenurile de tenis de la Winners!!!

Ora 12.43: Azumi dădea în judecată cetățeni care în urmă cu doi tri ani și-o cumpărat telefoane mobile spațiale, între timp o devenit șomeri și acum nu mai au de-un jinars nici măcar la Flora și de unde Christos să-ți plătești rata astronomică la AiFonul tau!!!

Ora 12.48: Coie primește o citație. Inițial, se bucură! O crezut că o moștenit pământurile din Indol!!! Din nefericire, citația de mai sus îi amintea că Blu beriul lui nu o mai fost achitat dinainte de Revoluție!!!

Ora 12.54: Puștiu băga la ping-pong la celebrul Liceu Internațional Eujen Pora, adică fostu 11 din Mănăștur!

Ora 13.00: Începe Telejurnalul pe TVR 1.

Ora 13.05: Dona D. nu recunoaște că o fost la prânz la aparate cu Prințu!

Ora 13.17: Vialli și-o cumpărat un autocar de la Expo Transilvania și a decis să-l inaugureze în această deplasare.

Ora 13.19: Se schimbă cursul valutar.

Leul devine tot mai puternic.

Ora 13.22: Primim un telefon anonim de la Jerry, care tocmai plana deasupra locomotivei, Dona D. nu recunoaște în continuare că a fost la prânz la aparate în Infinity cu Prințul!!!

Ora 13.24: Prânzul conține patru șeptari, o Timișoreana cu doi lei jumate, un kil de lebeniță și 4 cireșe!!!

Ora 13.27: Se anunță în presă că în această deplasare vine până și Eujen Pora!!!

Ora 15.00: Începe Tânăr și Neliniștit, episodul 27.864.

Se anunță peste 3.000 de suporteri ai Universității Cluj la acest meci!

Ora 16.08: Institutul Național de Statistică anunță că maxim 25% din acești minunați suporteri sunt neposedați de licorile bahice. CĂ TULAI BUNE-S!!! CĂ MÂNCAREA-I FUDULIE ȘI BEUTURA-I TEMELIE!!!

Cu un minut înainte să se pornească, al doilea lot de suporteri s-o urcat în tren. Din nefericire, nu o funcționat P.O.S.-ul din tren, astfel că acești minunați suporteri nu au avut ce face și și-au desfășurat călătoria înspre Mediaș în condiții ilicite. La sosirea nașului, trenul fiind de-ăla suprapus, în clipa în care nănașa a urcat sus, suporterii au mers în căutarea ei jos pentru procurarea tichetelor firești de călătorie și astfel s-a creat un joc de v-ați-ascunselea pînă în apropiere de Mediaș!!!

Ora 16.12: Autocarul care transportă stewarzii și pe crainic, trece pe lângă Centrala Nucleară de la Fukushima!!! Speriați și îngroziți în același timp, ne gândim că ăia de la Pronto Pizza nu îs fraieri deloc!!!

Ei dau un pițoc pă bani și unu pe gratis și au o grămadă de comenzi! Dacă ar știi și unde se joacă tenis în Cluj, ar fi perfecți!!!

Ora 16.35: Aflăm pe autocarul stewarzilor că brancardierii meciului vor fi Csabi, supranumit Csibi Barna și Hunterul, fostul ospătar din Cronos! Ne interesăm direct la sursă, adică la ei, ce pregătire profesională îți trebuie ca să fii brancardier la un meci de Liga Întâi! Deschidem microfoanele și le luăm interviu:

"- Huntere, ce pregătire ai pentru a fi brancardier?"

"- Păi, eu sunt patolog de profesie și accidentații îi duc direct la IML!"

În ziare, înainte de meci, s-a specificat faptul că suporterii Universității Cluj și cei ai lui Dinamo îl vor căuta pe Csibi pentru a-i ura Paște Fericit!!!

Ceea ce nu au aflat cei peste 5.000 de suporteri prezenți la meci (că atâția au fost în total, și "U"-iști și dinamoviști), a fost faptul că Csibi al nostru sau al lor a fost tot timpul în apropiere, chiar pe marginea terenului, la mai puțin de 50 de metri, deghizat în brancardier!!!

Ora 17.23: Undeva între Iernut și capitala Ardealului, adică Târnăveni, că le-o cumpărat primaru de-acolo la milițieni două girofare, drumul se prezenta în condiții afgane!!!

La un moment dat, în autoturismul proprietate personală a lu tată-so, HIVU (cunoscut cititorilor de cronică bestială drept Tino, după cățelul cu același nume, dacă tot suntem la capitolul căței), era speriat nevoie mare deoarece pe bancheta din spate a bolidului său se afla viitorul Bonțidei, Don Hassan.

Am aflat cu stupoare și cu tristețe, cu adâncă năcăjeală și apăsare pe membru de jos că viceprimarul din Bonțida o ajuns primar!!! CUM DUMNEZEU ACEST LUCRU? EI BINE, SE PARE CĂ PRIMARU O CERUT DE LA CONSILIU 100 DE MILIOANE ȘI O PRIMIT NUMA 10 ȘI DE NERVI O BEUT SARA 5 LITRI DE ȘPIR ȘI DIMINEAȚA S-O TREZIT MORT!!! ASTFEL, VICEPRIMARUL A AVANSAT ÎN GRAD!!! EI CE PORNALĂU O FOST ÎN BONȚIDA!!!

