Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

9 Aprilie, 2012

Cronica bestială a deplasării la Piatra Neamț

Aventuri multe, peisaj de iarnă, văzut pe Vitoria Lipan, cauciucuri sparte, mers cu spatele (doar ștergătoarele din spate mergeau), înghețați de frig, teren alb, nocturnă sabotată, fotbal total, am fost mai mulți ca nemțenii, arbitru chior, ehee... și câte și mai câte!

DESCRIPȚIO MOLDAVIE:

Dar, să începem cu începutul. Dimineața zilei de duminică anunța o primăvară dulce, de plimbat prin Parcul Mare. Astfel, suporterii Universității Cluj ce-au făcut deplasarea la Piatra Neamț s-au îmbrăcat pe măsură: adidași, pantaloni de trening, maiou și tricou, că ce? Înghețăm noi de frig în miez de primăvară-vară?

Povestea începe duminică dimineața, la Ioana Câmpeanu acasă, acea blondă apetisantă, nepoata gloriei Remus Câmpeanu și fiica lui Remus Câmpeanu, deci Remus Câmpeanu are un fiu pe care-l cheamă tot Remus Câmpeanu, fiu care-i tatăl domnișoarei de 25 de ani Ioana Câmpeanu și tată-so Iuanei îi celebrul istoric ce-o descoperit că-n Turda Arieșu' s-o desființat prematur!!!

Duminică dimineața, la ora 9:30, eram acasă la familia Câmpeanu despre care tocmai v-am explicat mai sus și dacă nu ați înțeles nimic înseamnă că ori aveți Parkinson ori Alzheimer!!!

Cu cine am fi mers în deplasare? Cu cineva din Baci, lucru rezolvat de Ioana prin Doctoru' Mic, mai nou antreprenor al deplasărilor, el rezolvă toate locurile, n-ai loc? Suni pe Doctoru' Mic și meri cu ambulanța la meci, da' meri!!!

Din nefericire însă, la 9:30 șoferul pe care nu-l cunoșteam, nu aveam decât numărul lui de telefon, nu mai răspunea la telefon! Moment în care Ioana își pune ștreangu'n gât, de năcaz că nu merge-n deplasare!!! După ce-i tai sfoara cu zece secunde înainte să vadă lumina de la capătul tunelului, sună și șoferul anonim! "Imi era telefonul pe silent și nu v-am auzit când ați tot sunat.... "- Tu știi câte-am pătimit?" venise răspunsul nostru!!!

În tot acest timp, de fapt cu o oră și jumătate înainte, de pe platoul Sălii Sporturilor și nu-i vorba de mâncare, nu vă stresați, pleacă spre Piatra Neamț un autocar și un microbuz, că mașinile mici au pornit cu două ore mai târziu, că cine are BMW în ziua de azi??? ĂIA CARE N-AU BANI DE MERCEDES!!!

Șoferul autocarului, pe nume Radu, îi din Bologa, județul Cluj. De-a cui îi, nu știm, dar n-are foarte mare importanță, că oricum internetu' în Bologa îi cu porția și-n primăria din localitate!!! Din câte-am înteles, Radu din Bologa îi de-a lui Ștefănuc din dâmb!!!

Că probabil a fi un dâmb în Bologa!!! Cine-o fost în autocar? Tăți tălharii internaționali, clonatorii de carduri din Marea Britanie, șmanglitorii din Italia și antreprenorii din Plopilor și din Mănăștur!!! Ei o pornit la 7:45 din Cluj și, după Apahida, pe Dealul Corpăzii, toată lumea mieuna la șofer "noi vrem la baie, nenea.. opriți vă rugăm la șușu..."

O oprit în Zoreni, acolo unde - peste câteva săptămâni - va fi o vegetație demnă de Grădina Botanică, practic, Zoreniul o să fie un nou El Dorado, asta datorită șușulirii a 45 de pasageri pe vegetația tristă de-atâta iarnă, însă fericită duminică, deoarece o primit nutreți naturali din pișulcuțarea celor amintiți!!!

