Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

22 Mai, 2011

Cronica bestială din Ținutul Mureșului

400 de suporteri ai Universității Cluj-Napoca au hotărât, în deplinătatea facultăților mintale fiind, să-și petreacă Sfânta Zi de Sărbătoare Constantin și Elena la Târgu-Mureș, orașul în care sunt nu mai puțin de 2417 Elene, 1611 femei poartă numele de Ileana, 1878 îs Constantin și 236 sunt Costică!!! ȘI, FOARTE CIUDAT, DOAR 7 POARTĂ NUMELE DE COSTEL!!!

Urma ultimul meci din sezonul 2010 - 2011, pe-un soare de vară, cu 26 de grade Celsius afară și cu vreo 70 de grade Celsius în lăstunul Donei Ioana din Ultras 19, mașină recent achiziționată din oser contra modicei sume de 500 de lei!!!

Desigur că este vorba despre un Lăstun modificat genetic, altfel nu ne putem explica cum, prin Câmpia Turzii, micuța bestie a autostrăzilor zburda cu peste 200 de km la oră!!!

Așadar, pe-o toridă vreme de vară devreme, fapt confirmat chiar de Lăstunul ce-a băut după această deplasare peste 60 de litri de lichid de frână și de parbriz, a avut loc, în ultima etapă a campionatului, partida dintre FCM Târgu-Mureș și "U"!

Bivoli lăsați liberi pe marginea drumului au obstrucționat călătoria suporterilor din cele aproximativ 100 de autoturisme (medie de 4 în mașină), însă totul e bine când se termină cu bine!

Cu bine s-a terminat și deplasarea celor trei autoturisme în care se aflau membrii brigăzii Ultras 19! La ora 8.30 a dimineții, cele trei bolide (sau boliduri, fiecare după câtă română o învățat) au pornit de la Baba Novac cu tot cu Baba Novac, ce le-a spus ultrașilor că n-a mai fost de mult timp la un meci, de când "U" învingea pe Legia Varșovia antrenată de Sobieski și românii cu scorul de 3-1!!!

După o întrecere ca-n filme pe ruta Cluj - Turda între cele trei și un BMW, la intrare în orașul celor trei mistere mașinile Ultras 19 au încetinit, iar BMW-ul a intrat fulgerător în metropolă, fiind agățat de tradiționalul radar ce stă la intrare în această pestriță localitate din județ!!! SE PARE CĂ DREPT SANCȚIUNE, PE LÂNGĂ TREI PUNCTE AMENDĂ, ȘOFERUL A RĂMAS ȘI FĂRĂ "B"-UL DE LA BMW, MAȘINA SA NUMINDU-SE ACUM DOAR MW, ADICĂ MOSKVICI!!!

Și, deși meciul a început doar la ora 17, băieții noștri au ajuns în Târgu-Mureș la ora la care se servește prânzul și asta datorită faimei ștrandului din localitate!!! Cu intrarea doar doi lei pentru studenți, la intrare și-o scos fiecare carnetul de student cu restanțele și-o început să explice la poartă că are jumătate de examene restanță și el nu face decât un jumătate de student și așa i-o lăsat bunicuța de la poartă să intre doi pe-un bilet!!! DESIGUR, ESTE VORBA DESPRE O BUNICUȚĂ DE PE VREMEA CÂND LADISLAU BOLONI TERMINA JUNIORATUL!!!

ȘI BINEÎNȚELES CĂ AU URMAT ȚIGĂNELI MAXIME ÎN ȘTRAND, INTRAREA ÎN GRUPUL SANITAR FIIND TAXABILĂ DE ASEMENEA!!!

ȘI, DIN NEFERICIRE PENTRU ADMINISTRATORII ȘTRANDULUI ȘI PENTRU AUTORITĂȚILE LOCALE MUREȘENE, O AFLAT CĂ-S ĂȘTIA LA ȘTRAND ȘI DON ȚIȚO!!!

AU FOST MOBILIZATE IMPORTANTE EFECTIVE DE SALVAMARI, POMPIERI, SCUFUNDĂTORI ȘI CĂUTĂTORI DE COMORI ȘI, DUPĂ CE S-A DEZBRĂCAT ȘI-O RĂMAS ÎNTR-UN SLIP MAI MARE CA STADIONUL DIN TÂRGU-MUREȘ, LUI DON ȚIȚO I S-A FĂCUT INSTRUCTAJUL: NU AVEA VOIE SĂ SARĂ DIRECT ÎN APĂ SPRE A NU PROVOCA SECAREA IZVORULUI!!!

Vă dați seama cum se auzeau tot felul de cuvinte pitulicești scoase de micuții târg-mureșeni ce alergau spre mămicile lor și le spuneau: "mami, îi Stallone la ștrand!!!"

Nu s-a lăsat cu incidente, doarece au fost evacuați foarte repede!!!

ÎN TOT ACEST TIMP, VARSANUFIE ÎȘI MONTA CAMERA DE FILMAT LA TRIBUNA A DOUA SPRE A IMORTALIZA ÎN VECII VECILOR ULTIMUL MECI AL UNIVERSITĂȚII DIN ACEST SEZON!!!

Despre meci nu știți aproape nimic, că nu s-o televizat, așa că trebuie să aveți totală încredere în cronica bestială, căci vom relata în cele ce urmează o cronică sportivă clasică exact ca pe vremuri!!!

Astfel, arbitrul întâlnirii, profitând de faptul că partida nu s-a televizat, a optat pentru un cimpoi în loc de fluier!!!

În ceea ce-i privește pe tușieri, ei au abandonat micile lor stegulețe și semnalizau offside-urile cu steagurile de brigadă ale celor din Ultras 19 și Fazione Academica!!!

Iar în momentele când ataca vreo echipă, fie noi, fie ei, intrau în careu și copiii de mingi și se demarcau prin careu și o fost distracție maximă!!!

La un moment dat, tot datorită faptului că nu s-o dat la televizor, un fotograf de pe margine, e vorba de Don R3lu, i-o propus arbitrului să-i atașeze aparatul de fotografiat PE CASCĂ, AȘA CA SĂ-I IASĂ POZELE LUI R3LU MAI DIN TEREN ȘI MAI PERFORMANTE!!!

Și-au fost și două goluri marcate de "U", prin Alex Păcurar și Găbiță Machado și-am învins cu 2-0 la Târgu-Mureș și-am terminat campionatul pe locul 8, bravo băieți! Felicitări fotbaliștilor, felicitări staff-ului tehnic, felicitări conducerii, felicitări tuturor!

Urmează, undeva pe săptămâna viitoare, Cronica bestială a amintirilor sezonului 2010 - 2011! Până atunci, la bună revedere!

Din vara anului 2003 alături de Șepcile-roșii, Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare. La această ediție a contribuit cu informații, direct din bazin, domnul Bl3ck, dar și domnul Jerry. La final, avem și poze grație lui Don R3lu și lui Don Adi din Târgu-Mureș de loc, dar dinamovist:

^^^