Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

6 Octombrie, 2012

Cronica bestialo-aviatică de la meciul cu Ceahlăul

Am spus noi că nu mai scriem de la fotbal?? Vedeți-vă de șomajul vostru!!! Letopisețul mănășturean al cronicilor de departe și de aproape revine cu o epopee cultural-sportivă fătată [notă de subsol 1 (vezi notele de subsol)] în zorii zilei zilnice, că-n fiecare dimineață-i dimineață!!!

Practic, "La Gogu Ristorante" (Piața Flora, Cartierul Rezidențial Mănăștur) s-a creat Universul!!! Cercetători, nu mai căutați bonomul lui Ryan Giggs la acceleratorul de particule de la Geneva, căci nu căutați unde trebuie!

În după-amiaza zilei de 36 septembrie 2006, faceți și voi un calcul să vedeți că există ziua asta, în sensul de 6 zile peste septembrie care e din 30 de zile, oare ce rezultă, din locația mai sus amintită ne-am deplasat înspre Infinity Calvaria (nu, n-are legătură cu lăcașul de cult de la Calvaria), e un altfel de lăcaș de cult, căci până în 31 octombrie Ursusul e 2 lei! Și, după ce-am stat la coadă vreo 4 ore, ne-am tirat înspre stadion! Printre participanții la această promoție, i-am văzut pe: Flavia Ultrașa, un barman, o ospătăriță, Jerry internaționalul de tineret, Monel ce-a uitat sandwich-urile toate le Bizonu acasă în deplasarea de la Rapid, Bebu ce și la concertele de la Sala Sporturilor are interdicție, Sergiu Puștiu (nepotul cunoscutului Eugen Pora) și Darius, ce după deplasarea de la Mediaș a fost selectat de Comitetul Olimpic Român la Olimpiada de la Rio pentru proba de aruncare a ciolanului!!!

Pe stadion, lacrimi de durere...

Rula piesa celor de la 3Studenți [notă de subsol 2] intitulată "De dorul tău..."

Lumea plângea pe stadion după Ana Maria Prodan, asemenea nord-coreenilor care urlau de durere în clipa-n care conducătorul mult iubit le-o crepat!!!

Îndepărtată mișelește de la club, am rămas a nimănui! E ca și cum un copil mic de 93 de ani, s-ar trezi dintr-o dată singur! Deci ori o fost amnezic în ultimii ani, ori o fost criogenat!!

Autoritățile locale au și demarat o acțiune la Oficiul Național pentru Buște, spre a creea în fața stadionului un bust cu ea, lăudabilă inițiativa, în sfârșit ceva concret la clubul ăsta!!!

Statistic vorbind, au crescut vânzările la mopuri în Cluj cu peste 30%, în supermarketuri și magazine de bricolaje fiind nebunie!!! Vă dați seama de ne vine vreun șăf cu freză de roșie, ce-ar crește vânzările la bulion???

Prima repriză am luat loc în 'naltul tribunei a doua, însă până am ajuns sus era deja minutul 20! Atâta-i de înaltă, că am văzut piloții cursei aeriene Tel Aviv - Londra, le-am făcut cu mână, ne-o întrebat ce facem, "apăi bine, voi?"

Drăghici [notă de subsol 3] , percutantul nostru atacant, a luat două galbene și - implicit - cartonaș roșu! Lumea devenise revoltată! Arbitrul era acuzat că face jocurile Olandei și Turciei, căci atacantul nostru nu va putea fi titular în importanele întâlniri ale naționalei cu aceste reprezentative!

Stați liniștiți, Drăghici va putea evolua cu FC Vaslui, fiindcă va absenta, așadar, în meciurile naționalei. O pierdere grea pentru tricolori, dar asta este, dacă suntem lucrați din interior e și normal pe undeva să nu ne calificăm la Campionatul Mondial, trist dar adevărat!

Și scorul final a fost de 1-0 pentru "U" în întâlnirea cu Ceahlăul, vă mai aduceți aminte de deplasarea de la Piatra-Neamț? Ironia sorții, șoferul cu ș mare și Zighe se plimbau pe la tribuna a doua cu meniul de la Restaurantul Vitoria Lipan din cronica de sub Chietrișica! Astfel se explică de ce, la un moment dat, în repriza a doua doi spectatori serveau, în mijlocul tribunei a doua, plăcinte bucovinene. [notă de subsol 4]

În repriza secundă, ne-am deplasat în sânul galeriei! Prin atâta lume, cine mai era acolo? Alex Olariu, ce s-a combinat cu prietena lui Johnny the Vampire, lăsat de izbeliște acasă, într-un sertar!

Boxa (din cunoscutul cartier Mărăști) impulsiona tribuna cu "mai tareee", de s-au speriat și tinerele chelnerițe de la Hotel Sport, ce luau comanda urlând și ele "CU ECHIPA NOASTRĂ DRAGĂ! CU CE VĂ SERVIM? COLINDĂM O VIAȚĂ-NTREAGĂ!!!" sau "ALEEE, ALEEEE, SALATĂ DE VARZĂ DORIȚI??" Adevăru-i că de frică, ce nu face omul?!?!