În tot acest timp, noi așteptam șoferul care cică ne ducea la meci! Cine era? Doar Doctorul Mic știa! Ambii nu mai răspuneau la telefon! Nici șoferul din Baci, nici Doctorul Mic! Deja ne-am dat comenzi de Uzzi de pe internet, răzbunarea urma să fie cruntă!!!

În cele din urmă, sună! IZBĂVIRE!!! MERGEM LA MECI!!! Ne spune că ne culege de la stadion într-o jumătate de oră, punem în bagaje 16 cornuri cu ciocolată, 18 bake'n'rolls cu ceapă și usturoi, o fele de fanta și ieșim în stradă!!

Într-un ford albastru furat din Italia încă din primăvara anului trecut, inițial galben la culoare da' o trebuit vopsit că o mașină se bucură dacă i se mai schimbă pampersul, pornim la drum! În față, șoferul Claudiu și Zighe din Mănăștur, în spate Dona Ioana și Don Sheriff! În alte mașini ce-au pornit la drum, au luat loc: Șoți reparatorul de mașini de spălat, Adi Fanfu, Marinel, Itu și Corujan din Zorilor, care dacă-i normal, atunci Badea îi antrenor!!!

La o oră după ce-am pornit noi, a decolat din Mănăștur un al doilea microbuz, practic un mini-microbuz de 9 locuri, pe care scria, țineți-vă bine... "CE FACI, DULCEAȚĂ?" și pe care erau desenate și câteva căpșuni!!! CUM DUMNEZO SĂ VII ÎN DEPASARE CU AȘA CEVA!!!

Alte autoturisme prezente în deplasare: Don SRL, alături de gașca de aur a rugby-ului clujean: Don Dan, Don Mircea Injineriu' și Ovidiu Kinderu'!!!

De asemenea, de menționat și aututorismul lui Don Bebe de pe Calea Florești, care nu mai stă pe Calea Florești, ci hăpt în Anglia!!! El o venit la meci direct din Anglia, pe traseul: Londra - Londra de Mijloc - Londra de Jos - Canalul Mânecii cu bacul - Paris - Clermont - Danemarca - Austria - Reghin - Toplița - Piatra Neamț!!!

Adevăru-i că Bebe s-o pornit la meci înainte de promovarea noastră în Liga Întâi, dar nu-i stres!!! Bine că o anticipat bine deplasarea!!!

DRUMUL ÎNCOLO:

În autoturismul ford amintit, facem cunoștință cu șoferul. Ioana era fericită că în sfârșit am pornit și se tot tampona de tetiera din față! Din nefericire însă, husa tetierei era albă, astfel că a devenit galbenă, plină de pudră!!! S-o supărat un pic șoferul că îi pătăm mașina, dar i-am explicat că, dacă nevastă-sa n-are pudră la îndemână odată, se poate lipi de tetieră și ondula și astfel îi pudrată pă gratis!!!!

A plouat încolo și, când ne-am apropiat de munți, a început să ningă! Da ningea așa de tare, că deja ne gândeam dacă nu am intrat într-o buclă atemporală!!! La un moment dat am trecut peste o piatră, că s-o zguduit toată mașina și, pe când să credem că totu-i ok, s-o desprins mașina-n două ca Tom și Jerry în desenele animate cu același nume!!!

În tot acest timp, autoturismul folosit la deplasare de inculpații Șoți, Adi Fanfu, Marinel, Itu și Corujan din Zorilor, se afla în fața noastră la aproximativ 50 de kilometri. Că unde sunteți? Că pe unde ați luat-o? Pe drum am luat-o! Voi? Pe dealuri? AVEȚI ATV-URI ȘI NU ȘTIM NOI SAU MERGEȚI LA MECI CU BALONUL???

Ne tot stresau cu telefoane, că ne-o părut rău că o apărut! Nu era mai bine când nu aveam decât fixul acasă? Unde mai suna Șoți? Pe telefonul public de la Flora? O suna pe mama? De fapt nu-i exclus, că fiecare mamă are o mașină de spălat în casă!!!

