Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

16 Septembrie, 2012

Cronica bestială de la rugby și de la nunta lui Lipicel

Capitolul I sau meciul de rugby:

Duminică, 16 septembrie 2012, cu doar trei luni înainte de sfârșitul lumii, echipa de rugby a Univesității Cluj-Napoca a întâlnit Dinamo București!

Alături de Corina Delfina, numită în continuare C.D. și alături de Don Bericik, am pornit înspre parcul sportiv numit mai sus, cu gândul de a merge la rugby, pentru prima dată o cronică bestială de la rugby!!!

Această deplasare s-a realizat grație rechinilor din Florești, acei oameni ce fac ture între Cluj și Flo-City și duc la faliment cinstita societate Fany!!!

De menționat că C.D. a venit direct de la majoratul veneratei Carina Macavei, una dintre cele mai bune înotătoare ale Secolului XXI, specimen subacvatic ce nu mai dă add pe facebook la nimeni, că are deja 5 000 de prieteni, de unde, numa' Dumnezo știe!!! Carina Macavei, încercați să-i dați add și vedeți cum vă ejectează masonii!!!

În fața a 372 de spectatori, din care 27,78% femei, adică 103, 3416 au fost femei, de unde rezultă că 266,6584 au fost bărbați + Silviuț și Doctorul Mic, viitor mire în iarnă sub bradul de Crăciun, starostit de nimeni altul decât de Fuego!!!

Și meciul de rugby o început cu unele semne de întrebare din partea noastră: porțile nu aveau plasă, în loc de 11 pe teren erau 15, deci cu tot cu rezerve, Darrio Bonetti s-o îngrășat peste măsură și portarul de la Dinamo, este vorba despre Bălgrădean, n-o prins lotul, că la porțile alea de 15 metri altitudine cică nu trebuie portar!!!

Alături de noi în micuța tribună alb-neagră și-a făcut apariția și minunea de la Minerva, este vorba despre Dona Loredana, care a urlat la arbitru în momentu'n care-și tot bătea Măciuca de noi (Damila Măciuca) și tot prelungea meciul aiurea: "hai arbitreee că îi gata pireul!!!"

De altfel, ultimele sondaje de arată că pe 98,12% dintre spectatori i-a așteptat acasă pireu cu șnițele și cu castraveți murați de anul trecut!!!

Păunescu o fost treaz. Problema o fost doza de Skol pe care o avea în mână și lada de Raddler care îl însoțea!!! Prezent a fost și Elevu, cu aceeași jachetă în carouri cu care ne încânta și în Divizia C, în 2000!!!

CĂ CINE ARE PERWOL BUN, N-ARE TREABĂ CU SCHIMBATUL HAINELOR!!!

Cine-o mai fost la meci? Don Meetiku, artizanul transmisiilor radio ucluj.ro din anii 2006 - 2007, actualmente sechestrat în Florești de primarul din localitate!!! Cică vor să dea drumul la Radio Tăuți, da' nu găsesc frecvență, că tăte-s pline!!!

Și, ca o mică paranteză, Don Meetiku era cel care vroia sa bage wirelless în cimitire, de 1 noiembrie!!!

Așa cum ați înțeles deja, cronici bestiale de la fotbal nu vor mai fi, cel puțin o perioadă, că-i prea mare mizeria din sportul cu balonul rotund! Așa că ne întreptăm înspre rugby, handbal, volei, scrabble, atletism și alte asemenea sporturi! Și deplasări când vor să fie, la Mediaș spre exemplu, la finalul lunii!

Revenim.

Cică Gelu Radu s-o mutat a tria oară în Germania, până-și dau ăia seama cine i și iară în expulzează!!! Că și data trecută o venit în România înapoi cu 300 de euro din partea guvernului francez și colegi de avion i-o avut pe Rostaș Xavi, Lingurar Mourinho și Lăcătuș Hagi!!!

Meciul de rugby a început în nota de dominare a formației noastre, rugbiștii Universității Cluj dând dovadă de devotament și de dorință de victorie (SCRIEȚI VOI CEVA RĂU DE EI DACĂ AVEȚI TUPEU)!!!

Băieții noștri au evoluat fără cusur (băgați-vă voi la înaintare dacă sunteți smecheri, la cât îs de mari), arbitrul fiind cel care o dus scorul în favoarea dinamoviștilor! (DE FRICĂ SCRIEM ORICE!!!)

Scorul contează mai puțin, la un moment dat era 0-7 pentru Dinamo, dar noi n-am văzut nici măcar un gol al celor de la Dinamo, deci scutiți-ne!!! MAFIA-I MARE!!!

Mamut a avut o evoluție excepțională, la fel și Teo și Săuan! De amintit și Păunescu, ce a întreținut atmosfera dând tonul mai ca pe terasele din Hașdeu!!!

