Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

11 Mai, 2012

Cronica bestială de la meciul de marți

Această cronică nu durează decât 27 de minuti e secondi, să vă fie clar!!!

Adevăru-i că dacă într-adevăr ne-o arbitrat Bradd Pitt, atunci Angelina Jolie îi îndreptățită să-l vâneze, ca-n celebrul film de acțiune "Domnul și Doamna Smith"!!!

Râdem și glumim, dar spectacolul fotbalistic a fost umbrit de-un arbitru ce cu siguranță are cataractă, pe care-a făcut-o de la număratul a prea multor verzișori!!! Bine că la meciuri de doi lei se aduc arbitrii străini, dar la așa meci, nu! Căci, cu arbitrii români nu-i fotbal, e circ!

Și-au trecut prin turnicheți aproape 20 000 de spectatori (lesandru todor nu avea cum să-i numere, că nu știe număra numai bancnote). Mini-partida de fotbal a început la ora 21.30, însă de la orele după-amiezii mii de suporteri ai Universității Cluj au ocupat centrul, să apere CLAUDIOPOLISUL!

Dar, când joci cu ăștia, nu te poți bucura de spectacol și de fotbal! Fotbaliștii Universității Cluj au dat dovadă de caracter, și-au apărat culorile și merită respectul nostru! Cei 20 000 de spectatori au fost mai entuziaști ca niciodată și n-au răspuns provocărilor, chiar dacă au pus o presiune imposibil de descris în cuvinte!

Până la ora actuală, s-au făcut la Sora, la Divertis și-n alte locații de imprimat, zeci de tricouri cu MIRCEA BORNESCU! Și se vor face sute, în zilele ce vor să vină și vor veni!

Cu aproximativ 8 ore înainte de meci, în Shaki Grill and Pub, Don Pogă (Președintele Comitetul de Năcaz din Mărăști) servea o mătrăgună, în așteptarea lui Don RJ, care o intrat după niște monezi, ca să-și plătească parcarea (informație în exclusivitate oferită de OTV-ul Cronicii bestiale)!!!

3 000 de nu mai mulți au pornit înspre Dr. Mircea Luca Stadium, în urale și-n cântece universitare! În primul rând, l-am remarcat pe prietenul domnului Vasu, e vorba de Bobo din Mănăștur, apoi pe Dona Corina Delfina înotătoarea de la olimpiadă, dar și pe Marțianu și pe Mădălin, care coordona precum chefurile de pe Izlazului când veneau mascații să spargă ușa cu berbecul!!!

Această cronică bestială se realizează în conacul lui Don Pogă de pe Dorobanților, alături de Don Barza de la Cinema Mărăști (el o regizat Hooligans, Goal și Pe aripile vântului) și alături de Dona Antonia, al cărui tată lucrează acolo unde lucrează!!!

Purcar era atâta de roșu la față, de parcă o curățat tri tone de cartofi pai!!! În ceea ce-l privește pe Don Buciuman, acesta a demonstrat în fața camerelor de luat vederi că poate distruge un plexiglas dintr-un singur pumn, cam ca și ăia care mută un tir cu degetul mic!!!

Ceea ce nu știe lumea, e că-n momentele de haos provocate de nu-i spunem numele aici că nu merită, suporterii Universității Cluj au coborât în nivelul inferior al peluzei și-au încercat să detoneze plexiglasul care dracu știe cine l-o pus acolo!!! Din nefericire însă, forțele de ordine au folosit Farmec 16 spre a îndepărta suporterii, profund nemulțumiți că n-au avut parte de-un tratament cu Gucci, Dolce e Gabbana, Jean Paul Gautier, Dior, Laura Biagiotti, oarice de la Avon sau Inspire!!!

De fapt, această cronică nu există, pentru că meciul nu s-a jucat! Deci, ceea ce citiți dumneavoastră aici este doar o iluzie!!!

