Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

5 Ianuarie, 2013

Cronica bestială de Anul Nou sau Prima Cronicuțușcă bestială din 2013

Stimați cititori, bine ați venit la prima cronicuțușcă de după sfârșitul lumii!

Această edițiune morbidă se realizează pe baza mărturiilor martorilor oculari desfășurate în intervalul temporar 25 decembrie 2012 - 2 ianuarie 2013, cu detalii semnificative privind aspectele contemporane ale congruențelor specifice dizolvării mecanismelor metodologice aspectuale!

În prima sau în a doua zi de Crăciun, dar ce mai contează atemporalitatea întâmplărilor din cronică, băieții din Black Devils au dat chef mare cu ocazia Nașterii Domnului!!! Din păcate însă, în momentul în care-am ajuns în apartamentul cu trei camere de pe strada Clăbucet, toate oglinzile erau acoperite cu pături sau cu diverse materiale textile!!!

N-am băgat de seamă, am crezut că așa-i tradiția la minunata brigadă Black Devils, însă nici poveste de așa ceva!!!

Au participat: Artexu Mare, Artexu Mic, Arthur, Varga, Ciocanu', Colonelu', două domnișoare una mai speriată ca cealaltă, precum și alți meseni invitați la această sărbătoare de seamă. În fiecare cameră erau globuri de lumini ca la discotecă, muzica răsuna la maxim, totul perfect! Până apuc să-l întreb pe unul dintre invitați "da' de ce-s oglinzile acoperite?" la care el "DA' NU ȘTII? DE DOUĂ ORE O SCOS-O PE BABĂ DIN CASĂ!!" NORMAL CĂ APOI O CURS ÎNTREBĂRILE, AȘA CUM O CURS FORMOLUL!!!

Și party-ul a continuat până la orele dimineții, când Don Artexu' s-a gândit că poate alunga spiritele zbrobind cu mătura geamurile din camera-n care s-o întâmplat nenorocirea!!! De fapt, dacă stăm să ne gândim bine, când pleci dintre noi la 97 de ani nu mai îi nenorocire, că-i party!!! HEAVEN PARTY!!!

Flash-uri n-am avut, decât că, la un moment dat, i-am văzut în bucătărie pe Colea Răutu și pe Amza Pelea, da' în rest o fost ok!!!

Și-a urmat apoi, cu doar două sau trei zile înainte de Revelion, meciul amical de handbal feminin dintre "U" Jolidon și Cetate Deva! La Sala Sporturilor, bineînțeles!

În fața a 60 de spectatori, dintre care 25 la tribuna întâi și 35 la tribuna a doua, deși meciul nu a fost anunțat nicăieri, ajungem în sală și observăm cu stupoare că Dona Nicoleta Dincă s-a vopsit! NU MAI I BLONDĂ, CI ROȘCATĂ!!! MOMENT ÎN CARE AU ÎNCEPUT INCIDENTELE!!!!

"Că tot ce-a fost în viața mea vreodată, voi lăsa uitării, că drumurile noastre poate! Se vor întâlni vreodată!" răsuna din boxele sălii, înainte de joc! Scorul a fost pe măsură, 88 - 63, cu foarte multe aruncări de trei puncte și slamduck-uri sau cum se zic la alea!!!

Alții au participat la "REVELION CU BABA", alții au preferat să meargă la furat prin Felix, 1 Mai, 2 Mai și-în fiecare zi, că meseria de tălhariu' n-are sărbători legale!!!

În ceea ce privește Taraful "Ziurel de Ziuă" al Cronicii bestiale, interpreții vocali și instrumentiști s-au reunit la Căminul Cultural Interlop din Grigorescu!!!

Aici, o serie de invitați de vază: Bobo, Bibi, Interlopu', Lore, Ioa C++, Elena Merișoreanu, Gheorghe Turda, Don Tu Pac, Don Tri Pack, Don Bericik, Sandy Bell (un rotweiller de 20 de luni), Don Sherif, Verișoru' înarmat și Sandu Bijutieru'. Din păcate, am crezut zadarnic că o sa avem parte de muzică așa cum se ascultă de Revelion, însă au rulat toate împușcatele: Mihaela Runceanu, Mădălina Manole, Laura Stoica și Edith Pilaf!!!

NOROCUL NOSTRU O FOST CĂ EVA BRAUN N-O APUCAT SĂ SCOATĂ VREUN ALBUM, CĂ ALTFEL ȘI PE ĂLA ÎL PUNEA LOREDANA!!!

Așa să vă gândiți că pe la ora 8 seara o bătut la ușă poștașul și ne-o întrebat mirat că aici o lăsat pensiile? Moment în care rula "Magistrala albastră" de Mirabela Dauer, deci vă dați seama că n-a trecut mult timp și-au venit toți vecinii de prin cartier ce-au prins - în marea lor parte - până și Războiul de Independență din 1877!!! ȘI SĂ ȘTIȚI CĂ ÎI FAIN SĂ DANSEZI ROCK'N'ROLL CU ĂȘTIA CĂ LI-I SE MAI DESPRINDE CÂTE-UN DEGET ȘI-ȘI IA ZBORUL CÂTE-UN INELUȘ!!!

Așadar, vă dați seama cum zburau degețelele zbârcite prin bucătărie și poc săreau câte doi pân' aer să mai agațe câte-un inel!!! Așa se explică de ce Bobo o ajuns acasă cu trei picioare, maică-sa întrebându-l "da' îți mai cumperi unu' și vrei să umbli în patru labe??"

În ceea ce-l privește pe Don Bulă, acesta și-a petrecut Noaptea dintre Ani trimițând sms-uri de amenințare știți voi cui, iar băieții din Mărăști în frunte cu Don Pogă au ascultat transmisiunea ucluj.ro & sepcile-rosii.com a meciului Dacia Duster Mioveni - "U" Cluj din noiembrie 2006!!

La final, vă informăm că-n data de 19 ianuarie 2013 urmează prima deplasare din acest sezon: la Zalău, pe dealul Meseșului, în Cartierul Brădetului, acolo unde Handbal Club din localitate întâlnește puternica formație "U" Cluj!!! Deplasarea se va realiza cu microbuze, autocare și diferite blindate sau TAB-uri, iar în noaptea de 18 ianuarie vom înopta la Poarta Sălajului, la Popas 69! Ne credeți că-n 18 ianuarie restaurantul 'cela o să fie închis?

Din vara anului 2003 alături de Șepcile-roșii, Cronica bestială e realizată de Don Sherif. Cronica bestială e un pamflet și trebuie tratată ca atare. La final, avem și poze:

Iată și lista oficială cu trebuințele de Revelion:

Și iată-l și pe sirianul de la Alexandrion:

Și două vrăbiuțe:

Și iată o mână desprinzându-se:

^^^