Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

9 Octombrie, 2012

Prima cronică bestială de la volei: "U" Cluj - CSM Sibiu

Luni, 8 octombrie 2012, municipiul fierbea! Urma să înceapă Primera Division la volei feminin! La casele de pariuri, nicio echipă dintre "U" și CSM Sibiu nu a fost favorită, datorită faptului că tipserii nu s-au putut hotărî care-i mai bună!

Conform wikipedia.ro, voleiul a fost creat de albi, ca să le facă în ciudă la negrii!!!

Din cauza lui Bericik, ce are două colege ce joacă volei la "U", fie vorba între noi, am venit la meci cu 6 ceasuri înainte! Ar trebui să ne dea nouă cheile de la Sala Sporturilor, să deschidem noi dacă tot venim primii!!! Și mama lui Lore încă o rugat-o să stea s-o ajute să puie ardei umpluți!!!

Cu 15 minute înainte de meci, o venit un nene cu o plasă de-aia de prins pești ca pe Discovery și o bătut doi țăruși în pământ și-o fixat plasa între cei doi țăruși! Ne uitam unul la altul și nu ne venea să credem! AM VENIT LA TENIS DE PUI FILEU ȘI NU ȘTIM NOI??

Sau comentarii de genul "SUNTEM CUMVA LA GEACA SAU LA CIURILA LA PESCUIT? RĂPITORI ÎS?" Nesimțită lumea în ziua de azi, ăsta-i adevărul!!!

Dup-aia, o apărut un zugrav și-o legat scara de plasă, așa ceva mai rar!!! DEJA NE DĂDEAM FILME!!!

Vă dați seama comentarii: "baștane, cu cât faci cu lavabil o garsonieră de 37 de metri pătrați?" întrebau spectatorii interesați de-un cămin mai curat, mai primitor!!! Oricum, zugravul respectiv nu ajungea la tavanul Sălii Sporturilor să-l spoiască, deci n-am înțeles care-i rolul scării legată de plasă, ulterior am aflat că i se zice fileu, no dăi pace!!! Și coada de mătură mai nou îi undiță, nu??

Blestemată fie ziua când Hiena a primit o tobă s-o bată non-stop!! Când atacau sibiencele, striga încontinuu "fileuuu", astfel încât o spectatoare din spate spuse șoptit "deja mi-e poftă de fileu de pește..." Adevăru-i că e prima cronică bestială de la volei, deci trebuie să vă menționăm că sunt peste 6 arbitrii și arbitrul central care era o arbitră stătea în vârful scării și tot semnaliza ca bicicliștii de pe sate fie la stânga, fie la dreapta, da' ea nu mergea nicăieri, da' era și greu s-o ia în vreo parte cu fileul după ea!!!

La volei nu-i cu goluri sau cu coșuri. E cu puncte! Adică dacă se bate mingea de parchet, într-o zonă tridimensională bine stabilită dinainte, de cine? Nu știm! Și, la fiecare punct, fetele se bucură, se îmbrățișează și se țucă! Și gândiți-vă că-s 25 de puncte pe set și seturi vreo 5, deci realizați câtă iubire e în sportul ăsta??

SĂ-L OPREASCĂ CINEVA PE HIENA!!! SĂ-I CONFIȘTE CINEVA TOBA!!! NE TERORIZEAZĂ!!!

Ne gândim cu stupoare la arbitră, ce stă sus pe scară, ce greu trebuie să-i fie în Japonia, că de vine un cutremur n-o vedem bine!!!

HIENA DEJA EXAGEREAZĂ!!! NE GÂNDIM SĂ-L OTRĂVIM!!!

La scorul de 22-15 pentru fetele noastre, Bobo a început să dea tonul, cu vocea lui ce se aude și-n Rai!! Se mai auzea din tribune deja celebra scandare "ae, ae, aaa, ae, ae, aaa, futeți mingeaa de podeaaa!!!"

Primul set, 25-23. Cam cât se termină un meci de handbal după 60 de minute. Interesantă și matematica asta...

Scorul final al acestei întâlniri din prima etapă la volei feminin? ÎNTREBAȚI-L PE HIENA! ȘI PE TOBA LUI!!! DACĂ VOM DA VREODATĂ O SPARGERE, NU VOM SPARGE O BANCĂ, CI TOBA LUI HIENA!!!

Atâta dădea de tare în ea, că la un moment dat am mers la jandarmi să le mărturisim că Hiena are în tobă 6 fumigene și 8 torțe și are de gând să le aprindă în ultimul set și să-l aresteze!!! Degeaba, nu ne-o crezut!!!

Problemă o fost când, de la trepidații, s-au desprins bucăți din tavan ce s-au prăbușit pe Ioa C++, la finalul întâlnirii sportive ea fiind plină de moloz!!!

Și nici n-o auzit când s-o sfărmat tavanul, asurzită fiind de tenacitatea cu care acest trubadur al sălii îndobitocea atmosfera! Și îndobitociți veți fi cu toții, fiii mei, dacă nu-i luați toba din mână." (Acarieni, 3 cu 14)

E foarte tare la volei că se poate fuma în sală! Apăi să vezi alea chiștoace țâpate după adversare și peturi de bere goale!! Îi periculos la volei dacă pătrunde vreun suporter pe teren, că una-două îi la arbitră și îi scutură scara, na, mai ciolește, parașută cocoțată!!!

Una-peste alta, voleiul e un sport frumos. Sperăm ca la următoarele meciuri să nu fie doar 100 de spectatori, de parcă o fost ședință cu părinții! Fetele se înalță deasupra fileului, în încercarea lor de-a atinge bolta cerului în performanța sportivă, nu-i așa?

În altă ordine de idei, nu uitați că mâine, miercuri 10 octombrie 2012, de la ora 19:30, mergem la handbal feminin: "U" Jolidon întâlnește HCM Baia Mare. Iar joi, de la ora 17, toată suflarea sportivă universitară este așteptată pe Bulevardul Eroilor, pentru un nou miting!!!

Din vara anului 2003 alături de "Șepcile-roșii", Cronica bestială e realizată de Don Sherif. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare. La final, avem și poze:

Și încălzirea:

Și Bobo se încălzea:

Iat-o și pe Lore:

Aici eram părtași la intonarea Imnului Național (în plan apropiat, scara!):

Iată și toba:

Let's play:

Aici semnaliza la dreapta:

Aici la stânga:

Și bucuria fetelor noastre:

Și-n apărare:

Și două dili de pe stradă, surprinse accidental:

^^^