Adevăru-i că arbitrul Lesandru Todor a avut nevoie de scutece la acest meci, atâta o fost de speriat!!! Practic, de-aia o întrerupt meciul în minutul 27, deoarece s-a demonstrat științific faptul că pampersul lui de adulți era deja plin de tri ori!!! No, până o mers omul și s-o schimbat, s-o iscat o bătălie generală generată de deciziile lui de rahat care se potrivesc cu pampersul schimbat!!!

Declarație Don Barza pentru cronica bestială:

"Am fost în perfuzii și am vrut să mi le dau jos, să mă duc în peluză și-am ajuns în cele din urmă în peluză, deoarece nicio boală nu poate fi mai mare decât dragostea față de Universitatea!"

Declarație Dona Antonia pentru cronica bestială:

"M-am ascuns de tata cât am putut, am intrat la meci deghizată în Tweety și, când o început scandalul, m-am transformat în PĂPUȘA CHUCKY!!!"

Declarație Don Pogă pentru cronica bestială:

"Nu-mi amintesc ce-am făcut, nu-mi amintesc douăzeci de minute din viață, probabil din cauza stresului!!!"

Declarație Obama pentru cronica bestială:

"I watch the game on CNN and I was so mad because of Todor, that I want to send the special forces, like I send them for Bin Laden!!!"

Declarație Nicolas Sarkoszy pentru cronica bestială:

"Notre poule en votre coure!!!", în traducere liberă "găinile noastre, în curtea voastră" sau "grupul nostru rulează în dumneavoastră!!!". Din punct de vedere lingvistic, declarația lui Nicolas ar putea suna și-n felul următor: "Nos poulets dans votre cour!!!"

La meci o fost și Sandu Ciorbă, celebrul rapsod mănășturean de pă Mehedinți!!!

La ora la care se redactează aceste rânduri, vineri seara la 20 și 19 minute, Don Pogă face duș cu Dona Antonia! Din fericire, camera instalată în baie surprinde momentele cele mai intime pe care le vom transmite în direct în zilele următoare! Ediție de lux a cronicii, plină de săpun și de gel de duș, așa cum v-am promis!!!

Adevăru-i că stimabilul Cotârlă putea juca liniștit în Spiderman 4, la cum s-o cățărat să agațe coregrafia de acoperiș!!!

Deja-i 20 și 28 și credem că ăștia fac și altceva în afară de duș, treaba aia cu găinile, știți voi!!!

Meciul din străinătate a fost văzut cu un stres nemaivăzut: Don Bebe din Anglia, alături de Don Fredy au urmărit meciul cu sufletul la gură! Meciul s-a văzut și-n Australia, de către Crișan Vlad, un mare Uist ce-a fugit de la servici să urmărească pe internet meciul! Înainte de partidă o fost prezent și Fane Trotil, ce mereu e alături de noi în momentele grele, mulțumim, Fane!!!

La ora la care se redactează aceste rânduri, Don Barza dorește să facă treaba mică în borcanul de murături, deoarece baia este în continuare ocupată de Don Pogă și de Dona Antonia, care nu știm ce duș fac, da' fuck!!!

Ăsta da duș!!! Credem că și-o spălat și splina, la cât durează!!!

Ham! Și miau! Că orice animal îi deasupra lui Lesandru Todor, acest vierme al arbitrajului românesc! Ce-ar trebui scos din arbitraj în orice țară normală!! Ai fluierat pe teren finalul meciului? Nu! Să nu faci copii cu pene dacă la meciul ăsta ai fost corect!

ȘI MAI AVEM UN SINGUR DOR: BORNESCU SENATOR!!!

ȘI, PESTE PATRU ANI, O RUGĂMINTE: BORNESCU PREȘEDINTE!!!

Din vara anului 2003 alături de "Șepcile-roșii", Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare. Această ediție a fost realizată în colaborare cu Comitetul de Năcaz din Mărăști. La final, avem și câteva fotografii de marți:

^^^