Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

17 Mai, 2011

Extrem de scurtă cronică bestială de la meciul cu Rapid București

Bun găsit!

La apus de campionat, când stăncuțele se plimbau lejer prin Mediaș, adică s-o plimbat la meciul "U" - Rapid, iată că răsare o nouă cronică bestială citită, conform dânsului, până și de Emil Grădinescu, aspect confirmat chiar de marele comentator sportiv!!!

Având așa cititori de vază, cronicuța nu poate să nu amintească premisele deplasării la Mediaș pentru meciul cu Rapid Giulești:

- ora 13.00: pe platoul Sălii Sporturilor stă să înceapă Festivalul Berii, iar Direcția 5 face repetiții pentru concertul ce avea loc seara, așa că l-am văzut pe Dan Bittman pe scenă!!!

- ora 13.04: Nea Trifu, de la restaurantul cu același nume, prepară 4 mititei cu muștărel direct de pe terasă!!!

- ora 13.06: se achiționzează alice pentru armele cu alice ce vor fi duse la Mediaș!!! Îmbrăcată în haine militare, cu bonetă și rozetă, Dona Azumi a venit pregătită de luptă crezând că jucăm cu FC Bogota și, în ceea ce-o privește, cu seriozitatea ce caracterizează cronica bestială, trebuie să vă informăm că numele ei real e Ioana Escobar, ea nefiind alta decât nepoata celebrului Pablo Escobar!!!

Fugită din Columbia în 1993, Ioana Escobar s-a refugiat la marginea Mănășturului încă de pe vremea Caritasului!!!

- ora 14.35: plecăm din parcarea Hotelului Sport (hotel de două stele și de multe lambriuri ce stau să puște).

Ajungem în Mediaș în jurul orei 17.00, iar peste o jumătate de oră, undeva la intrarea dintre peluză și tribuna a doua, ÎNCEPE APOCALIPSA!!! 300 de rapidiști încep să se lupte cu jandarmii, asta datorită faptului că intrările de la peluză respectiv tribuna a doua sunt foarte aproape și suporterii celor două formații erau să se întâlnească!!!

SLAVĂ DOMNULUI CĂ-N MEDIAȘ ȘI-N BAZNA E GAZ!!! CĂ S-A DAT CU GAZ METAN ÎN PROSTIE, LA UN MOMENT DAT AU IEȘIT ȚÂȘNITOARE CU GAZ DIN PĂMÂNT SPRE A ÎNDEPĂRTA SUPORTERII UNII DE ALȚII!!!

SUPORTERII, ADEVĂRAȚI CREȘTINI, ARUNCAU CU FLORI ÎN FORȚELE DE ORDINE, DECI PRACTIC ÎNTORCEAU ȘI CELĂLALT OBRAZ, AȘA CUM SPUNE ÎNVĂȚĂTURA!

Din păcate, ei o înțeles greșit învățătura și o aruncat florile cu ghiveci cu tot!!!

N-au trecut nici 5 minute de la conflict și o serie de suporteri au început să fugă pe străzi, iar forțele de ordine i-au cules pe cei care i-au prins și i-au introdus în REGINE. Nu știți ce înseamnă regine? Ei bine, o regină e albastră, are dubă maaaare, gratii la geamuri și se spune că, cine ajunge în ea, iese rege!!! ADICĂ, LA COBORÂRE SE CREDE ORI TUTANKAMON ORI PRINȚUL CHARLES, ACEASTA FIIND EXPLICAȚIA CONFORM CĂREIA ACELE CAMIOANE SE NUMESC REGINE!!!

Meciul a început la ora 20, la concurență cu Telejurnalul de pe TVR 1. O serie de trivialități și cuvinte urâte și-au adus cele două galerii, transmisiunea partidei putând fi încadrată cu lejeritate în categoria producțiilor peste 18 ani.

Tot cu două ore înainte de meci, din informațiile pe care le deține cronica bestială, se pare CĂ DON VASCO A PRIMIT VIZĂ DE AMERICA VALABILĂ UN AN DE ZILE!!!

Despre meci nu se pot spune prea multe, s-a jucat cum s-a jucat, Rapidul a câștigat cu 2-1 și s-a văzut pe fotbaliștii Universității Cluj că sunt cu gândul la vacanță. De menționat și mănușile chirurgicale folosite de forțele de ordine la intrarea în stadion, pentru efectuarea controlului corporal preventiv!!! Ăla năcaz pe cei care nu aveau indispensabili pe ei, din diferite motive!!!

Aceiași problemă au avut-o fetele ce-au venit la meci, doar că ele au fost controlate de trei domnișoare, că așa-i regula!

Doar că, la intrarea în arenă, deja celebrul Sergiu Pora, nepotul lui Jenucu', urla în gura mare că el îi tipă și el nu acceptă să fie controlat de tipi, așa că vrea să fie controlat de cele trei domnișoare! Degeaba a insistat, a scos programare la operație, certificat, de toate, cei de la porți nu s-au lăsat înduplecați!

De amintit și Don Bl3ck, ce-o venit la meci cu abonamentul de la sala de forță, asta spre a inspira teamă!!! Ceea ce nu a văzut lumea, îi că pe abonament scrie Tae-boo și Fitness, nicidecum vreun sport de full-contact!

În ceea ce-i privește pe arbitrii întâlnirii, probabil că li se pare prea scump un consult oftalmologic, altfel nu ne explicăm chiorala acestora la multe faze de poartă!!! SAU ȘI-O ÎNGHIȚIT LENTILELE DE CONTACT PE DRUMUL FORESTIER CE LEAGĂ TÂRNĂVENIUL DE MEDIAȘ!!!

Din vara anului 2003 alături de Șepcile-roșii, Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare.

Nea Trifu:

Și Yotungul:

Și concurs de pescuit la Mărtinești:

Și Mall-ul din Hădăreni:

Și aici eram prin Luduș:

Și înainte de meci:

Și zebruțele:

Și Dona Ale (în roșu, în stânga) & Dona Ioana Escobar (în gri, în dreapta):

^^^