Ora 18.00: S-o trezit și Azumi să vină la meci cu cursa de Târnăveni. Api alea curci pe cursă și oamini grăbiți să ajungă la Târgul de Turism din Târnăveni.

Ora 18.21: Caut disperat un loc binecuvântat spre a mă desăvârși trupește și NU, NU CĂUTAM UN BORDEL!!!

Ora 19.00: străzile din Mediaș n-o mai văzut atâta populație și atâta lume de când s-o dat gaz moca în 46! și dacă nu era gaz în 46, erau butelii sau lompașe!!!

Ora 19.19: Peste 3.000 de suporteri ai Universității Cluj ajung în Mediaș, moment în care toți locuitorii din această urbe transilvăneană și-au tras obloanele!

Ora 19.31: aflăm un banc foarte tare: cică omu care o inventat telefonul mobil o ajuns acuma, pe bună dreptate, foarte bogat! Ceea ce a declarat la televiziunea coreeană de stat dejaba a surprins întreaga lume, și anume: în momentul în care a inventat primul telefon mobil o văzut pă ecranul acestuia două apeluri pierdute! Ghiciți de la cine erau? Răspunsul se află la finalul cronicii bestiale. Vă mulțumim.

Ora 19.55: se aprinde nocturna și începe <<"U"-iștii au talent!>> Peste 5.000 de oameni în tribune,"U" în alb, Dinamo în roșu, atmosferă de meci mare!

Ora 20.00: la intrare, lumea se impingea ca pe vremea lui Ceaușescu atuncia când să dădea carne tocată!!!

Țițo din Mănăștur o început să urle "femeie gravidă cu coptil mic" spre a fi lăsat în față cu orătăniile sale!

Ora 20.30: start de meci.

Ora 20.31: haos în tribună. La un moment dat, am avut o revelație: norul de la Fukushima a ajuns în România! ADIO PĂMÂNTURILOR DIN INDOL! PLOI ACIDE S-AU REVĂRSAT ASUPRA STADIONULUI DIN MEDIAȘ, STROBOSCOABE (ASTEA IS NIȘTE CHESTII MICUȚE, DRĂGĂLAȘE, ROZ SAU TURCOAZ CU FITIL DE CULOARE VERDE, CINE N-ARE PIERDE), PETARDE, FUMIGENE, BOMBE, RACHETE, DINAMITE, TOMAHAKURI!!!

Ora 20.44: mai sunt tri minute pân la gol.

Ora 20.45: mai îs două.

Ora 20.46: mai i unu.

Ora 20.47: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! CLAUDIUUUUUUUUUUU NICULESCUUUU!!!

Ora 20.50: ajunge și Azumi la meci. Cursa de Târnăveni o avut pene de la atâtea curci transportate de el (detalii mai sus).

Ora 21.00: Începe Cireașa de pe Tort, la care nu se uită nimeni, deoarece televizoarele o fost vândute de Schiță în prealabil.

Intervalul orar 20.30 - 22.15 a cuprins momente de vis, suporterii Universității Cluj și cei ai lui Dinamo au desfășurat o atmosferă feerică, demnă de cele mai nobile cărți de ultraserie ce se vor studia în școli, inclusiv în Eugen Pora, peste zeci de ani! Lumină!

At horus douășunus et șunsfertus, unus pulus des forces desordines, come tu mi, et hablare a little bit con me! Insistitus del eficacetatus di dire ai tifosi di non fare casino! INFINITY GAMES!!!!

4 ȘEPTARI FRĂTIUC!!!

Second half, adică a doua repriză pentru cei care nu știu decât o limbă și nu ne referim la Csaby!!!

Ora 21.30 - 22.15: începe repriza a doua, Dinamo presează, Dinamo egalează, apoi Universitatea iar marchează, Marius Popa barează și "U"-iștii jubilează!

ora 22.19: la finalul meciului, unu cu geacă de piele îl întreabă pe un suporter ce înseamnă ACAB, că ai noștri o făcut un mesaj pe care scria ACAB! A venit și răspunsul: "Ce să însemne? All Cops Are Beautiful! Deci nu-i stres!"

După 10 jumate sara:

Din nou haos pe străzi, peste 3.000 de "U"-iști care cum și-ncolo se pornesc spre casă, în mașini mici, autocare sau cu trenul, dar senzația întoarcerii acasă o au cei cu trenul: se urcă ei fain frumos în tren, negociază cu nașul ce negociază, pornește trenul, troc-poc-poc, dirla-dirla-da, pam-pam și la un moment dat puf, un suporter se uită prea insistent la stingătorul de incendiu de pe culoar și gândindu-se că are nevoie de un cui să-și prindă dulapul din camera lui, scoate cuiul!!! ȘI N-O TRECUT DOUĂ MINUTE ȘI IESE O TANTI DINTR-UN COMPARTIMENT MAI ALBĂ CA ALBĂ CA ZAPADA ȘI URLÂND DIN TOȚI PEREȚII: "INCENDIUUU!!!"

La finalul cronicii bestiale, venim și cu răspunsul bancului de la ora 19.30: cele două apeluri pierdute erau de la Chuck Norris!!!

Din vara anului 2003 alături de Șepcile roșii, Cronica bestială e realizată de Don Sheriff. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare.

Și câteva imagini de ansamblu:

Și suporterii lui Dinamo:

Și tot câinii roșii:

Și suporterii Universității Cluj:

Și steagurile sus:

Și victorieeee! "U" - Dinamo, 2-1!

^^^