Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

16 Iulie, 2012

Avancronică ... excursionistă!

Stimați concetățeni și concetățene, vă informăm ca vineri, 20 iulie 2012, de la ora 18:30, în prima etapă a campionatului va avea loc întâlnirea dintre Pandurii Târgu Jiu și "U".

Traseul este următorul: Cluj-Napoca -> Turda -> Aiud -> Teiuș -> Alba Iulia -> Sebeș -> Orăștie -> Simeria -> Călan -> Hațeg -> Pui -> Baru -> Bănița -> Petrila -> Petroșani -> Bumbești Jiu -> Târgu Jiu.

Distanța dintre Cluj și Târgu Jiu este de 286 km, astfel că - la o viteză medie de 73 km/oră - veți beneficia de un consum total de 24,4 litri, asta la un consum de 8,5 l/100 km. Timpul estimat de parcurs e de 3 ore și 55 de minute, asta dacă nu includem și pauzele firești de pișu!!!

Dacă veți opta pentru deplasarea cu trenul, să știți că probabil vă veți întoarce înapoi undeva pe la Sfintele Sărbători de Iarnă!!!

Obiective turistice: Combinatul din Turda, Academia de Arte Vizuale din Teiuș, zimbrul din Hațeg de pe marginea drumului, casa lui Guță din Petroșani, câinii vagabonzi din Lupeni, foamea din Petrila!!!

Biletele costă între 10 și 20 de lei, în funcție de locul în sală, arena având 9 200 de locuri. La pariuri, Pandurii e favorită cu o cotă de 1,53 la victorie, egalul e cotat cu 3,75, iar la victorie avem o cotă imensă de 7,00. Și Cronica bestială de la Târgu Jiu vine sâmbătă seara.

^^^