Ne sună dup'aia că dacă am mers pe la Lacul Roșu sau prin Cheile Bicazului, i-am spus că încă nu m-am născut în Bicaz și n-am copilărit p-acolo ca să știu exact în ce sat ne aflăm, dup' aia ne zic că ei o făcut un om de zăpadă și-n loc de nas i-o pus cremvuștiul lui Corujan din Zorilor, nesimțiți, ce să mai discutăm atâta??? CUM SĂ-I PUI DRUGĂ LA UN BIET OM DE ZĂPADĂ, EL CU CE-O GREȘIT???

Nu v-am spus că-n Carpații Orientali ningea ca-n decembrie, peisaj feeric de zăpadă și noi în tricouri și-n pantaloni scurți, deja căutam pe hartă magazine second-hand în Piatra Neamț să ne luăm ceva pulovere sau, varianta feminină, pizdovere!!!

Din păcate, mulți dintre noi n-au găsit deschis decât un magazin de draperii în Piatra Neamț, astfel că mulți o fost îmbrăcați în diferite sortimente de perdele la meci din cauza frigului necruțător și-a ninsorii în bătaie de joc pe care-o trimis-o Pinalti la meci, că-n Neamț el controlează și vremea, voi ce credeți?? CĂ-I FRAIER??? CĂ TI FAC IO PI TINI, CUM LE ZICE EL LA DUȘMANI!!!

Din cauza ninsorii din munți, mașina ce-i transporta pe Șoți, Fanfu și ceilalți interlopi, a fost nevoită să meargă cu spatele pe când ningea mai tare, asta datorită faptului că la hârbul ăla de dacie nu funcționa decât ștergătorul din spate!!! CINE ÎI VEDE', ZICE' CĂ TRAGE-N SPATE SĂ PARCHEZE, APĂI EI TĂT O PARCAT VREO 60 DE KILOMETRI!!!

Și, cum în oglinda retrovizoare lucrurile par mai aproape decât îs, o ajuns săracii la granița cu Rusia, acolo unde o fost mitraliați de armata rusă, moment în care Corujan din Zorilor o exclamat "da' periculoși îs ultrașii din Piatra Neamț!!!"

Rănit în schimbul de focuri, Șoți o fost la beserică și s-o jurat că nu mai repară nicio mașină de spălat la oricine are numele de familie Rus sau Rusu!!!!

DE-AIA ADI FANFU O AJUNS LA STADION TOT GĂURIT, CA-N TOM ȘI JERRY!!! AȘE ȚĂȘNEA APA DIN BURTA LUI, DE PARCĂ ERA TÂȘNITOAREA DIN PARCU' BABEȘ!!!

Din acest moment, cei care nu au achitat abonamentul pentru a citi Cronica bestiala, o vor citi in continuare fara diacritice, sorry...

Revenire la Zoreni, la astia din autocar si din microbuz: opresc a nostri la cooperativa din sat, care era inchisa! N-o vrut clopotaru din clopotaria de unde se trag clopotele sa deschida bufetu' pana nu s-o jucat astia cu lopata din fata stanii! In cele din urma, deschide abc-ul satesc si omul de afaceri Morar (numit Bula in continuare) mere cu 50 de lei si cere doua beri.

" - Nu am sa-ti dau rest de atata, n-o mai intrat 50 de lei in Zoreni de la alegeri", ii spuse agricultorul comerciant.

" - N-ai sa-mi dai rest? Da-mi de restu bere." Astfel, Bula o iesit din cooperativa cu o plasa de Skol si cu o tigaie la promotie, insa, cu toate acestea, din Zoreni pana in Camaras n-o mai ramas decat tigaia!!! O supt astia la beri mai ca Brad Pitt sanjele in Interviu cu un vampir!!!

De mentionat ca la Sarmasu era deja a septea pis-pauza!!!

