Cronica
Arhiva
GuestBook

Login

"U"ser:

Parola:

Nu ai cont? Click aici.

Ai uitat parola? Click aici.


« »

Iulie, 2003

Prima Cronică bestială

După o noapte mirifică petrecută în trupul unei șatene cu șuvițe blonde, mănăștureanca 100%, "U"-istă din mamă-n fiică, în jurul orei 9, stors de clipele dragostei ce m-au cuprins full night, ferice de stelele ce m-au călăuzit în dînsa, m-am ridicat cu greu din pat cu gîndul la meciul amical al lui "U" ce începea la ora 10 jumate în parcul "Iuliu Hațieganu". Urma să mă întîlnesc la Pritax cu o mică parte a Clanului, și anume cu Elevu`, B0ga, BLLondu, Mircea Nebunu, Megăl, Cristi_U și Jo_Black. Joncțiunea cu Bl3ck și Cristi (proaspăt angajat la una dintre cele mai occidentale spălătorii auto din Cluj), cu Chelu și cu Hiena urma să o facem în parcul sportiv.

După două amicaluri, 6-0 cu Unirea Florești și 4-0 cu Mineru Iara, iată că a venit timpul Cugirului. Cam prin 1986 am fost prima dată la meci cu Metalurgistul Cugir, eu cu tata și cu o pungă de pufuleți!!! Eram așa de mic și așa de dulce încît nu vedeam nimic de iapele și de caii din rîndul din față.

Rămînînd în istorie, într-una recentă acum, îmi amintesc că la amicalul cu Mineru Iara mi-a fost dat să văd un chiștoc de țigară pe post de portar de rezervă al minerului. Un pinguin de un metru jumate. Îi recomandăm să mai crească. Și încă un amănunt despre cei din Iara, pe tricourile lor galben-albastre era inscripționat Mineru nu Minerul. Interesîndu-ne la firma unde ne-am făcut tricourile Clanului, am înțeles că și ei au avut aceeași problemă ca și noi, nu au avut bani destui de inscripționare și prin urmare au preferat sa renunțe la litera "L". Vai, vai, Romania asta. La meciul cu "Mineru" au fost în parcul sportiv Iuliu Hațieganu peste 150 de spectatori.

Revenind la partida de sîmbătă dimineața cu Cugirul, pe o frumoasă vreme de iulie, cu gîndul la începutul campionatului, cu Neluțu în teren și cu o nouă achiziție în persoana lui Mircea Olteanu (25 ani, portar, de la dinamo ham ham) , "U" a învins Cugirul cu 3-1. Virtuala tabelă de marcaj ar fi arătat așa: în minutul 11.41, 1-0 pentru noi, în minutul 11.43, 2-0 si la 11.44 3-0, pentru ca la 12.09 oaspeții să reducă din handicap.

În clipele premergătoare meciului, în jurul orei 10, doi indivizi deosebit de periculoși, neînarmați și somnoroși au început să lipească în Parcul Iuliu Hațieganu manifestele Clanului. Încercarea disperată a doi bătranei ce ascultau radio romania actualități de a-i opri nu s-a soldat cu victime.

Deocamdată nu avem cunostință despre următoarele meciuri amicale. Organizatorul de competiții ne-a spus că săptămîna asta "U" are doar două partide amicale la Gherla și la Turda, iar Alex Păcurar ne-a spus că marți jucăm acasă cu fc arges solența. Oricum, cum aflăm ceva cum vă dăm de știre.

Dragi cititori, aceasta a fost prima Cronică Bestială. Realizată de Sheriff.

^^^