O chestiune pe care nu o cunoașteți, dragi cititori, este aceea că la meciul dintre "U" și Ceahlăul au venit spioni de la Krim Ljubljana!!!

Cică atâta erau de fumați, că o întrebat dacă joacă Tivadar și Senocico! Ho măi, mai ușor cu legumicolele!

La acest joc, Mădălin a luat loc în compania a două privighetori foarte drăguțe. Și dacă ați observat cumva un planor ce se învârtea deasupra stadionului în timpul meciului, mai mergea așa până peste Someș și venea înapoi, mai bine nu întrebați cine o fost!!! STĂ ÎN PLOPILOR ȘI O LUAT UN AN DE ODIHNĂ DE LA ORICE COMPETIȚIE SPORTIVĂ, LA RECOMANDAREA CARDIOLOGULUI, DESIGUR!!!

PROBLEMĂ O FOST CÂND O ÎNCEPUT SĂ CÂNTE DAN BITTMAN, CĂ O FOST FESTIVAL LA SALA SPORTURILOR, MOMENT ÎN CARE TOȚI PESCĂRUȘII DE PE SOMEȘ S-O DISPERAT ȘI I-O SFÂRTECAT ARIPILE PLANORULUI!!!

Așa se explică de ce l-ați văzut pe tabela de marcaj la meciul dintre Astra și FC Vaslui, fiindcă vântul l-o purtat până acolo!!! De Tony nu zicem nimic, că ne bagă ăștia la rasism!!!

În ceea ce privește meciul de fotbal la care am asistat, căci e o cronică sportivă până una-alta, nu o cronică aviatică, trebuie amintit faptul că Drăghici o luat roșu!!! Nu știm cine a fost arbitru, însă ori o fost olandez, ori turc!!! Altfel nu ne putem explica!!

În ultimele 5 minute ale partidei, a cântat tot stadionul! Toată lumea era în picioare! La finalul partidei, Lil a plâns, fiind emoționată de atmosfera creată, oh! "Vai că-mi dau lacrimile...", a afirmat ea în fața unor apropiați.

De amintit și Arabu', ce-a venit la meci direct de la filmările filmului RAMBO IX, înarmat cu niște mitraliere de toată frumusețea pe care scria "UNDE EȘTI, RAPANDULĂ???" [notă de subsol 5].

Adevăru-i că n-am avut bani de bilet la meci, ăsta-i adevărul! Noroc cu Vale din Groapă, ce iată că s-o ridicat de-acolo și m-o împrumutat cu zece lei până duminică (n-am menționat care duminică), că altfel trebuia să apelez la Serghei Butka, campion mondial la săritura cu prăjina!!!

Cine-o mai fost la meci? Cunoscutul grup de nuntași din Black Devils, veniți la meci iar cu tramvaiul ăla gratis, din capăt și până la stadion căci, da da, există un tramvai gratis în oraș când e zi de meci! În ordinea valorilor culturale și a cărților publicate până în prezent, îi menționăm pe: Artexu, prietenă-sa, Louie, Lupa, Varga și alții cu sub 2 titluri publicate sub patronajul Academiei Române de Șmenuri și Combinații!

De la ei am aflat că cică ne vine investitor, ceva firmă de lanterne, becuri și lompașe, ale cărei vânzări vor exploda în apropierea datei de 21.12.2012, când maiașii o zis că se termină campionatul! Deci miau bani de televizare din sezonul trecut!

UPDATE: la meci o ajuns din fericire și Corina Delfina (C.D), cea care săptămâna trecută a mers la un majorat și intră ea ca o divă acolo, se așează la masă, își aruncă paltonașul pe cuier, flirtează cu alți invitați, spune că îi pare rău că a întârziat, se pune la un wiskey, însă când îl vede pe sărbătorit își dă seama că majoratul la care trebuia să meargă o fost cu o zi înainte!!! Ne bucurăm astfel că o nimerit ziua meciului cu Ceahlăul!!!

Dicționar explicativ la notele de subsol:

1: fătată = născută, purcesă, frământată.

2: 3Studenți = formație de muzică ușoară, cunoscută și ca 3SudEst sau 3Suedezi.

3. Drăghici = urmașul lui Messi.

4. plăcinte bucovinene = mămăligă bătută cu caș până nu mai rămâne nici cașul, nici mămăliga. s. f., art. Produs tradițional moldovenesc., g.-d. art. Sandwich Pinalti.

5. rapandulă = hoșpă, adj. care stă prea mult în prea multe ciumpalace, din germ. ciumpalshtad.

Din vara anului 2003 alături de "Șepcile-roșii", Cronica bestială e realizată de Don Sherif. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare. La final, avem și poze:

Aici eram deja în Infinity:

Și-o ipostază din cursa WizzAir Cluj - Rimini:

Și-o fotografie din planor, înainte să fie atacat de pescăruși:

Și Oldies but Goldies, VG:

Iată-l și pe arbitru' care tocmai se pregătea să decoleze:

Și fetele, păzite de Schiță Klitschko:

Iată-l și pe Hugh Hefner (creatorul imperiului Playboy), alături de o parte din fetele sale:

Și Mădă, Dada & Cezara:

Și Olariu cu gagica lui Johnny the Vampire:

Și juniorii de la Sirena:

^^^