Iata lotul deplasat cu autocarul al Universitatii Cluj-Napoca, sectia berila: Cotarla, Tito, Bula, Kenzo, Vasco, Jascau, Moneeeeeeel, Jerry, Tarzan, Jane, Babu, Bebu, Bibu, Abibutzu, Abib Balde, Al Allhi si Hillal, Tony de pe Ciucas, Darius, Fly, Gogu de pe Medehinti, fratele lui Lipicel la care-s staroste in 26 august, deci ce-i distrug la asta nunta, da oricum se nenoroceste pe viata deci i ok, o mai fost Giorcaef, Balcu cu a din i, primaru din Feiurd, aia din Students, Crisan din Turda, Timandi din clasa a X-a si, bineinteles, pilotul din Bologa si-un copilot netuns cu coada ce statea in dreapta lui, motiv pentru care Bula o decis sa-si deschida o frizerie in Bologa, ca n-o auzit bolojenii si bolojencele de coafor in prund!!!

In Toplita i-o zis astia la Radu sa ia la stanga si el o luat-o la dreapta si fara sa vrea s-o trezit la Lacul Rosu intre 10 autocare de unguri veniti in pelerinaj la Marea Moarta!!!

Sondajul Cronicii bestiale cuprinde, in aceasta editie, urmatoarea intrebare cu urmatoarele variante de raspuns:

Ce credeti ca au scandat suporterii la vederea celor 10 autocare de Hu?

1) Nu vreti sa luam masa impreuna?

2) Christos a inviat!

3) Dati o bere?

4) Afara, afara, cu .... din tara!

5) Nem tuz mogyorum!!!

Moment in care, nu trec 10 minute si-si fac aparitia 6 dube de jandarmi si una de politie locala sau zonala (credem ca i sefu de post din lac) care au primit si ei, la randul lor, o dedicatie muzicala din partea suporterilor ce parca erau pe TVR 2 la emisiunea lui Horea Moculescu!!!

Mergem noi pe drum si iara ma suna Soti care credem ca o dat de-o cartela fara numar si cu sute de mii de minute si ne intreaba unde suntem, trazni-l-ar Bicaz si lac rosu, ni-l da la telefon pe Corujan din Zorilor care are o clipita de inspiratie precum Petre Ispirescu atuncia cand o scris Lebada din Tei si Frumoasa din Padurea Defrisata!!!

Astfel, in aceste momente de inspiratiune, Corujan imi zice "stai un pic" si dup' aia la telefon aud o moldoveanca ce ma intreaba "pi undi sunteti?" DIC BETZ-A-SH FICATU' TAU, CA TI FAC IO PI TINI CUM AJUNG LA CHIETRISHICA!!!

Ii spunem ca suntem in masina, pa drum, pa langa gard, la care soferul Claudiu urla "suntem pe langa o casa in vanzare", ca tocmai treceam pe langa un astfel de afis urias! Ajungem, in cele din urma, la Restaurantul Vitoria Lipan! Asa se numea, pe bune! Acolo, serveau o bere, ca niciunu nu s-o incumetat sa mance la cum arata restaurantul, aceeasi Soti cu trupa lui, bizonii Ardealului! Nu mica ne-a fost mirarea cand ospatarita o venit sa ne ia comanda calare!!! Da ce-i cu iapa asta inauntru??? Am intrebat noi speriati, la care Zighe adauga "aicia nu-i indicat sa-ti comanzi ovaz ca ti-l manca ajutoru de ospatarita!!!

Pentru cei ce nu stiu, Vitoria Lipan o fost aia din Baltagul la care barbatu-so ii placea sa se dea mare si batea iepele in fata femeilor!!! La un moment dat, Vitoria Lipan s-o facut anchetatoare DNA si pa cand l-o gasit, era numa' cioante!!!

Din ancheta DNA a lui Sadoveanu reiese ca ciobanul ungurean i-o tras-o lu' Nelu Lipan, executandu-l in stil mafiot, insa Vitoria o fost un fel de Linda in varianta ungureasca si l-o prins pa fraier si l-o turnat, da inainte sa-l prinda o gasit Baltagul, adica un fel de bota de baseball cu tri peceti cu care porcu de criminal l-o executat pa bietu' Nelu', Dumnezo sa-l hodineasca si sa-l poarte-n Rai!!!