După aia o fost 0 - 17 (ne lăsați cu șmenurile și combinațiile?) și dup' aia s-o făcut 7 - 17!!! SE PARE CĂ LA TABELA DE MARCAJ N-O FOST AXION, PREZENT ALĂTURI DE NOI ÎN TRIBUNĂ, DE AICI ȘI HAOSUL URBANISTIC DENOTAT DIN DENOTAREA MARCĂRII SCORULUI ȘI MENȚIONĂRII LUI ÎN ANALELE RUGBY-ULUI DIVIZIONAR!!!

Ce am observat noi la rugby? Prezența a vreo 7 iepurași de la Scutul Negru. Păi, pe lângă rugbiști, Grizzly de la Scutul Negru părea o gazelă nevinovată din Botwana!!!

V-am spus că n-o fost la meci Carina Macavei? Cea care, cu o seară înainte, și-a ținut majoratul la Topaz? Venerată până-n pânzele albe, o fost prea moartă să mai vină și la rugby!!!

La ora la care citiți aceste rânduri, Gelu Radu este îmbarcat cu forța în cursa aeriană Toulouse - Dezmir și tocmai i se bagă în jeb un plic cu 300 de euro!!!

Cine-o mai fost la meci? Nimeni altul decât Silviuț, cel ce va candida la alegerile din 9 decembrie ca independent, la Camera Deputaților!!! Pe această cale, urăm succes tuturor cunoscuților ce candidează la alegerile parlamentare din 9 decembrie!!!

A fost prezent și Oly cu igrec de pe Gorunului, strada cu cele mai multe furturi de mașini din Cluj!! Atâtea furturi îs acolo, că peste doi ani n-o să se mai numească strada Gorunului, că strada Gronului, "o"-ul fiind ciordit la rândul lui! Acum e Oli cu "i" căci i din neam de grof, unchiul său pierzând "y"-ul la un meci de poker!!!

Declarație Loredana pentru Cronica bestială:

"Țițo, să-ți fie rușine! O săptămână întreagă m-ai bătut la cap sa mergem la rugby și când te sun duminică dimineața la 9 jumate, ți închis telefonul!"

Declarație Vasile Chiș pentru Cronica bestială:

"Am consumat trei Timișorene după partidă și mă abțin de la a declara ceva!"

Așa cum ați observat, datorită mizeriei din fotbalul românesc, cronica bestială și-a îndreptat atenția înspre sporturile cu adevărat curate!

Săptămâna viitoare facem de la handbal feminin, cealaltă de la volei și tot așa!

Capitolul II sau nunta lui Lipicel din Black Devils:

În 26 august 2012 a avut nunta fondatorului brigăzii Black Devils, nimeni altul decât Lipicel, cunoscut în lumea interlopă drept Domnul Cobra.

Și m-o chemat de staroste, deci vă dați seama că înainte să merem după mireasă, o vrut să oprească nunta!!!

"Draji nuntași, ne-am adunat aici pentru a celebra această zi specială, în care tânăra pereche își unește destinele, că peste 6 luni ne vedem la tribunal!!!"

No, vă dați seama că o ieșit un pic de circ, însă i-am liniștit, explicându-le că asta-i realitatea din sondaje! Cea mai superbă fază o fost la biserică, în momentul în care mireasa o luat foc de la lumânări!!! Ea fiind din Alexandria, județul Teleorman, și neamurile ei tot de-acolo, vă dați seama că neamurile au crezut în tradițiile ardelenești și-au crezut că așa-i tradiția în Ardeal, să dai foc la mireasă în biserică și când i-o luat foc voalul de la lumânări, neamurile ei din Teleorman o început să arunce canistre pe benzină pe ea!!!

Fratele miresei, David Alka, avea la el câteva doze de bere cu ajutorul cărora și-a stins sora și nunta a putut decurge în condiții cât de cât normale!!! De amintit și fratele mirelui, nimeni altul decât Artexu', cunoscut suporter din peluza clujeană ce la ora 9 dimineața în ziua nunții era mort și neingropat!!! Și el, și starostele!!! Iar tatăl mirelui se putea confunda foarte ușor cu celebrul actor Charles Bronson!

La ospăț a fost prezent și părintele Victor ce-o fost la rândul lui, când era numa' diac, în Black Devils! Acum, preot la parohia lui, nu-și mai permite să se bată cu jandarmii!!! La un moment dat, dansam cu una din mamele mirelui, că cică are mai multe, moment în care dom' părinte o scris pe-o foaie A4 "M.I.L.F."!!! No, acuma vine întrebarea, de unde știe un părinte de MILF??? ȘI ERA ȘI CU PREOTEASA DUPĂ EL!!!

La nuntă a fost prezentă și celebra domnișoară Arian Reki, ce - din informațiile noastre - singură o pus 250 de euro!!!

Totul, sub egida "fă ce zice popa, nu ce face popa!" Urmează, săptămâna viitoare, Cronica bestială de la meciurile de handbal feminin din grupele celei mai importante competiții planetare!

Din vara anului 2003 alături de "Șepcile-roșii", Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare. La final, avem și poze:

^^^