Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

22 Martie, 2012

Cronica bestială de la victoria cu Astra

A venit primăvaraaa!!!

Nu numai afară, ci și-n sufletele noastre! Cine a adus-o? Universitatea Cluj-Napoca!

Pe ritmuri latino debutează această cronică de victorie, cum n-a mai fost alta, de foarte mult timp, de la meciul cu Brașovul!

Calienteeeee ritmoooo, bailamos balamalaaa, cântă-n boxe o exotică formație, pe-o plajă inundată de cactuși, palmieri și victorii universitare clujene!

Să vină victoriile, să-nceapă spectacolul, să strălucească soarele, să curgă berile, să reușească foarfecile! Foarfecile lui Gicu Grozav, of course!

Băiatul ăsta-i genul de fotbalist care-ar face invidios orice hair-stilist!!!

Execuția lui de pe spate, direct în plasa porții astrene, numită de specialiști și de cunoscători drept "foarfecă", a ridicat în picioare până și fundația stadionului!!! DE-AIA LA UN MOMENT DAT I S-O PĂRUT LA LUME CĂ-I MAI SUS, CĂ HOTELUL SPORT ÎI MAI MIC ȘI HALUCINAȚII DE GENUL ĂSTA!!!

Jerry s-o trezit la același nivel cu cartierul natal Zorilor și din peluză chiar o văzut pe geam cum face vecină-sa de la tri cartofi pai, aia pe care o combinat-o Sergiu Puștiu, deci așa ceva mai rar!!!

Ghiciți cine o mai fost la meci??? OSPĂTĂRIȚA DIN PĂDUREA BOGĂȚII!!! CÂND AM VĂZUT-O, AM ȘI ÎNTREBAT-O "- TU, DA NU NE-AI DAT BINE RESTU' DE-AI VENIT??"

Râdem și glumim, dar adevăru-i că așa atmosferă ca la meciul ăsta, mai rar! S-a cântat non-stop! Super și noua piesă de la Personal, "Când legendele prin viață", ce a fost difuzată pe stadion în primă audiție!

În ceea ce-o privește pe Dona Andra, știți că la meciul de la Petrolul ea a prins tricoul lui Adrian Cristea și normal că la meciul ăsta s-a prezentat în tricoul prințului!!! Din nefericire însă pentru ea, stewarzii - văzând tricoul - o luat-o pe fată și o dus-o pe gazon: "- DI CE NU JOCI, DI CE NU EȘTI TITULARĂ, TRECI ÎN TEREN!!!"

ABIA O SCĂPAT FATA DE-ACOLO, ÎN TIMP CE LE EXPLICA FAPTUL CĂ EA NU-I CRISTEA, CĂ-I POARTĂ NUMA TRICOUL!!!

În fața a 5484 de spectatori (i-o numărat cineva pe toți), "U" a început meciul în următoarea formulă! NO HALLO, DA' CE CREDEȚI CĂ-I AICIA? MITING??

Cu patru ore înainte de meci, savuram un hălboi de bere și ronțăiam un pătrunjel, spre a nu trezi suspiciuni fetelor de la marketing care - în ordinea numerelor de pe tricouri - s-au prezentat în următoarea formulă: Ale 1, Ale 2 și Criss Cristina!

Se pare că adversarii noștri, Astra Ploiești, o avut și ceva refugiați din Japonia de la cutremurul ăla mare, Doamne ferește și apără pă tătă lumea de rău și de năcaz!!!

Și-am început timid și oaspeții au deschis scorul, însă Dona Andra o executat bine o lovitură liberă, portarul lor o respins și Cojocnean o înscris! 1-1! La pauză, lumea memora amintiri trecute despre bătrânul "Ion Moina", oare unde-s mătușile ce vindeau bomboane agricole direct din pungă, mătuși cu șurturi colorate, să le poți vedea prin tribună!!! O Tempora, O More!

Sau vă mai amintiți de micii de la Ancora? Și cum curgea uleiul din ei pe cartonul ce-i susținea să nu întâlnească pământul? Și acea splendidă doamnă care-i cocea...superb, amintiri de pus în ramă, DESCHIDEȚI ANCORA!!! VREM ANCORA ÎNAPOI!!!

ȘI MAI AVEM O DORINȚĂ: BADEA ANTRENOR LA PETROLUL!!! Ați văzut că-n presă au apărut speculații conform cărora Badea s-ar putea să ajungă la Petrolul! Ei bine, ar trebui să susținem această cauză dreaptă, deoarece - dacă ajunge Badea la Petrolul - atunci sigur nu pleacă Don Walter de la noi!!!

Așe că trebuie contactată municipalitatea ploieșteană, tre' să mergem în audiență la primar, să-i spunem că Badea nu-i un antrenor rău!!! Că totuși o avut ceva rezultate!!! Să punem presiune!!!

Să revenim la repriza secundă: echipa noastră a controlat jocul, am atacat înspre poarta dinspre Someș, iar în minutul 74 Cojocnean centrează în careu și Gicu Grozav reușește o execuție de generic, o foarfecă perfectă ce a trimis balonul în plasă!! Și 2-1!!! Apoi, penalty-ul transformat perfect de Adrian Cristea a închis tabela, 3-1 pentru "U"!

Felicitări fotbaliștilor, felicitări lui Claudiu Niculescu ce iată a debutat cu dreptul în fața propriilor suporteri, pentru el ne bucurăm cel mai tare! După meci, l-am întâlnit pe la oficială pe Don Florin, pe care l-am mai întrebat o dată cum o fost la Cambridge, că o absolvit la Cambridge!!! Școala aia de meserii din Anglia!!! Hihihi!

Și, tot după meci, "La Șes", în Plopilor! Ăsta-i un restaurant, pe strada pe care stă Dona Sweet Hazel! Da' cine draq o știut că un Ursus i 5 lei, că înainte aveau Ciucaș la 3 lei!!! Așa să vă gândiți că la 5 ursusuri cumpărate și plătite primele două cu 10 lei, pe când să fie plătite următoarele trei, vine ospătărița și dă rest 5 lei!!! MATE CU PROFA' DE DESEN??

Sâmbătă urmează o călătorie în ținutul de basm al Chiajnei, iar apoi, în 2 april' 2012, acasă cu FCM Târgu-Mureș. Asta pică lunea! Tot seara, tot de la ora 19! C-au trecut vremurile când jucam la micul dejun!!!

Din vara anului 2003 alături de Șepcile roșii, Cronica bestială e realizată de Don Sheriff. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare. La final, avem și poze, grație Donei Flavia și-a altor personaje din peluză:

Instantanee din tribună:

Iată-l și pe Don Luciano cu soția. Pe doamna din dreapta n-o știm:

Iată-l și pe Bobo:

Și peluza:

Și de la etajul 5 al tribunei oficiale:

Și bucuria de la final:

^^^