Dupa ce Vitoria Lipan l-o prins pe criminal, l-o dat in tribunal, o cerut daune morale si se judeca si astazi la ICCJ, adica la Inalta Curte de Casatie si Justitie, acolo unde lucra Adi Sicilianu' si imparte plicuri mai ca postasii la pensionari si cica Vitoria o zis ca daca nu castiga, mere la TAS, adica la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, poate primeste si licenta pentru Liga Intai!!!

Plimbari prin Piatra Neamt, inainte de meci:

Pentru cititorii care nu stiu, va informam ca in Piatra Neamt este telegondola care te plimba peste tot orasul si vine si inapoi!!! Adica nu numa te duce, ca te si aduce!!!

Ei bine, acum, ganditi-va voi logic de ce multi suporteri au optat pentru o plimbare cu telegondola? Pentru ca, atat la urcare, cat si la coborare, turistilor li se serveste un shtampel de tuica de prune si cum era frig baietii nostri au ales sa faca vreo zece plimbari dus-intors, ca tare le-o placut pe telegondola!!! Cand s-o dat jos, nici n-o mai stiut in ce oras is!!!

In restaurantul de langa "Gheorghe Stefan Arena", baietii nostri au servit ciorbe de burta si 180 de mici, insa pe nota de plata au aparut si cateva galeti de smantana, moment in care s-o dezlantuit haosul!!!

Meciul, vazut din peluza:

La intrarea in Gheorghe Stefan Arena, Buciuman de pe Nasaud cand o suflat in etilotest o provocat explozia ofiterului care tinea plosca in mana!!!

Meciul a inceput pe-o ninsoare abundenta, terenul era alb ca varu, de parca o pus Vasco gresie si faianta pe el!!! Cronica bestiala nu poate afirma ca a vazut foarte multe din aceasta partida, deoarece ochelarii ce stau pe nas si atarna de urechi erau inundati de-a dreptul de precipitatiile trimise intentionat de Gheorghe Stefan, ca asta o vorovit cu meteorologii sa arda fantanile, sa opareasca terenurile, numa sa ia tri puncte!!! BULA ERA ATATA DE PLOUAT, CA - LA INTOARCERE - S-O USCAT NUMA PAN' APAHIDA!!! TOT EL O VRUT LA PAUZA SA MI FACA DEROGARE LA OBSERVATOR CA-S ORB, CA ORICUM NU VEDEAM NIMIC PRIN OCHELARI SI SA VAD MECIUL DE PE PISTA, CA DE-O BOTA ALBA TOT IMI FACEAM IO ROST!!! In cele din urma, Dona Codru mi-a oferit cipica ei rosie si, astfel, din minutul 30, s-a luminat!!!

Alex Pacurar a facut un meci exceptional, a inventat si pasa de la golul nostru, cand l-a deschis pe Cojocnean spre portile nemtenilor! Executia lui Cojo a fost, de asemenea, magistrala!

De amintit si lupta lui Tony cu fundasii adversi, dar si plasamentul de neclintit al lui Mendy, doi fotbalisti ce-au contrazis meteorologii, ca cica-n Africa nu ninge si nu ploua! Bine-a jucat si Dorinel Popa, chiar daca - prin minutul 70 - arbitrul i-a atras atentia ca o intrat pe teren cu pachetul de Kent dupa el!!!

De ce a cazut nocturna de doua ori? Nu pentru ca si-o cumparat Pinalti generator nou, ci pentru ca multi suporteri au venit in aceasta deplasare cu gandul de-a face un gratar in Cheile Bicazului, insa cum vremea n-a permis, au avut castig de cauza cei care o venit de-acasa cu arcul si cu sagetile dupa ei, sa vaneze ceva prin munti! Va dati seama ca tot meciul astia o luat la tinta becurile nocturnei si de cateva ori chiar au nimerit!!! Ranit de-o sageata o fost si Vasco, prezent in barul de langa stadion pe tot parcursul intalnirii!!! De-aia mai avea o ureche in drumul spre casa!!!

Nemtenii o jucat nemteste, un 4-4-2 clasic cu verticalizare inspre Pietricica, noroc ca l-am avut pe Szukala imperial, dar si pe Mendy, care - la cum o jucat - pare sa fi copilarit la Baisoara sau la Belis, iarna!!! Noi am incercat un 4-1-4-1, dar sa nu credeti ca am avut patru portari!!!

Cristescu n-a jucat rau, la fel si Hoban, doi fotbalisti exponentiali la mijlocul gazonului ce-ar fi fost plin de ghiocei, daca nu ningea! Era sa scriem ca o jucat bine si Draghici, da ne-am uitat pe ucluj.ro si-am vazut ca o intrat numa in minutul 89, apai cum sa scriem ca o jucat bine? N-o apucat, ca ar fi jucat, suntem siguri, e un fotbalist bataios ce decoleaza cand primeste mingea ca avioanele de pe Otopeni!!!

Ceea ce nu stiti ii ca cei de la Ceahlaul au un fotbalist pe nume Vitelaru! Va dati seama comentarii din tribuna, nu? "Vezi-ti de treaba si nu te apleca, lasa iarba-n pace, ca aci i meci de fotbal, nu pasune!!!"

Si "lasa vaca in pace, ca ne trebe laptele la cafea!!!"

Dupa cum va spuneam, n-am vazut meciul! Ca nu mi-o functionat stergatoarele de la ochelari si observatorul o fost un porc de om, ca o mers Bula la el in pauza cu o bota alba in mana, ca ii un chior in tribuna si daca il lasa pe marginea terenului, dar el ca nu, ca nu, ca nu se poate!!! Pregateste-te sa manci breton de carabus cand vii in Cluj!!!

Adevaru i ca s-o vazut un pic si din ideile de joc ale lui Emil Ursu! Cine-i Ursu? Mergeti pe jos prin Cheile Bicazului si aflati!!!! Noroc cu Clau-Gol, ca de ne facea tactica Ursu, eram si-acuma prin paduri, prin Bicaz!!

Rezultatul final il stiti, 1-1 pentru noi, gol ei si gol noi, Sebastian Cojocnean, deschis perfect de acuretetea mingii sosita de la Alex Pacurar!

De salutat si cei 4 suporteri nemteni care la finalul meciului au scandat alaturi de noi!

Drumul spre casa:

Pe drumul inspre casa am discutat cu Ioana si cu soferul Claudiu si cu Zighe faptul ca, s-a demonstrat stiintific, ca daca nu ar fi placenta la femei, fatul ar iesi din ele cu nu mai putin de 175 km pe ora!!!

Va dati seama ca daca una ar naste la Stanca, fatul ar ajunge la granita cu Ucraina si asistentele ar face otita???

Fiindu-mi foarte somn, am vrut s-o arunc pe Ioana din masina, sa ma pot intinde!!

In cele din urma, o conving sa stea mai asa sa ma pot intinde si am luat somn. Din nefericire insa, usa din spate nu a fost inchisa tocmai corect, astfel ca vreo 200 de kilometri mi-o atarnat capul in afara masinii si degeaba il blitzau soferii pe soferul nostru, ca asta tot zicea "a, n-am un stop pe spate, d'apoi stiu".

Prin Bicaz, autoturismul fericirii (format din Corujan, Fanfi, Marinel, Soti si Itu) o facut flic-flacuri pe drum, insa Bunul Dumnezo o decis sa-i mai lase inca in viata, caci cine moare saptamana asta ajunge direct in Rai, ase ca n-ar fi fost posibil ca toti asa direct din prima sa scape ase usor!!!

De ce au fost atacate rotile microbuzelor prezente la meci? De ce a fost taiata o roata la microbuzul pe care scria "Ce faci dulceata?" si de ce au fost desfacute prezoanele la celalalt microbuz?

Nu stiti? Veti afla la finalul cronicii următoare!

Tot in drumul spre casa:

De la Bicaz pana la coada Lacului Bicaz, adica vreo 44,12 de kilometri, cei din autocar o luat la ocazie o matuse cu doua plase dupa ea! Oricum mai era un loc liber si o zis sa faca un bine! Si nu, nu era Ioana aruncata de mine din masina!!! Insa, matusa era in pelerinaj si mergea la manastirile din Bucovina! No, aia morala ce i-o tinut-o la Tito, de statea saracu in pozitia ghiocel!!! Asta din cauza ca s-o dat de gol, ca i-o zis ca-i place sa beie si sa fumeze!!! De femei ce sa mai vorbim? Ca-i plac la nebunie, mai ales alea din Valea Draganului, mai ales de una nepoata de-a lui Radu din Bologa!!!

Avea soferu o sapca de miel pe cap, ca-n momentul in care Bula o urcat in autocar si l-o vazut, o fost ferm convins ca linia vietii a lui se opreste la Piatra Neamt!!! Si-o sunat familia, nepotelul de 88 de kilograme, le-o sunat pe alea de la OMV, pe matusa ce vinde zarzavaturi in piata, i-o zis la Tito ca i cea mai mare felina de peste 0,10 tone in viata, deci practic si-o incheiat socotelile cu lumea asta!!!

Finalul o fost fericit, ca am ajuns acasa teferi si nevatamati, safe and proud, tineri si nelinistiti, putini grabiti deoarece Ioana avea de vazut noua telenovela de pe Acasa care o inceput de maxim tri episoade! Este vorba despre succesul sud-american "Inima sifilitica" si episodul doi "Gaviota cu aroma de purecos", cine-i Gaviota?

Si-am ajuns acasa, am citit ziarele si-am vazut ce s-o intamplat de fapt la Piatra-Neamt! Ni ma cati o fost!!!! Da aia-s bolunzi ca o mers pe ase vreme??? Doamne fereste-ma, in Saptamana Mare??? Apropo, ii spunem la multi ani, cu ocazia Floriilor, lui Florin Faur magazionerul de la baza "Dan Anca", ii spunem la multi ani si suporterului ce are numele de familie Bere, e vorba de Bere Raul Bogdan. Ei bine, daca va intrebati di ce ii spunem la multi ani, ca n-are nume de floare, va contrazicem si va spunem ca si hameiul face flori!!!

P.S. 1: nepotelul de 88 de kilograme este component al lotului de rugby al Universitatii Cluj-Napoca, under 14 si manca snitele la 6 dimineata!!! Are la picior numarul 43, in vreme ce unchiul sau Bula cu numarul ala schiaza!!!

P.S. 2: la Brasov, merem cu echipamentul de ski pe noi, la cat frig am rabdat la Piatra Neamt!!!

P.S. 3: pe maicuta cu pelerinajul, dupa ce le-o tinut la baietii nostri din autocar ora de religie, o invitat-o Bula la meci pe 9 mai!!!

P.S. 4: O fost unu in autocar din Noua Dreapta, din Dej. Va dati seama ca n-o cantat la Lacul Rosu!!!

P.S. 5: Goe nu credem ca o vazut 15 minute din meci, privirile lui fiind indreptate inspre noua cucerire, originara din Manastur, actualmente din Grigorescu, o domnisoara cu husa gri si vesta roz!

P.S. 6: Hameiul face flori pe 1 mai si pe 23 august!!!

Din vara anului 2003 alături de Șepcile roșii, Cronica bestială e realizată de Don Sheriff. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare.

Sus și jos, peisaje de pe traseu.

No ni ce iarnă am prins:

Deja ne scriam testamentul:

Iată și restarantul minune:

Adi Fanfu, Șoți și Corujan:

În această fotografie, mai apar Itu și Marinel:

Iat-o și pe ospătărița de la Vitoria Lipan Ristorante:

Și imagini din peluză:

Și Crișan cu Timandi:

Și Dona Ioana cu Dona Codru:

Și Briciu cu Gujanu:

Și ultras style:

Și ce ninsoare:

Și ce-ntuneric:

^^^